Visszajelzés Teliholdas kereskedés - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 31.1.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Melan

Melan Fórum admirálisa

Lattam en is a naptarban, azt nem tudom, hogy meddig akarjak a hatarokat feszegetni.

Ti viszont kerjetek valami veszelyessegi potlekot toluk:D

spagetti24, mimi, Gio és 25 más kedveli ezt.
  2. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Így mindjárt más a leányzó fekvése, eventre fel

Gio, csio70, bendi1121 és 2 más kedveli ezt.
  3. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

No, akkor újratervezés...azért 2 területen nehezebb lesz a szükséges röpimennyiséget összehozni.:oops: Fleg, akinek még ki sincs váltva az összes teliholdas rész... Örülök, mikor útközben fejben megcsinálom az eventet, aztán mire hazaérek, borul minden. Sebaj, még 1x el kell mennem itthonról, újraszámolom a dolgokat.o_O

bodonezsuzsa65, ada77201, mimi és 16 más kedveli ezt.
  4. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Olvastam az ismertetőt, de gondoltam, hogy nem a farmon fogunk rémnövényt vetni. Igaz 1x volt már ilyen is, ha jól emlékszem. De most másik event is van, ezért írtam, hogy hol tervezem vetni a rémes növényeket. Majd amikor már elvetettünk mindent, az lesz a biztos, vagy talán még az sem. Sok sikert kívánok neked! Ui: Vagy láttam a jövőt és ez be is jött!:DItt minden lehetséges, még a lehetetlen is!

Utoljára szerkesztett: 31.1.18
    mimi, Gio, Cyra65 és 10 más kedveli ezt.
  5. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Nekem csak egy van mert a másik még tisztítási folyamat alatt áll!:eek:
    Így azért nehezebb lesz nekem egy földön!
    :oops:

bodonezsuzsa65, mimi, maszilva és 17 más kedveli ezt.
  6. kosagi

kosagi Fórum mestere

Gondolom, még sokunknak nincs felszabadítva a gombaerdő. Még ott tartok, hogy macskatündér-lakhoz szaporítanám a növényeket. De valahogy az egynapos eventeknél nem nagyon haladok. Legutóbb bent felejtettem valami rövid gazt. Úgyhogy kitehető értékessége ide vagy oda, nálam most elsődleges lesz a gombaerdő feladatainak a teljesítése. Egy területen úgyis elég nehézkes lenne a termelés.

maszilva, Gio, imi010 és 10 más kedveli ezt.
  7. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Nekem az utolsó területen vannak még lila gombák, de olyan szépek, azt ki sem akartam váltani...na most muszáj lenne, de honnan lesz még 245 macskatündérem:eek:-.-

ada77201, Gio, imi010 és 8 más kedveli ezt.
  8. Csibemama

Csibemama Junior szaki

Sziasztok!
    A változás a csomagok tartalmát nem befolyásolja?

Maszatka47 kedveli ezt.
  9. bazsaroka

bazsaroka Junior szaki

Nálatok már működik a telihold?14 órára volt írva a kezdés.

hanny65 kedveli ezt.
  10. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

A kosarakra gondolsz, amiket meg lehet venni?
    Utánanézek.

mebajah, bota493 és Imi* kedveli ezt.
  11. kosagi

kosagi Fórum mestere

Nekem még az I. területhez is kell 40. Most néztem meg, 350 kell az utolsó feladatba. Most jól elment a kedvem az egész teliholdastól.:cry:

-kaktuszable-, mebajah, szida57 és 3 más kedveli ezt.
  12. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia!
    Egy részt kigazoltam de azzal se megyek sokra! De azért megpróbálom a "lehetetlent" a növénnyel nem lesz gond a felröpivel szerintem de majd kezdéskor meglátom!:)

-kaktuszable-, mebajah, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  13. hanny65

hanny65 Járnitanuló

Majd holnap:p

mebajah, Sali~*.*, -vadocka70- és 4 más kedveli ezt.
  14. kosagi

kosagi Fórum mestere

Felröpivel biztos, hogy gyéren fogok kezdeni, legutóbb dolgom akadt a teliholdas bezárása előtt, nem tudtam hosszút vetni. De egyenlőre ez izgat a legkevésbé.

Sali~*.*, lukimi, Swordfish és még 1 ember kedveli ezt.
  15. Melan

Melan Fórum admirálisa

Egy teruleten 8 kor az eventgaz mennyiseg, szerencse kezueknek party poris bonuszokkal ennyi sem. Felropit mar holnaptol ehhez kerni szomszedoktol, illetve ha kesz eventgaz, akkor mehet a termeles a gazdakorikhez. Ha nem jol halad a felropi mennyiseg, akkor 2x2 teruleten 8 oras horrornoveny szupertragyaval. 2x2 teruleten talan meg lehet uszni 200-300 szupertragya korul, ha jol jon a felropi, akkor ennyi sem

Gio, Cyra65, csio70 és 9 más kedveli ezt.
  16. BackOffice

Szia Imi!

Ha nekem kellene mérlegelnem, akkor az eventtel kezdeném.
    És gondos számításokat végeznék, hogy mi kell a gombaerdő következő területéhez.
    Az event nem tér vissza, de a gombaerdő állandóan itt marad. Most több napig nyitva lesz a teliholdas rész. Talán tudsz pár lépést tenni a gombaerdő ügyében is.

Szóval én abba az ujjamba harapnék....

szekulagábor, Gio, -kaktuszable- és 18 más kedveli ezt.
  17. Csibemama

Csibemama Junior szaki

igen azokra.

18. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia Beko!:inlove: És neked is Melan! :)
    Köszönöm szépen, persze azon vagyok, hogy minden részt meg tudjak szerezni! Csak azzal bajlódom amire szükségem van!
    Ha kell szuper trágyázom de a kitehetőket akkor is megszerzem! :)

Utoljára szerkesztett: 31.1.18
    Gio, csio70, -W-595- és 5 más kedveli ezt.
  19. BackOffice

A kosarak változatlanok maradnak. :)

mebajah, magdi06, bota493 és 2 más kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Nekem kell a brokkoliagy :D
    Szia BackOffice
    Egy területre mennyi brokkoliagyat lehet kitenni az előzetes tesztelések alapján ? :p
    Ha a baha 600. szinten van , és kb 300 db ilyen kitehető lenne ott , akkor ha egy nap 2x van aratva , akkor 13,5 millió BTP naponta
    Ha meg sikerül 3x aratni egy nap , akkor 20.520.000 BTP :D

Cyra65, csio70, -kaktuszable- és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.