Visszajelzés Teliholdas tündérmese eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 17.10.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Lusta vagyok már így ilyen későn olvasgatni, mi lett a vége lehet vagy nem lehet tovább etetni? :)

Fenyvesi1010, -Fülemüle-70, Gio és 3 más kedveli ezt.
  2. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Így jártam , akkor holnap mégsem megyek férjhez, a résztvevők nem is jelentkeztek. Úgyis csak ketten lettünk volna. ;););) Oda a sok ajándék????

3. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

[​IMG] Sziasztok nekem is lett tündérszivárvány a 10-ik etetésre:) nagyon szép:)
    Az ifjú párnak ezt kívánom holnapra ajándékba:)..mert valamit olvastam futtában hogy ilyesmi készülődik:):D

4. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia, lehet tovább etetni

Gio, Ivibaba54, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

-Fülemüle-70, Gio, Ivibaba54 és 7 más kedveli ezt.
  6. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Csodás hír köszi! :)

-Fülemüle-70, Gio, Ivibaba54 és 3 más kedveli ezt.
  7. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Mióta korlátlanná tették a maximális 45 db etetést, azóta nekem bizonyítottan nem adnak jackpotnak nevezett ajándékot a macskatündérek. A korlátlanná tétellel állíthattak valamin, ami a hátrányunkra változott. A #648-as hsz-ben leírtam, hogy 9 etetés után 2 jackpotos nyereményt kaptam. Azóta újabb 20 etetés alatt egyet sem.

8. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Én a korláttal sem kaptam semmi érdemlegest,nem jackpotot! Már csak csinálom, mert event!!!

Maszatka47, bigmami56, kovacstne és 7 más kedveli ezt.
  9. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ez biztosan valótlan állítás, hisz úgy indult el az event, hogy etethetőek tovább (előtte nap már írtam, hogy ha minden igaz, akkor úgy kerül játékba)

10. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Jó reggelt! Igazán jól indult a napom, megvettem az első macskaházikót, a macska menzán megkaptam a párját, még ma meglesz a harmadik is. Mintha jobbak lennének az ajik, húszig elég szolidak voltak. Ja, és 100% bónuszt is pörgettem. Egye fene, rááldozok egy kis szupi trágyát.

majoranna65, Maszatka47, maszilva és 8 más kedveli ezt.
  11. franyo121

Sajnálom, de nem szeretnék vitatkozni, csak az előzetest képernyőmásolással kimásoltam. Itt az általam készített fotó : http://keptarhely.eu/view.php?file=20171019v00mnx184.jpeg
    És ezt a képet 2017.10.18.-án 17:23-kor csináltam

Utoljára szerkesztett: 20.10.17
    Ivibaba54 kedveli ezt.
  12. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Jó Reggelt! Nekem 22 etetésből egy db. bónusz sem lett!! Ahogy másban,fáknál, ólaknál, ebben sincs szerencsém! Ez van!
    Nem panasz,csak elég érdekes!!

-Fülemüle-70, Gio, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  13. |Tamás|

1: Az általad hozott képen a nyeremények leírása található
    2: Az ismertetőből valóban eventindulását követően került ki az az írás, hogy nem etethetőek tovább. (Elnézést, közülünk mindenki való életben dolgozik, most is munkahelyemen vagyok)

Kieg: Itt írtam szerda reggel (event indulása előtt jó pár órával)
    https://board-hu.farmerama.com/inde...érmese-eventcsevegő.15637/page-14#post-765358

Utoljára szerkesztett: 20.10.17
  14. franyo121

Kérlek, hogy az új linket nézd meg, szerkesztettem a hsz-m, mert rossz képet raktam fel. Minden tiszteletem és elismerésem a Tietek, moderátoroké, akik tényleg mindent megtesztek a játék zavartalanabb működéséért! És nem Téged, Titeket hibáztatlak! Ezt a neheztelést nyugodtan továbíthatjátok a BP-nek, mert nekem a nyelvismeret és a címük hiánya lehetetlenné teszi. És fenntartom, hogy nem állítok valótlant! Köszönöm, hogy foglalkoztál velem!

Ivibaba54 kedveli ezt.
  15. |Tamás|

Kiegészítettem az előző írásom, betettem, hogy szerda reggel ide beírtam, hogy ha minden igaz, tovább etethetőek (szerda reggel, azaz event indulása előtt jó pár órával)
    GYIK később került módosításra.
    (nem szeretném részletezni, mindenki dolgozik, és van egy ilyen jellegű egyezményünk, hogy az módosítja, aki készítette, nem nyulunk bele a másik hsz-ébe.) Sajnos dolgoztam, mint ahogy most is tennem kellene, utána meg más elfoglaltságom volt. Lehet jelentkezni, várunk sok szeretettel, meg lehet próbálni és nyomon követni azt, hogy mi folyik a háttérben (nagyon-nagyon kevés mindenről tudtok)

Maszatka47, HéricsBáró, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  16. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

32 etetésből nekem sem jött jackpot.A zoknik viszont minden etetéskor jönnek.Jön a tél,melegíteni kell a lábat.

Nem késtél vele, még senki sem tarthat ott,hogy lekésett volna róla.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.10.17
  17. zebraful

zebraful Fórumelemző

Az event befejezve, etetem tovább a kis aranyosokat,amit ezután kapok az már mind plusz ajándék! Minden jól jön!! Én rengeteg zoknit használtam, hogy haladjak.

Maszatka47, genka53, kovacstne és 7 más kedveli ezt.
  18. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Macskatündért hol találom, ami kell a gazdakörihez.

Gio és szellorozsa kedveli ezt.
  19. |Tamás|

Szia!

Event indulásával megváltozott ez az információ.

Maszatka47, HéricsBáró, k.a.t.i és 5 más kedveli ezt.
  20. revaa

revaa Fórumgróf

Sziasztok!

Szia Tamás!

Kitartást, és türelmet neked!
    Más témájú oldalon voltam moderátor, de tényleg nem tudják a felhasználók, hogy mennyire összetett munka ez a háttérben.

Ez pl olyan, mint mikor a vonaton utazók csak azt látják, hogy a kalauz jegyet lukaszt és ennyi.. közben, ha tudnák hogy az állomásokról indítja/meneszti a vonatot, menetigazolványt ír alá, vonatterhelési kimutatást készít és felkészíti a szerelvényt minden induláskor, világítást-fűtést ellenőriz, ha kell bárcázza a hibákat, és jelenti, továbbá a jegyeket bélyegezték anno, az összes nyomtatványt ami szigorú számadású, emellett minden hónapban javítja a menetrendkönyvét, (közel 500 oldal) mivel minden hónapban van valami menetrendváltozás.. Valamint készül mindig az időszakos vizsgára ami minden évben van, anélkül nem is dolgozhat, ehhez megvannak a szakkönyvek, azokat is folyamatosan újítják, és azt is módosítgatni kell, (mindezt ellenőrzik) oktatásra jár stb... Ez csak pár dolog amit megemlítettem..

Úgyhogy nem minden az aminek látszik!

Én 22 etetésnél járok, de se ólat, se fát nem kaptam még.. remélem lesz belőle valami, mert nagy csalódást okozna, ha megcsinálom az eventet és pusztán a szerencsén múlhat az új ól és fa..
    Van már 1-1 Jack boltjában kénytelen voltam kiváltani, de jól jönne, ha nyernék is melléjük xD

Jack boltjában kiváltható, vagy az eventben megszerezhető.
    Tapasztalatok szerint az utóbbi változó..

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.