Visszajelzés Telihold event-csevegő topic

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Sziasztok!
    Egy kicsit lemaradtam, nem játszottam folyamatosan a farmon. Hol lehet drakulapapagájhoz jutni? Ráadásul krokim sincs, őt hol lelem? :)

Utoljára szerkesztett: 4.10.25
  2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Mindkét állat teliholdas, és eventnyeremény volt: Drakula papagáj és Kroki.
    (Kattints a zöld linkekre. A Megjegyzés rovatban találhatóak a megszerezhetőségek linkjei.)

Ha lemaradtál róluk, mert nem eventeztél, akkor most nem tudod őket megszerezni sehonnan.
    Esetleg a közeledő vagy egy későbbi Cserenapon.
    Remélhetően lesznek majd lehetőségek szerezni belőlük, mint általában.

3. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Köszönöm a válaszodat Othep.

Othep kedveli ezt.
  4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

5. -Achilleus-

-Achilleus- Járnitanuló

Sziasztok

Olvastam vissza sok hozzászólást de nem találtam amit akartam. A teliholdason lehet rémnövényt 0 percezni? ha igen mit kell aktiválni?

Köszönöm a választ?

6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nem lehet.

-ágianyu33- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. -Achilleus-

-Achilleus- Járnitanuló

Köszönöm. kár érte

-BombadilToma- kedveli ezt.
  8. HaVera

HaVera Junior szaki

Sziasztok.
    Szerintetek miért nincs szúrszopfám? Nem hiszem hogy kihagytam volna eventet, bár már nem tudom hol lehetett szerezni.

9. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Kockás mocsár történetei eventben lehetett megszerezni, ha legalább 1080 db Ál-Krokit termeltél az event alatt.
    Ha hozol Farm nevet és Farm ID-t Segítségkérő topikba, be tudok nézni Hozzád.
    További jó játékot!

HaVera és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.