Visszajelzés Teliholdas tündérmese eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 17.10.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Pontosan, az eddigi 1 terület helyett 3 fog kapcsolódni a telihold dologhoz.

2. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Szerintem ez nagyon nem igaz. Egy kezdő elkezd boldogan játszani, de mikor kiderül "szerinte" lassan halad és elkezd tanácsot kérni akkor kikerekedik a szeme o_O és inkább abbahagyja. Oly mértékben lett bonyolult a játék, hogy mindent táblázatokba kell vezetni, függvényekkel kell kiszámoltatni az érésidőt a csökkentők miatt, stb. ezt egy kezdő játékos még akkor sem fogja használni ha linket adsz neki a letöltéshez.
    Pl. itt a rózsa TP miatti ültetése
    - rózsa nemesítve
    - Tölgy hatékonyabb trágyázás
    - Szüret 2014 felhősor
    - Party pörgetés felhősor 1(+10%TP)
    - RACS(+2db), Cukkinis almatorta(+60%TP), Húsvéti lekvár(+30%TP), Túrótorta(+10%TP), Répáskenyér(+20%TP)
    - szupertrágya
    - party pöry a TP bónuszok miatt

újfarm53, Domos52, Maszatka47 és 11 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szerintem meg rosszul csinálod : inkább a fórumot kellene többet olvasni és arra sokkal több időt rászánni mielőtt bármit csinálsz. Nagyon sok felesleges dologtól kímélheted meg magad.

4. kertmánia74

kertmánia74 Junior szaki

köszi!!!! minden értem már.

Maszatka47, osztrak12 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  5. tanyasinagyi47

tanyasinagyi47 Haladó

Sziasztok
    Elsőre legyártom a 940db eventnövényt, remélem lesz 94 db felröpi hipp-hopp, mivel új rekesz nincs, maradnak a régi jól bevált kedvenc termékeim a rekeszekben eleségnek, az 5 db éjféli tölgyfa, ajándékba jön. KK turbóval és KK szuperrel gyorsítom a fák érését, a takarókat folyamatosan keverem majd, hogy még gyorsabb legyen.
    Felhő nagyon hiányzik, már most.
    A területek megszerzése ráér, jó pár hónapra elég lesz a faladat. Az előző gazdaköri is él még.
    Jó játékot mindenkinek.

6. |Tamás|

Szia!

Nagyon sokan elfelejtik, hogy ez egy taktikai játék.
    Taktikázni kell sok minden miatt, de azt sem szabad elfelejteni, hogy ez egy játék.
    Játék = kikapcsolódás, pihenés
    Aki rágörcsöl a dolgokra, az nem játékként fogja fel ezt az egészet, hanem kötelességként/munkaként

7. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Bocs, de akkor itt valami bi-bi van.
    Ugyanis, ha sok visszajelzést "kell" küldeni akkor vagy a visszajelzésekkel van baj vagy azzal ahogyan feldolgozza (kuka) a központ. Jelenleg nem látni azt, hogy játékosbarát irányt venne a játék sőt inkább a játék bonyolultsága és nehezítése a cél ld. 11 terület (+paszuly) 1x1-en rövid érésű növényt még elvetni is annyi idő, hogy mire végére érek már arathatom VAGY "tejelek" fammunkásokért és 32 klikkel meg van oldva 5 pár perc alatt.
    Még egy pl. szavazások. Sosem az jön amire a legtöbb a szavazat, de mindig meg van magyarázva miért nem xD

osztrak12, miniowl, -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
  8. |Tamás|

