Visszajelzés Teliholdas tündérmese eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 17.10.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. borichris

borichris Járnitanuló

Én elég öntelten olvastam az eddigieket, jól állok, nem tévedtem el, nincs kérdésem, értem az egészet, hamarosan kész az I. gazdaköri, hurrá. Majd belepillantva Marika linkjébe... ja, hogy egy terület már elérhető? Ahova 5 órával ezelőtt kitehettem volna a fákat és az ólakat... no comment:)

Maszatka47, szekulagábor, Samborg és 5 más kedveli ezt.
  2. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Szia:)
    Nekem is van bónuszom, és hat a teliholdason is!

Maszatka47 kedveli ezt.
  3. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Hogy,hogy én 200% pörgettem és az hat a teliholdasra is:)

4. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Én már hányszor!!!! xDxDxD

Én is off lettem,törölj ha akarsz! :oops::oops::oops:

5. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Továbbra is lájkolom az új cuccokat. A kúrián nagyon jól néznek ki a kütyük, kicsit szellős, de majdcsak megtelik. Az első adag macskatündértáp 1 óra múlva leérik, 5 újabb takaró kész, 10+32 keveredik. Most fojtófüvet termelek, szerintem ma meglesz az első kiváltott ólam, és néhány cica is meg lesz etetve. Fűzfalevélre holnap még nem lesz szükségem, a hozzávalókat majd kicsit később termelem, hogy holnap este ki tudjak egyet váltani, ha addig nem kapok a cicáktól, bár nem sok minden hiányzik, de előbb a gazdakörivel akarok haladni
    Tudod szívem, hogy észt nem lehet adni senkinek...;) Én úgy örülök neki, mint kismajom a farkának:D Tök szépen elrendeztem, láttad? Szokás szerint a délutánom elúszott a srácokkal, de 45 perc múlva kaphat enni az első 2 cicám! Kíváncsi vagyok, hogy aki már etetett, miket kapott...

.

Maszatka47, revaa, kukori80 és 2 más kedveli ezt.
  6. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

:D:D:D
    Szia:) Már nekem is kezdenek elfáradni az agysejtjeim hogy mikor mit csináljak hogy a folyamat ne szakadjon meg. Most éppen a tündéról kiváltásával bíbelődök mert a nyüves macskák nem adtak.:D

7. Gábormester

Gábormester Törzsjátékos

Valaki lesszíves.... A Kúria folyamatosan hozzáférhető lesz - ez oda is van írva -, vagyis az átmenetileg a Kincses szigeten v. raktárban lévő rémséges kitehetők átcuccolhatók oda. A Teliholdas farm meg a Gombaerdő viszont csak eventkor lesz nyitva??

.barbi1. kedveli ezt.
  8. zsu1209

zsu1209 Utánpótlás-írogató

sziasztok!
    az eventtrágyát hogy tudom használni,mert nekem nem sikerül sehogy :(

9. Originaldoll

Originaldoll Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A pókpáfrányra is hat a vámpírszérum? annak ellenére, hogy event növény?
    Köszönöm a segítséget!

10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Én nem tudom , de bárki bármit mond , én ez alatt a 2 hét alatt kiszedem a legtöbb borzongató fűzt :inlove:

11. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Nem értem az elején megadott mennyiségeket. Írtok több, mint ezer éjféli gyümölcsöt pl, de hova? Nem 45 tündért kell alul megetetni 45 gyümölccsel? Hova kell a sok pókpáfrány? Nagyon elvesztettem a fonalat.

szekulagábor és revaa kedveli ezt.
  12. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. 45-t kell megetetni, de egy etetéshez 25 éjféli gyümölcs kell, ami összesen: 1125 db.

13. revaa

revaa Fórumgróf

pókpáfrányt és a felröpit spriccelő flakon bekevered a malomban, lesz belőle sötét árnytakaró.
    kaptál 5 fát az eventre, ezt megtalálod baloldali menü, fáknál.. kipakolod őket a gombaerdőbe, és az árnytakaróval tudod a fák érési idejét csökkenteni, ugyanis a fáknak a termésével (éjféli gyümölcs) kell megetetni ezeket a fránya alul röpködő macskákat..

Más: Szintet léptem egyszerre a bahán és a farmon is.. farm 112, baha 355.. most mehetek aláírást módosítani... xD

14. Caccus

Caccus Fórum veteránja

sziasztok. Kutatok-keresek, de sehol nem találok olyant, hogy kristálygömb. Ez fa? Ugyan is akkor a teliholdas területen a fák között kellem lenni, de nincs. Nem találom a pajtámban.

15. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Köszi. Én ezen teljesen átsiklottam, ( mármint a 25 gyümölcsön etetésenként) nem láttam, ezért gondoltam, hogy csak 45 gyümölcs és csak 5 takaró kell. Köszi még egyszer.

kukori80 és revaa kedveli ezt.
  16. paloooo

paloooo Fórumelemző

Sziasztok!
    Borzongató fűz levél honnan lesz?
    Köszi...

17. Caccus

Caccus Fórum veteránja

sazia. Jack boltja

18. -gesztike-

-gesztike- Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A pillangótündéreket, hogy tudom kikapcsolni?

19. revaa

revaa Fórumgróf

Szia!

Jack boltjából tudod kiváltani a borzongató fűzfát.

Szívesen :)

20. zizi1919

zizi1919 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Akkor ez nem változott?
    "45 db Macskatündér megetetése után sajnos nem tudjuk tovább folytatni az eventet."

Nem lehet tovább etetni a 45 etetés után?
    Köszi.

magdi06, Fenyvesi1010, revaa és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.