Visszajelzés Teliholdas tündérmese eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 17.10.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. januar51

januar51 Utánpótlás-írogató

Szia Kukori!
    Megint csak köszi a segitséget,amit az eventeknél adsz játékostársaidnak.Nekes is jó játékot! Január51

miniowl, -Fülemüle-70, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

hmm, eddig volt 202 most lesz 606. Nem elég?

osztrak12, miniowl, -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
  3. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Nekem is. :)

Közben eszembe jutott mire kell olyan sokat kattintani. Ha fel szeretném használni a dinnyevarázslatot. Vajon véletlen, hogy éppen utolsó a sorban? Pedig akinek van, gondolom elég gyakran használja. Mert megéri. Szinte káprázik a szemem, ha valamit keresek valahol. Legyen ól a pajtában vagy bármi más. Tuti azt nem találom a sok vacak között, ami kell. S mindez a túl sok program eredménye.

4. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia, köszi. Mindegyik írásod totálisan ül. Nem kell hozzá kommentet fűznöm.

Totális kényszer az, ha valaki/kik/ mindent meg akarnak szerezni.

-skorpio1977-, genka53, Leho69 és 10 más kedveli ezt.
  5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Elégnek elég, csak nehogy átessünk a ló túloldalára mint én. Először lovagoltam életemben és a ló ledobott a torzsás mezőre úgy hogy elszakadt a farmerom is. Tudom hogy egy kezdőt a ló is megérez, na de ennyire, ömlött a vérem mindenhonnan.:D
    A sok kockának nem nagyon örülök mert annak következménye szokott lenni az ültetésben is.;)

6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Nekem megvan az event menete :music:
    Rögtön , miután holnap a karbantartás után be lehet lépni , én a bahára rakom ki az event fákat xD
    Megszórom Kacsakata Turbótrágyával , meg evvel a lilával is , de elötte papagáj kalóz tojásaimat learatom
    Ananász sütivel és Prémiummal aratom le , hogy a köztes idő termését is megkapjam majd .:p
    Vigyázz BP , hasítani fogok :D

De egy kérdés : Eventet követően a fák NEM maradnak játékban. Visszaváltási értékük nincs, hisz ajándékba kaptuk.

Ha megértek , és vége az eventnek , ami rajta van termés hova lesz ?
    Annyira nem fontos , mert 2 nap múlva kezdődik a hellowin event és látni fogjuk .
    Amúgy BP törli , vagy nekünk kell törölni a fát ?
    Lehet aratni a követkető hellowin eventen ?
    Ha van pajtaértéke , akkor a gazdakörbe lehet valahova bedobállni ?

Domos52, genka53, Leho69 és 7 más kedveli ezt.
  7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nem foglak én szidni. Miért tenném. Csak annyit kérdezek, hogy hány kicsivel egyeztettél erről?
    Mert az a véleményem, hogy kevesebb kicsi marad, mint ahány nagy vagy nagyobbacska elmegy.

Domos52, osztrak12, -Fülemüle-70 és 6 más kedveli ezt.
  8. kukori80

Nem szoktam keresgélni a pajtában ha tudom a nevét. Bemegyek a váza ikon-elhasználódóba és felül a keresőbe beírom a nevét.
    Ha ólat keresek ott is beírom az első két betűjét a keresőbe és kiadja.

-skorpio1977-, inanna11, Domos52 és 5 más kedveli ezt.
  9. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Gondolom ez vicc lenne mivel zölddel írtad, mert az event fákat: Kihelyezhetősége: Teliholdas terület, Gombaerdő / a bahára meg nem.:)

-Fülemüle-70, Gio, Marika312 és 2 más kedveli ezt.
  10. Leho69

Persze, hogy kell a pénz. De kisebb területen kevesebb lommal jobban fogyna a bankszámla is. Sokan kezdik már azt érezni, hogy feneketlen kút az egész. Hiába szerez meg bármi újat. Egy hét múlva meg régi. És mit dobjon ki helyette?
    Képzeld, ha egy event nulla a játékosok szemében, akkor miért is költene? Én már sok eventtel úgy vagyok, hogy szabadnapok jönnek.
    Most is. Az event semmi, majd kitörpölök valamit, hogy mit is csináljak. Lehet, hogy lustálkodás lesz.
    A farmmal való foglalkozást a játékkal lehetne hozni. De az nincs, csak a mókuskerék, meg az akció hegyek. Már várom a szórólapot a postaládámba. Mintha minden belépéskor nem lenne ott a rengeteg értesítés, ami a szememben nemes egyszerűséggel zaklatás.
    Ki kellene írni Pláza-cicák játéka kapával.
    ( A játékosok véleménye eljut a BPhez, de csak azoké akik leírják. A legtöbb negatív vélemény törlésre kerül(het), mert általában dühből születik, és hagy némi kívánni valót. Csak olyanok írnak negatív véleményt, aki szeretik, szerették ezt a játékot. A többiek csendben elkopnak. Szavát sem hallod soha. Így eléggé érdekes az, hogy statisztikailag mit is mutat a kép. Csak egy példa: a 70es években a telefonos közvéleménykutatás (nyugaton, mert keleten csak egyféle közvélemény lehetett) torz volt, mert nem mindenki volt elérhető telefonon. A mai világban ismét ez a helyzet, mert vezetékes telefon alig van, és az okostelefonok már sok mindent tudnak szűrni.)

