Visszajelzés Telihold event-csevegő topic

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.9.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum császára

Sziasztok!
    Kettő után én is kivégeztem gyorsan a gazdakörit, de én ki is raktam a 2 raktárházat, jó nem sokáig lesznek kinn, csak
    ha már megvan, nézegetem időnként. Tetszik nekem, sokkal szebb, mint a farmos társaik.
    Növényből alkonyi árnyvirágot adtam be, a terrortojást tartom 100 ezer körül, kell a gyopinak.
    Terményekből gyapjút és tündérpálcikát. Állatokból pokoli kutyát, meg horrorparadicsomot, maradt mindenből megnyugtató
    mennyiség.:)
    Mondjuk múzeumot szívesebben építgettem volna, na de hátha ideér majd az is.:p

cicimsincs, -Holdfeny-., Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Kálmán :)

Nálam is lehetett volna, de ezekből több volt és szívesen adtam be és adom be bárhová a rémterméseket, mivel a gyopi alig alig szív fel belőlük valamennyit.
    A barkács kimaradt azt elfelejtettem leírni, fakalapácsot is adtam be, utána váltottam árnyfény körtére :)
    Én is, de már van kettő itt is és a farmon is csak kettő van, így nem igen várom, hogy mostanában kapjunk a rémesre még +1-et belőlük. Sokkal jobb lenne a farmon, ott nagyobb hasznát vennénk :).

3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Nincs téglám. :( Mondjuk ennek azért örülhetek is, így félni valóm sincs. :D ;)

cicimsincs, Kuzdern, inanna11 és 4 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

Szia Apja :)
    Hát vedd elő a nemesítéseket és ültess olyan növényt aminek a téglabónusza megvan és termeld le :)
    Hiszen Te is szeretsz nemesíteni, hátha találsz közöttük olyant is amivel nullázni is lehet :) akkor még hamar meg is lesz. Esetleg nézz körül a ládáid között, hátha van bontatlan csomag barkácsod :)
    A teljesség igénye nélkül pl:
    Tégla:
    bazsarózsa: 10×, édeskömény: 10×, káposzta: 10×, malátagabona: 10×, menta: 10×, szójabab: 10×, uborka: 10×
    sok sikert hozzá.

Súghatok? A hajdina nullázható és téglát ad, talán megvan hozzá minden bónuszod :D

Utoljára szerkesztett: 7.6.24
    vihence, cicimsincs, Swartsch és 5 más kedveli ezt.
  5. GA-BI-O-Farm

Szia!
    Végül is az a kettő is a kúriában van, pont jó helyen, én örülnék annak is, ha a kövi is ott lehetne, csak legyen.;)
    A farmon 3 múzeum van nálam, igaz nem 1 helyen, a bahán meg 1. Azokat is át kéne már rendezni, mert mostanában
    voltak jó bónuszt adó dísztárgyak.:)

cicimsincs, Swartsch, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  6. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Meg sem néztem, hogy mit kér a fejlesztés. Ráadásul éppen a téglát is csökkentettem egy kicsit, de azért abból van még bőven. :)
    Viszont csodálatom, hogy kinek mennyi növénye, vagy egyéb dolga van a teliholdason. Olyan, mintha soha nem is használnám azt a területet, ha a saját készletemet nézem. :D

vihence, cicimsincs, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  7. GA-BI-O-Farm

Szia!
    Nézz csak szét a különlegességek - elhasználódó fülön, ott ahol a ládák is vannak.

Misztikus tanok és kísérteties banyatanya2 dekorok adják, de lehet felhők is adják ezt a ládát.