Most erre megint kapsz egy magyarázatot :D

Nem csak a magyarok léteznek, és számtalan olyan eset van, amikor nekünk a negatív dolog felé billen a mérleg nyelve, az összes többi nyelv (max 1-2 kivétel) pedig pozitívan értékeli az eventet o_O:eek:
    Sajnos tipikus esete annak, amikor azt mondják, hogy a magyarnak semmi nem jó.... o_O:eek:

z2856, -skorpio1977-, újfarm53 és 13 más kedveli ezt.
  9. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Bocs, de ha ez tényleg játék lenne, akkor nem lehetett volna pl. a nem túl régen volt eventet kizárólag kosárvásárlással letudni. Így ez már nem teljesen igaz, hogy kikapcsolódás, pihenés és főleg nem taktika.
    Bár ebbe már nem megyek bele, mert ezzel a témával csak én húzhatom a rövidebbet (erre is volt már példa xD)

osztrak12, szida57, -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
  10. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia.
    Akkor ezek szerint a közös vélemény ez, amit tapasztalunk. Vagy nem hallgatnak ránk? Néha szomorú vagyok. :(

11. |Tamás|

Nos, amennyiben jól gondolom, a jótékonysági eventre gondolsz (Malala) akkor gondolkodjunk el azon, hogy is lehet jótékonykodni?

Ülsz a számítógéped előtt, koptatod az egeret, játszol. Ebből mi a haszna azoknak a gyerekeknek, akiknek gyűjtötték a pénzt?

Ezen a jótékonysági eventen kívül az összes event teljesíthető pénz ráfordítása nélkül!

Othep, -skorpio1977-, újfarm53 és 15 más kedveli ezt.
  12. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Az 1-2 kivétel azok az országok lehetnek akik jelentősen alacsonyabban keresve nem engedik meg maguknak a rendszeres(ebb) vásárlásokat, akiknél a mozi nem ad reklámot mert kis országba még a cégek sem reklámoznak - szegény embert az ág is húzza.

13. kukori80

Vegyünk egy példát: felszólal 2 ezer magyar, 10 ezer német, 6 ezer angol, 10 kínai és 1 egyiptomi. Kinek a véleményét vennéd figyelembe? Én a 10 kínaiét, de nem én vagyok a BP.:D

brekkencs., Maszatka47, szida57 és 9 más kedveli ezt.
  14. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok, szép estét eventezők :) Nnnna, hát átfutottam én is az event leírást. Egyenlőre nem agyalok rajta. Elkezdem ültetni a kezdő magokat, aztán meglátom hogyan haladok. Sok időm nem lesz, majd csinálom ahogy tudom...és....ahogy kedvem lesz hozzá. Én már rég túl vagyok azon, hogy mindent meg kell csinálni. Nem kell. Annyit kell csak amennyi jól esik. És addig esik csak jól amíg mi irányítjuk a játékunkat. Ha már a játék irányít minket...na ott kezdődnek a gondok. :eek: Ilyenkor kell hátra dőlni, és eldönteni mit is akarunk? Játszani vagy robotolni. Az, hogy kinek meddig tart a játék és mikor már "görcsölés" az mindenkinek a saját habitusából és elszántságából fakad. -.-

Új terület: olyan sokat, olyan sokszor kértük...és szóvá tették közülünk jó néhányan...nem lehet haladni a teliholdas feladatokkal mert csak egy terület van. Kevés. Na kérem szépen...most megkaptuk...rögtön kettőt is. És hozzá egy jó kis combos eventet. Én minden esetre kreáltam magamnak egy tökös ruhát a fórumra, a farmon és az eventen meg majd el huhogok valahogy. De ami a fő: igyekszem jól érezni magam. Ha nem megy és azt veszem észre magamon, hogy játék átveszi felettem az irányítást és nem én irányítom a játékom ezt az eventet abban a pillanatban hagyom is abba. -.- Vannak még befejezetlen dolgaim a farmon nem is kevés, majd akkor azokkal játszom. :music:

15. libuskafarm

Igaz. Képzeld 6 óra óta itt vagyok kisebb jobbra-balra figyeléssel( család) :), még a vacsit is itt kaptam be, és 15 perce arattam le, ami leérett 4kor. Igazából hagytam a francba inkább az aratást, és olvastalak Benneteket. Vicc, nem? Na ennek így van értelme akkor?
    S még van a lányom farmja, és még mindig nem tudom, ha holnap kinyit a holdas mit fogok csinálni. S mit ültetek abban a 9 órában, amíg nem érek haza, mert hát néhanap dolgozom is. Mert a leghosszabb teliholdas 8 óra, vagy 6? Már nem is tudom olyan rég volt nyitva :D A sima farm könnyebb, mert ott vannak 16-20 órásak is, ami 12 óra vagy alá is vihető, ami nagyon jó. A teliholdason viszont a csökkentőkkel 2-3 óra is alig. Szerinted most hogy fogok azon haladni? Ha nem szedem le mikor itthon vagyok hosszú, ha csökkentek, akkor azok meg nem használódnak ki. Igazából ilyen gondom is van. Tehát a játék egyre inkább nem azoknak kedvez, akik olykor dolgoznak is közben.

