Visszajelzés Teliholdas kereskedés - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 31.1.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Egész jól adja a bonuszokat ha ügyes vagy:)

Maszatka47, fabatka, Gio és 3 más kedveli ezt.
  2. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Beérettek a titokfáim a 19 db -ból lett: 8 db polipfa, 1 db XL polipfa, 4 db boszorkányalmafa, 5 db lidércfényűfa, és 1 db veres szemű folyondár.:)

Maszatka47, alpha58, fabatka és 9 más kedveli ezt.
  3. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia,
    Ahogy lukimi irta, a tojasok hianyoznak a szamokbol, es azok meg eleg jelentosek, 8 db bagoly (80%), 9 db varju (45%), sarkany (20%), taltos (20%), harkaly (15%), denever (20%) attol fugg mennyi van ezekbol. A 2017-s TOP nyeremeny onmagaban plusz 100%. 2016-s TOP nyeremeny 25%, nosztalgiafilm 25%

A termekeknel viszont nem jo a szamitasod, mert mindharom termeket nem eheted meg egyszerre, termekekbol csak 60% jon le a ket aranyrekeszbol.

Egy 500% plusz bonusz osszehozhato ezekbol boven, igazabol meg tobb is. 200-s szinten ad 7600 TP-t, erre 500% bonusz 45,600 TP.
    Persze ez nem feltetlenul 2x egy nap, mert ezekben van olyan bonusz, ami csak napi 1x szedheto le.

Es akkor az eventhez is, jelentem a kis farmon gond nelkul meglesz minden, 550 korul van a felropi, eventgaz megvan, most mar 8 orasakat ultetek csak, es 1 terulet van csak kivaltva a gombaerdon, szupertragyat csak felszaporitashoz hasznaltam. Azt gondolom ez nem volt egyaltalan lehetetlen a felropi ugyben.

hóóvirág, butuka, genka53 és 16 más kedveli ezt.
  4. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

Eventetet befejeztem, titokfáim beértek: polipfa, boszorkányalmafa és lidércfényű fa, sajnos az izzó bükkfa nem jött össze :(, no majd legközelebb.

genka53, Maszatka47, Swordfish és 5 más kedveli ezt.
  5. juhfark

juhfark Járnitanuló

Távol álljon tőlem, hogy kétségbe vonjam bármelyikőtök igazmondását, ha esetleg így jött volna le-akkor bocsánatot kérek.
    Mindössze annyit akartam mondani, hogy számomra ez az eredmény elképzelhetetlen.
    A varjútojásokat valóban elfelejtettem beszámolni, sárkány- és bagolytojásom nincs. Biztosan van még olyan amit kifelejtettem.

Mindenesetre egy fontos tanulságot levontam, a továbbiakban nem kérdezek és nem nyilvánítok véleményt,csak olvasok.
    További jó játékot.

6. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szép vasárnapot!
    Pillanatnyi állás a kicsiken:
    A két nagyobbikon be fogom tudni fejezni (lassan szintet is lépek mindkettőn), 100-102 röpi hiányzik, 2-2 kör ment le 2x1-en szupival 1 területen, csak hogy nyugodt legyek... többre nem is lesz szükség, 1 kör szömi most érik mindkét farmon, utána addig termelem a hosszabbakat, amíg össze nem jön a maradék röpi, ami maximum 3 kör. Sőt, mindkettőn a bal oldali sávot is beadtam a titokfákig, még néhány szentjani kell az egyiken a második adagig, de az simán összejön. Szóval 22-es legendával, 200 tartalék szupival meg lehetett csinálni. A csatni mondjuk nem olcsó, volt mikor a nagy farmon elfogyott az ajándékküldési lehetőség és nem tudtam küldeni a kicsire, akkor töklekvárral arattam...és még így is meglesz a brokkoliagy.
    A legkisebb, legenda nélküli farmon viszont még mindig kétesélyes, 213 röpi hiányzik. Itt van a legtöbb csp, a szupi viszont elfogyott, este ha több időm lesz, megyek a gazdakört fosztogatni, hogy még legyen lehetőségem 2-3 kör gyors körre, ha a hosszúakkal nem jön össze elég röpi. A karbantartásokat is beleszámolva...nem lesz fáklyásmenet a vége...sem.
    Itt minden remek, meglett az első füvészem, töltöm vissza a pajtát, többszáz obszidián van már pluszban.
    Szóval méhésznyúlra drukkot kérek, hogy be tudjam fejezni:oops:

spagetti24, Maszatka47, fabatka és 8 más kedveli ezt.
  7. Banya-Tanya666

Banya-Tanya666 Törzsjátékos

Szia! :)
    Én is csak a saját számaimat írhatom le.
    Sok vagy kevés?
    Ízlés kérdése.
    Este: 55 860
    Reggel:48 260

