Visszajelzés Teliholdas tündérmese eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 17.10.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Nemááá! Kértem én, csak virágnyelven.

bigmami56, Fenyvesi1010, KISHONŐR és 2 más kedveli ezt.
  2. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Sziasztok!

Nem tudom, hogy a Kísértet kúria hogy lesz elérhető? Csak telihold alatt vagy állandóan nyitva lesz?
    Választ előre is köszönöm.

Fenyvesi1010 és revaa kedveli ezt.
  3. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia, állandóan nyitva lesz

Fenyvesi1010, marcsi152, jucus1976 és 3 más kedveli ezt.
  4. revaa

revaa Fórumgróf

Szia Kukori!

Én most 40 szupertrágyát kaptam és 5 xl barkácscuccot..
    Már ennyi barkácscumóból legyártottam volna 5 macsekólat.. amit persze most sem kaptam.. a fát meg lehet, hogy belehasogatta a barkácscuccba, és részletekben adja nekem xD

Szóval már nincs hátra nekem sem, mit kapálni és aratni.. indítom is a kapálógépet, dolgozzon csak..
    Amúgy meg kukori, neked könnyebb dolgod van, a kakasok tudtommal kapirgálnak.. - arra nem térek ki hogy hol - xD
    úgyhogy az ösztön és a vér már megvan hozzá, álmodban is menne xD

Ha jól látom, szegény menyasszonyjelölt pont azt nem beszéli xD

marcsi152, genka53, bigmami56 és 6 más kedveli ezt.
  5. banya1975

banya1975 Fórum-zöldfülű

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  6. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

sziasztok! én is leginkább tp, csp, sztrágyát lapok. mintha tenyésztenék. ott sem kapok soha semmit a kötelezőn kívül.

Maszatka47, genka53, Fenyvesi1010 és 3 más kedveli ezt.
  7. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Nekem főleg tündéri szivárványt, tp-t cspt, zoknit ad, még 15 etetés van hátra, erre kiváncsi leszek, mi sül ki belőle, gondolom a trend folytatódik, pedig szeretném, ha változatosabb lenne

8. Gábormester

Gábormester Törzsjátékos

Ez tényleg varázslatos. Sikerült a macskatünciket 22.8-ra megetetni. Nem 22x, nem is 23x - 22.8x. Nem tudom, hogy csináltam... No, majd a kvantumszámítógép... Gábormester ID: 23477348

Fenyvesi1010, Maszatka47, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  9. szekulagábor

Én már lemondtam róla, hogy nyerjek valamit. Inkább megveszem Dzsekitől. Már arra termelem a hozzávalókat.
    Legalább pörgettem egy 100%-ot, 22-őt adnak a hölgyek így talán be tudom fejezni az etetést.
    Mondtam is nekik, hölgyeim, irány a tenyészházikó, munkára fel!

Utoljára szerkesztett: 20.10.17
    Maszatka47, genka53, bigmami56 és 3 más kedveli ezt.
  10. Júlianéni

Júlianéni Utánpótlás-írogató

sziasztok. :)
    végre van 1 macska tündérlakom. mivel etessem meg? a szupertáppal működik, .... és még valami? milyen tápot adjak a drágámnak? :)
    köszönök minden választ. további jó gazdálkodást kívánok mindenkinek. :)

11. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A Macskatündértáp a farmos malomba állítható elő!

Macskatündérlak (ól)

Érési idő: 4:00 óra
    Termény: 1 db macskatündér
    Tapasztalatpont: 45 TP
    Trágya mennyisége: 1 db
    Kihelyezhetősége: Teliholdas terület, Gombaerdő
    Etetéséhez 1 db macskatündértáp szükséges
    Kategória: rémállat
    Tárgy mérete: 2x2
    Pajtaértéke: 782 CSP
    Elérhetősége: minden játékos számára telihold idején (3-as szinttől)
    Beszerezhető a Jack Boltjában: 1000 db Fojtófű, 100 db Boszorkányalma, 1250 db Izzó penészke, 1500 db Izzó gomba

Júlianéni, marcsi152, Maszatka47 és 5 más kedveli ezt.
  12. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Júlianéni !
    Gratulálok a megszerzéséhez !
    A malomban is tudsz számára tápot keverni (események fül alatt hamar rátalálsz). Nappalra javaslom, ha van szupertáppal etesd, éjszakára jó a sima macskatündér táp.
    Eventemmel jól haladok, 24 etetésen vagyok túl. 2X kaptam macskatündérlakot, 2X kiváltottam, így haladósabb, fából 3 db-ot sikerült eddig kivennem, ma még 1 ól és 1 fa sikerülhet, így a terület-kiváltást -az 1-est- holnap meg tudom csinálni.

Júlianéni, marcsi152, revaa és 7 más kedveli ezt.
  13. *Ambrózia*

*Ambrózia* Utánpótlás-írogató

Nagyon úúúútálom ez ilyen szerencsén alapuló játékot! Van aki már unja a *tündéri szivárványt* kapni, engem semmi egyéb nem érdekelne, de nem és nem kapok. Miért nem tudták már bele tenni a garantált ajándékok közé azt is, akkor megdolgozom érte ha szeretném és kész. Minden beszerezhető más módon, ez nem. Hú, már nagyon dühös vagyok... én nem tudom, lehet van akire ez ösztönzően hat, rám nagyon nem!

maszilva, osztrak12, marcsi152 és 6 más kedveli ezt.
  14. Júlianéni

Júlianéni Utánpótlás-írogató

óóóó... nagyon köszönöm, így minden világos. :) szia
    :)

------------------------------------------
    Köszönöm szépen, hatalmas segítséget kaptam Tőled. :) további sikeres játékot kívánok :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.10.17
    marcsi152, revaa, Maszatka47 és 6 más kedveli ezt.
  15. Blökix

Blökix Fórum hercege

Eventismertető!

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  16. szekulagábor

A malom felső sorában így jönnek egymás után: szupitáp - tiktáp - trutyitáp - macstüncitáp -...

-Fülemüle-70, revaa, Maszatka47 és 2 más kedveli ezt.
  17. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Ambróza, szép délutánt !
    A Tündéri szivárvány Jackpot nyeremény - valóban szerencse, hogy megnyerjük, vagy nem. Eddig én se nyertem meg, pedig már 24 etetésen vagyok túl. Viszont kaptam Macskatündér lakot, aminek egyenlőre jobban örülök, mert kell a g.köri feladatba a terület kiváltás miatt. (végül is mindig annak örülök, amit kapok, -ezt dobta a gép - bosszúságot nem okoz.)

18. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Akkor most mi legyen? Csak én vagyok a menyasszony??? :oops::oops::oops: Készülődöm, megyek gyorsan, legalább fátylam legyen, megnézem itt a boltban , gyors gyártással elkészülök. Az ajándékokért megéri. :p:p:p Várom ki mit küld . ;););) du. 2 után

-Fülemüle-70, marcsi152, revaa és 6 más kedveli ezt.
  19. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Szerencsés vagy ! Eddig én is az OBI-t nyithatók táborához tartoztam, annyi xles barkácsot kaptam , most megtört az átok, kaptam végre egy fát is. :):):):):):)

20. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Amit óhajt Kiskegyed ! Írj és én küldöm.;);););)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.