Helyes, Imi!
    Gombásban nő a fa!

Utoljára szerkesztett: 17.10.17
    libuskafarm, Domos52, osztrak12 és 9 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Tamás!
    Elolvastam mindent amit el lehetett. Véleményt most inkább nem írok, mert még magam sem tudom, hogy mi a véleményem:) (ez most furán hangzik, de őszinte meglátás tőlem:D:oops:)
    Kérdezni szeretnék három dolgot:
    1. A dekorlistában szerepel a kitehetők között a varjúfa és a táltostorony, de a bagolytojást nem találtam meg. Így, ha jól értem azt nem érdemes beszereznem ugye? (Úgy látszik az nem elég rémesxD) Sajnálom, ha így van, mert a kedvenceim közé tartozik. :)
    2. A területkiváltásához a gazdakörbe 2. rész 2/2-3. arany és gyémánt résznél a vénusz légycsapója a rémnövény, vagy a péktermék, mert vitatkozunk róla páran és eléggé bizonytalan vagyok benne:)
    Szerintem a növényről van szó, de elbizonytalanodtam benne.:oops::)
    3. A Prém automata faaratása ugye ezután sem fog működni a teliholdas területeken?
    Bocs ha sokat kérdeztem, de ez most így jött össze:)

12. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Lenne egy kérdésem.
    A luxus kosár leírásánál a kosárban 1 db borzongató fűz van írva.
    Viszont a képen egy Éjféli tölgy szerepel. A kérdésem az lenne,hogy akkor most melyik fát lehet megvásárolni a kosárban?
    Ha az éjféli tölgyet, ahogy a képen látható akkor az is eltűnik event után?
    Vagy csak rossz a kép.
    :)

13. kukori80

Gyanús vagy Te nekem ezzel a sok Pláza cicával, a múltkor is ezzel jöttél. :D:D
    Mindenki csináljon amit akar, nekem kell a plusz terület.:);)

14. |Tamás|

"Pluszban letermelt éjféli gyümölcsöket 5 TP, 3 CSP, 3 BTP áron váltja vissza a rendszer."

Bahára rakd ki a fákat :D Lehet próbálkozni, nekem nem sikerült és a hivatalos tájékoztató alapján sem lehet.

BP törli vagy mi? Passz, olyat tudok csinálni, hogy legyen event, és olyat is, hogy ne legyen. Visszaváltó szkriptet viszont nem tudok lefuttatni...

Kövi halloween eventre már biztos nem lesz a tulajdonunkban a fa.

Pajtaértéke: 310 CSP

Elolvastad egyáltalán azt a sok hivatalost amit ma kirakosgattam?

inanna11, Domos52, osztrak12 és 7 más kedveli ezt.
  15. Leho69

Mindenkinek kell, csak a játéknak nem.

ursa11, Domos52, osztrak12 és 3 más kedveli ezt.
  16. |Tamás|

Szia!

1: Bagolytojás sajna nem rakható ki előzetes tájékoztató alapján.
    2: vénusz légycsapója mint rémnövény
    3: Nem sajnos, befejeztem a tesztelést, azóta is ugyan úgy ott áll az éjféli tölgy, ahogy hagytam.

osztrak12, genka53, -Fülemüle-70 és 5 más kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Egyenlőre csak az eventet , hisz az időkorlátos , mert pár nap múlva letelik .:oops: A többibe csak belekukkantottam :p

osztrak12, genka53 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  18. |Tamás|

Szia!

Lehet, kicsit összekeverték a képeket a fejlesztők, leellenőriztem a képen szereplőket, és a hivatalos tájékoztatót, a leírás a helyes, tehát 1 db borzongató fűz fát kapunk.

inanna11, osztrak12, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  19. |Tamás|

Hállóóó, de ez pont az eventbe van. Pont a fát nem olvasod el ami az egésznek a lényege? :p Ejnye... dádá lesz :D

osztrak12, genka53, nyuszika215 és 4 más kedveli ezt.
  20. kukori80

Na ebben igazad van. Aki kézzel arat annak ez lesz a vége mert ennyi területet nem lehet már learatni és még ki tudja hol a vége a fejlesztésnek.

ursa11, osztrak12, Samborg és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.