Visszajelzés Telihold event-csevegő topic

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by |Tamás|, Mar 11, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szerencse, hogy nem valódi.:)
    Van még pár mitikus lény mely hasonlóképpen ronda és félelmetes.

2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Az, hogy álmodjak róla nekem sem jutott az eszembe, ettől függetlenül nekem tetszik ez az állat.

GA-BI-O-Farm, vihence and zsani_apja like this.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A horror kerben nem nevelhetünk cuki nyuszikatxDxDxD

4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!
    245ó van még a zárásig. :) Kíváncsi voltam, de bőven megtudom csinálni még a fennmaradó, teliholdas gazdaköriket. :D

5. SnéDóri

SnéDóri Fórum admirálisa

Jó hogy mondod, megnéztem, pont beérnek a kriptáim :)
    Az én picolóim a szokásosak, ami értékelhető az 2 varázskalap és 1 Jack. Festést évek óta nem kaptam. Még jó hogy előtte sokat :D

6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Csak jön még majd valami....

7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Tőlem jöhet, de remélem már csak eventek lesznek.

-Holdfeny-. and GA-BI-O-Farm like this.
  8. imike911

imike911 Fórum hercege

Event indulás előtt olvasgattam az új malomról szóló közleményt és rájöttem, hogy ami egyfelől bővítésnek tünik, a telihold tekintetében egy jelentős szűkítés.
    "A teliholdas malom kizárólag akkor érhető el, amikor a játékban a telihold esemény aktív!"

Vagyis ezután nem indíthatsz bármikor teliholdas tápkeverést, nem látod áttekinthetően a tápok számát, a bekészített dolgokat, a meglévő növény és famennyiséget. (Bár külön a raktárban talán keresgélhetsz, de ott nem látod, hogy egy táphoz miből, mennyi kell.)
    Tanulság: amíg nyitva van a telihold, addig kell bekeverni a tápokat, ha valamiből nagy mennyiség kell, azt zárás előtt kell betenni a rekeszekbe. Remélem a bekészített tápokat azért keveri a rendszer akkor is, ha a telihold zárva van.
    Egyszóval teliholdas szempontból inkább sz..vatás az egész, nem segítség.
    De azért a panelen most sokkal több kék gomb lesz és nagyobb is ,mint eddig.

A teliholdas malom kizárólag akkor érhető el, amikor a játékban a telihold esemény aktív! (ez a rész áthúzva)
    "A teliholdas malom a teliholdas eseménytől függetlenül is használható.
    A szöveget javítottam 2026.03.19-én, 16:56-kor /-Sudden-"

Így azért már más a leányzó fekvése.

Last edited: Mar 19, 2026
    CoraQueen, inanna11 and Lenczy like this.
Thread Status:
Not open for further replies.