Maszatka47, -Csiki-, Swordfish és 9 más kedveli ezt.
  8. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Csak írjál ezután is nyugodtan, Melan leírta a többi Tp adó bónuszokat is (tojás, stb). Azért több jóval egyeseknél a Brokkoliagy hozama mert én sose Topozok így a legerősebb növelő kiesik. De nekem így is le van esve az állam amit az én 1x2-es dekorom ad.:)

hóóvirág, butuka, genka53 és 14 más kedveli ezt.
  9. juhfark

juhfark Járnitanuló

Köszönöm szépen az építő jellegű hozzászólásod. A varjútojások(nekem 6 db van belőle) és a nosztalgiafilm is kimaradt, sajnálom. A többi tojás nekem hiányzik, a TOP-okon pedig csak szurkolás szintjén vettem részt.

hóóvirág, Maszatka47, Swordfish és 7 más kedveli ezt.
  10. Melan

Melan Fórum admirálisa

Ezek javareszt megveheto tojasok, a bagolytojasokon ugye lehet sporolni az akcioban, arra erdemes lehet kuporgatni, mert sokat dob a TP-n.
    Sarkany kiveheto volt Valditol is, de mar eleg regen, harkaly, deni ezek mind vasarlos tojasok voltak, nyilvan ezert is vannak jelentos kulonbsegek, hogy ki mit tud ki hozni ebbol a dekorbol.

Egyebkent itt talalod a bonuszokat szepen rendszerezve:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bónuszlexikon.2179/

11. juhfark

juhfark Járnitanuló

Köszönöm a bónuszlexikont, ez megvan,de - eléggé el nem ítélhető módon - csak a dekor növelő bónuszokra fektettem figyelmet. Közben rájöttem, hogy bagolytojásom is van valahol,mert farmpengőért kiváltottam - meg kell majd keresnem.

Maszatka47, Swordfish, Melan és még 1 ember kedveli ezt.
  12. Melan

Melan Fórum admirálisa

Elofordul mindenkivel:)

Ja termekekre vonatkozo kerdesed, mennyire erdemes naponta fogyasztani vagy sem. Mindket termek ara eleg borsos mar piacrol beszerezve, tehat erdemes merlegelni, esetleg ki is szamolni mennyi plusz TP-t, BTP-t jelent szamodra a plusz 60%. Minel tobb teruleted lesz fullra kutyukkel telepakolva, annal inkabb fogja megerni napi szinten fogyasztani. Peldaul ha csak a kerge es kincses van tele kutyukkel, akkor nyilvan lehet gondolkodni meger-e napi szinten 500 ezer CSP-t nemi plusz TP. Ha ugy vagy vele mint en, meg lukimi, meg schill2, hogy szinte mindenhol kutyuk vannak, akkor mar nem kerdes hogy nagyon is erdemes, meg ugyis hogy igen koltseges. Mondjuk az mas kerdes, hogy nekem a CSP-t ado felhosorok gyakorlatilag ki is termelik az arat minden nap;)

hóóvirág, genka53, Maszatka47 és 12 más kedveli ezt.
  13. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia kisjanos, kifejezetten javul a helyesírásod, kezdesz kifáradni;)

14. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

o_O8)xD

kisjanos78, brekkencs., fabatka és 6 más kedveli ezt.
  15. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia Ninett :)

Most tényleg van egy kis javulás az írásában na:).. egy hangyafarknyixD

Maszatka47, brekkencs., fabatka és 8 más kedveli ezt.
  16. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Jó, igen max annyi. :) Én mindig "lelkesen" elolvasom az írását, de előtte bekészülök, kávé stb.... :)

Maszatka47, brekkencs., fabatka és 8 más kedveli ezt.
  17. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Én meg a Tavaszit, Húsvétit megtermelem évek óta. Erre a célra nekem nagyon bejött a vadas, és manu.

hóóvirág, genka53, Maszatka47 és 6 más kedveli ezt.
  18. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

kőszőnőm midig a megfelelő szintten vagyok halladok néha csak igy megy de midig :)lasan eljutok a végére bár egy két kristáj még hiányzik 120 kőrűl :)******** :)kőszőnőm.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.2.18
    Maszatka47, vekony1, fabatka és 4 más kedveli ezt.
  19. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Éppen most lettem kész, így a brokkoliagy kit díszeleg a kúriában! :)
    Az két oldalt is megcsináltam, nem szeretnek "félmunkát" csinálni! ;)

Felröppenők jöttek szépen, nem is értem mitől féltem!:music:
    További szép napot!

genka53, Maszatka47, -Csiki- és 12 más kedveli ezt.
  20. Melan

Melan Fórum admirálisa

Ez az egyszerubb modszer, nem kell aggodni a piac miatt:D

Tavaszit en is tudnam gyartani, de husvetit meg nem. Lekiben csak 4. szinten allok, es kitartoan fejlesztem az 5.szintre. A baj csak az, hogy a kitarto fejlesztes azt jelenti, hogy kitartoan elfelejtem beadni a napi 5 tojaspuncsotxD, ugyhogy csak tessek-lassek haladok vele, de majd egyszer:)

Ugyes voltal. En sem szeretek felmunkat csinalni, de amikor meg mindig hajtok az utolso gombaerdos teruletre - meg 17 macskatunder valaszt el tole- meg a fuveszkertre, akkor gond nelkul kihagyom a tobb ezer remnovenyes beadast:oops:

hóóvirág, genka53, Maszatka47 és 13 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.