A ládákból sok minden egyéb közül ez a hasznos bónusz lehet. Ami 2-vell növel minden rémterméket, 24 órán át, nem rekeszes,
    tehát nem hosszabbítható. Viszont bármennyit felhasználhatsz belőle egyszerre, annyi * 2-vel növel minden rémterméket.
    Amikor valami új dolog kerül be a rémségesre, akkor szoktam használni, így gyorsan letermelhető ott minden.
    Ráadásul, amikor hosszabb ideig van nyitva a rémséges, ha tudsz akkor tudsz ott is ólakkal nullázni.

vihence, cicimsincs, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  8. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Köszi, éppen te voltál, akinek a hsz-ból ezt valamikor megtudtam, hogy van egy terméknövelő. :)
    Ládám nekem is van bőven, de nullázni azt pl nagyon nem tudnék, mert még így is küzdök a tápkeveréshez szükséges mennyiségekkel. Zumbijuh mindent felfal, amit talál. :D

cicimsincs, zsani_apja és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. GA-BI-O-Farm

Na, akkor ha nem is tudsz nullázni, amikor időd van, rakj ki mindent amiből több kell, használj el annyi betakarítás növelőt, amennyit
    gondolsz és hajrá. ;)
    Mondjuk én spórolni szoktam vele, és kizárólag ilyenkor használom, amikor valami új dolog jön a rémségesre és hosszabb ideig nyitva van. Csütörtökön pl. kezdődött az event is, így egyéb bónuszokkal, felhősorral nagyon jól haladtam a rémséges cuccokkal.;)

vihence, cicimsincs, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  10. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Sziasztok! Hány féle terményes ól van itt? Nekem 5féle van,de nem igazán van rá szükségem, mindenből van elégséges mennyiségem!

cicimsincs és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    A múzeum jöhetne kettesével is;):inlove:

cicimsincs, nolina1965 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Szia Gabi :)
    Nálam is ennyi van, csak elfeledkeztem róla :).
    A termésnövelőkkel én is spórolni szoktam, túl nagy kincs ahhoz, hogy csak úgy elszórjam, alaposan átgondolom, hogy mikor használom, bár én nem csak az újdonságokhoz szoktam használni, hanem arra amit kér tőlem a feladat és szükségem lenne rá, mindenhez.

vihence, cicimsincs és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  13. GA-BI-O-Farm

Gondoltam, hogy így van én is elszaladtam szétnézni, mennyi is van belőlük.:)
    Na de mikor van valami újdonság, legyártok belőle megnyugtató mennyiséget, aztán jöhetnek a feladatok.;)

cicimsincs és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  14. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Most nem idézek, így kímélem az egerem. :D
    Egyenlőre ezekkel megoldottam. Eszembe jutott, hogy a tégla is barkácscucc. :D

15. -Holdfeny-.

Csodálkoztam volna ha nincs tartalék;)

cicimsincs és zsani_apja kedveli ezt.
  16. GA-BI-O-Farm

Hali!
    Jajj apja, ez a tégla nem az a tégla;)
    Azért gondoltam tegnap, hogy csak van a pajtádba több 100 barkácscucc, szerintem mindenkinél van több 100, mert sajna nem
    lehet egyben bontani, csak százasával. Olyan mint a kerekkerekes meg édességes ládák:)

cicimsincs, Kuzdern és zsani_apja kedveli ezt.
  17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Hát nem egészen ugyanaz... A barkácscuccokat csak százasával lehet bontani, pedig jó lenne egyszerre. A pörgetéses és trágyás ládákat pedig ki lehet nyitni egyben, csak nem érdemes - ide jól jönne valami korlát. Igazán jöhetne a takarító néni rendet tenni...

Fuhur, barbi021951, vihence és 5 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Nem rég elöntötte a farmot a trágya.... mert egyben nyitottam néhány ezer ládátxDxD:oops:

cicimsincs, -BombadilToma- és inanna11 kedveli ezt.
  19. GA-BI-O-Farm

Szia!
    Ó én ezt arra értettem, hogy túl sok vele a macera. Az egyiket százasával, pedig tök mindegy lenne, mennyit nyitok ki.
    A másikokat meg csak óvatosba, mert akkor ugrik csomó sima pöri. Pont ott nincs korlát, ahol kéne.

barbi021951, vihence, cicimsincs és 5 más kedveli ezt.
  20. cicimsincs

cicimsincs Aktív író

Sziasztok!
    Mivel az eventet nem csinálom, próbálom a teliholdas területeket kinyitni, eddig 1 területet sikerült, de még van három.:sleepy::sleepy::sleepy:
    Legyen olyan szép a napotok, mint amilyen szép én vagyok!xD-.--.-
    Jaj nem, maradjunk annál, hogy szép napot nektek!!!:D:D:D

inanna11, vihence, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.