16. kukori80

Bonyolódik a játék ez igaz. Neked kell eldönteni hogy mi a fontosabb. Állíts fel egy fontossági sorrendet ami a haladásodban jobban segít . Ha most nem fér bele a teliholdas akkor hagyd ki és csinálj mást. Az a lényeg hogy ne und meg mert akkor végleg abba fogod hagyni. Ettől függetlenül azért ültethetsz a teliholdason mert az mást nem zavar.

almáspite48, inanna11, osztrak12 és 8 más kedveli ezt.
  17. libuskafarm

Szia. Igazad van Neked is.
    De, ha valamit kihagysz, később bánod. Olyan felhők , kitehetők, ólak, stb, mehetnek el melletted, amit majd egyszer számon kérnek rajtad. Minél szerteágazóbb, fejlettebb a farmod, annál értékesebb jutalmakat kaphatsz, ha a szintedet mérik. Tehát érdek a részvétel.
    Ezzel semmi bajom, de sok az event, csupán ennyi a bajom.

18. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Amúgy nem Malalára gondoltam. Utána volt valamelyik eventben FA-ért talán dobozt vehettél (bocs nem kosarat) és véletlenszerű eventkellék volt benne növény, felröppenő - ha jól emlékszem.

Csillagok útján eventre gondoltam
    Csillagleső láda
    Láda tartalma:
    A felsorolt ajándékok egyikét adja:
    25 db messzenéző virágok
    50 db messzenéző virágok
    100 db messzenéző virágok
    1000 db messzenéző virágok
    5 db lencse
    30 db lencse
    60 db lencse
    120 db lencse
    1 db távcső
    2 db távcső
    3 db távcső
    1 db Madár-les (dekor)

700 felröppenő és 13000 eventnövény kellett a befejezéséhez...

19. kukori80

Végignéztem a teliholdas nyereményeket, nem mondanám hogy meg fogom bánni ha kihagyom. Inkább ezt hagyom ki mint egy jó kis farmos eventet. Viszont nekem kellene a több teliholdas terület ha már tálcán kínálták.

almáspite48, genka53, osztrak12 és 5 más kedveli ezt.
  20. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia :) Minden döntésünknek következménye van. A kérdés csupán annyi,hogy a döntés amit meghozunk megéri e az áldozatot. Én pld a múlt heti eventeket (mind a kettőt, a tenyésztőst is és az ültetőst is) lazán kihagytam, mindenféle fenntartás nélkül. Biztos meglesz a későbbiekben a következménye, de inkább legyen így egy virtuális világban létrejött hátrány mind, hogy elszalasszak az életben valóban fontos dolgokat. Mi történik akkor ha egy bigyóval, egy felhővel, egy óllal vagy akármivel kevesebb van ebben a szájbertérben mint másnak? Elárulom: semmi. Mint azt a példák is bizonyítják egyéb eventeken: mások-sokan akkor is boldogulnak, ha nincsenek meg nekik azok a "kellékek" amiket korábbi eventek során meg lehetett szerezni. És mégis boldogulnak? Persze..és sokan nem is akárhogy. Ezzel ismét csak azt próbálom elmakogni: ha nem esik jól a játék, ha kényszer, ha irányít és nem te irányítasz, akkor bizony hátra kell dőlni, mert akkor az már nem játék. Sőt, kifejezetten ártalmas is lehet. Addig játssz és úgy amíg jól esik :)

Ribiszke, ursa11, rencsike982 és 22 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.