Visszajelzés Teliholdas tündérmese eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 17.10.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. phpmaster

phpmaster Fórumszaki

Sziasztok valaki megmondaná hogy lesz felröppenő ? minden területet learadtam . leirásban írva van hogy :
    Spriccelő üveg (felröppenő)
    Hozzájutási lehetőség:

-Felröppenőként minden típusú ólak, fák és növények aratásából (Teliholdas terület és Gombaerdő)

valami megoldás ?

Fenyvesi1010 és mamika57 kedveli ezt.
  2. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Már válaszoltál magadnak, csak a telholdas területről röppen fel, más helyekről nem.Vessél , arassál és röppennek, a szomik is küldhetnek.

3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Csak a teliholdasról kapsz felrepit.

4. hajnal13

hajnal13 Járnitanuló

sziasztok:) én teljesen elvesztettem a fonalat,kapkodom jobbra balra a fejem :pmost léptem be és teljes káosz a fejem ;):)

Ribiszke, leguán61, szöszi50 és 3 más kedveli ezt.
  5. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Köszönöm szépen!
    Lassan "tisztul" minden a fejemben:)

Maszatka47 és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  6. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Tökéletesen igazatok van, közben lejárt a csatnim, amit nem vettem észre, de még időben vagyok, mivel talán két aratást vesztettem, de a bónuszom még holnap kb. du. 5 óráig hat.

7. Mürgüszke

Mürgüszke Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Lehet, hogy nagyon bénának tűnök, de sehogy sem jövök rá, hogyan juthatok a sötétlő szentjánosbogárhoz. Segítenétek?

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Jack boltjából tudod kiváltani, ha megvannak a szükséges növényeid hozzá. :)

9. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok, jó , hogy event kezdés után vagy 2 órával vettem észre, a Gombaerdőben is van néhány kocka alapból, ahova nem ültettem semmit. o_Oo_Oo_O Megint ügyes voltam, mint a gombszem szupertrágyázásával. :eek::eek: Ismét gratulálok magamnak. xDxD Csak azért írtam, hátha más sem vette még észre. Segítsünk egymáson , nem igaz? :music::music::music:
    Szóval ezt is elbakiztam, de már kitisztult minden. Csak a fejem KO a mai délutántól. 8)8)8)

Utoljára szerkesztett: 18.10.17
    Ribiszke, maszilva, mamika57 és 6 más kedveli ezt.
  10. dagi18

dagi18 Fórumelemző

Sziasztok!
    Atyaég! Hogy itt mi van?!!!!
    Kb. 12 órától végigolvastam, hát nem semmi!
    Külön tisztelet azoknak akik, folyamatosan válaszolgatnak a kérdésekre! :inlove:

Nekem már megvan a 95 felröpi, alkonyi árnyvirág volt kint és arra adott 30 valahány darabot, azóta már többször arattam és így meglett. :) A 950 eventnövény is megvan (sőt egy kicsit több is mint kell, hátha mégis lehet majd tovább etetni).
    Most már kilöktem a bónusz rekeszből a kar.sütit, a helyére ment a démoni bokréta, megy a hiányzókból a termelés.
    Gombaerdőben vannak tölgyek, lidérc és boszialma és fűz mellette, mert azok is kellenek. :p

-Fülemüle-70, csio70, Maszatka47 és 3 más kedveli ezt.
  11. Imrus65

Imrus65 Törzsjátékos

Jack boltja

Maszatka47 kedveli ezt.
  12. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Jack boltjából tudod kiváltani.

-Fülemüle-70 és Maszatka47 kedveli ezt.
  13. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! Előbb a receptjét kell kiváltanod Jack-nál.

14. kukori80

Megint megetettem 2 macsekot és sicc innen. Baha tp és 1 party pörgetés. Se ól, se fa. Kénytelen leszek robotolni.:D

15. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia, ott van az is Jack boltjában , ott keresd ! Hozzávalók : 250 db Izzó gomba, 200 db Kísértet, 150 db Izzó penészke ,
    100 db Sírkő. ;););)

-Fülemüle-70, Maszatka47, brozsa és 2 más kedveli ezt.
  16. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Azt hittem,hogy csak én vagyok ennyire megzavarodva,de látom az írásaitokat,és megnyugodtam!Kapkodok mert ez is jó lenne meg az is nem tudom,hogy mit vessek,hogy haladjak is!xDxD;)Jaj nekem ki kell hogy világosodjak,de gyorsan!:)Jó munkálkodást kívánok mindenkinek!,ja és persze sok energiát!

Maszatka47, brozsa, tewo és 5 más kedveli ezt.
  17. Mürgüszke

Mürgüszke Fórum-zöldfülű

Köszönöm mindenkinek!:D Már ki is váltottam! További jó játékot!

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  18. paloooo

paloooo Fórumelemző

Köszi...:)

Köszi...

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.10.17
    revaa és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  19. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Két etetés: event matrica, 5 KK............

Maszatka47, Gio, nyuszika215 és még 1 ember kedveli ezt.
  20. kukori80

Szia. Először állíts fel egy fontossági sorrendet és úgy haladj. Ha nem megy egyszerre az event és az új területek kiváltása akkor választani kell hogy legalább az egyik sikerüljön. A gazdaköri új terület megvár ha végképp nem megy.

Melan, -Fülemüle-70, Maszatka47 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.