Visszajelzés Teliholdas tündérmese eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 17.10.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Ennyi hölgy mellett már nem biztos, hogy elkelek. :inlove::inlove::inlove:

-Fülemüle-70, revaa, Maszatka47 és 4 más kedveli ezt.
  2. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Miért, szerinted hány nő kezét kértem meg? :D :D

Azok az éjjeliek, Te a nappali vagy. Különben is az ő kezüket nem kértem meg, csak alkalmazottak.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.10.17
    -Fülemüle-70, revaa, Maszatka47 és 8 más kedveli ezt.
  3. Drótakadály

Drótakadály Aktív író

Tizen huszon akárhányadik etetésre beadott egy tündérlakot.
    Ha esetleg végig sikerül etetnem az ablak alján repdeső kis rózsaszín csajokat ad még egyet a fáradozásaimért vagy köszönik szépen ennyi volt.

-Fülemüle-70, revaa, Maszatka47 és 6 más kedveli ezt.
  4. maya

maya Fórumprofi

Gratulálok, nekem 8x kell csak megetetnem a röpködő macsekokat, és nem kaptam sem tündérlakot, sem fűzlevél fát.
    Megvettem Titok fa csomagot, kitettem a kriptamécses kaktusz fát, és azt írja ki hogy 227,30 óra alatt érik be. Jó mi??
    Valami csodás drága szuper dolgot fog adni remélem.

5. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

És elég sokat eszikxD

-Fülemüle-70, revaa, Maszatka47 és 2 más kedveli ezt.
  6. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

35. etetésre megérkezett a tündérlak!!!!!:oops:Megtört az átok!!!!!xDLegalábbis remélem...talán kapok egy kitehetőt is...Gombaerdő 1-ből a 4/gyémánt van hátra...így hatosával hamar meglesznek a tündérek, :p;) meg huszasával a fűzlevelek.

osztrak12, marcsi152, revaa és 6 más kedveli ezt.
  7. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Egymás után 3 tündérszivárványt kaptam, nem csak egyszer nyerhető??

8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A jackpot nyeremény véletlenszerűen érkezik. (akár többször is kaphatod, ha mázlid van) :)

9. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

21 etetésre semmit nem kaptam, mármint fa és macsek!

-Fülemüle-70, revaa, Ivibaba54 és 2 más kedveli ezt.
  10. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

A macskatündéreim közül eddig egyiket sem hívták Mázlinak. 24 etetés után sem hajlandó előjönni. :p Remélem előbb-utóbb éhes lesz. xD

Vidám játékot mindenkinek!

-Fülemüle-70, marcsi152, revaa és 6 más kedveli ezt.
  11. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Ez így nem lesz jó Gábor, nem osztozom !!! Én nappali, takarítani, mosni , főzni? Az éjjeliek meg... :D:D:D De én megkaptam első nászajádékunkat , de ha ilyen vagy , nem osztozom Veled ! ;););) Koszorúslányunktól Krokitó !! Zsiráfunk van már? Az is kellene ! xDxDxD Igyekezz !!

12. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    31 etetésen vagyok túl,se fát se ólat nem kaptam idáig. De kaptam sok Tp-t,szupitrágyát,barkácsot stb..
    De van 2 Macskatündérólam,amit Jack boltjában váltottam ki. Reményeim szerint a plusz terület is meglesz,de csak az event vége felé.
    Eszembe jutott egy merész ötlet... Jó lenne ha a Halloween event során is nyitva maradnának a Teliholdas világ kapui!:inlove:

13. miniowl

miniowl Fórum hercege

Rábíztam ismét az etetést a lányomra, lett macsek ól is és lidérc fa is :) Ezentúl csak vele :inlove: csináltatom az etetést :)

14. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok :) 26 etetésen vagyok túl, és én se kaptam se fát, se macsekot. De nem adom fel. Van már 2 fám, 1 macsek Jack boltjából azzal próbálok előre menetelni :) Remélem legalább 1 terület még meglesz a gombáson, már csak arany és gyémánt feladat hiányzik hozzá, az utolsónál.

Közben pörgetgetek is, hátha dob bónuszt, mert mostanában ezzel szerencsém volt, de 5 pörgetésből egyszer sem volt a keréken, és olyan tényleg gagyi nyeremények voltak a partin. Állítottak rajta???

15. puty-puty

puty-puty Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Reggel sikerült 200-ast kipörgetnem a kerekkeréken, most már 37 etetésen túl vagyok, de semmi telitatlálat nem jött és csak nagyon kicsi dolgokat kaptam.:sleepy:

-Fülemüle-70, revaa, Maszatka47 és 2 más kedveli ezt.
  16. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Nem is annyira merész az az "ötlet"!
    Ha jól értettem odaát Jónás szavait, a Halloween eventet (is) a teliholdas területeken fogjuk végigvinni, és a Baha és a farm most "pihenni" fog (pontosabban nálam a TP-t fogja ontani a dekorokból).

Ha megengedsz egy jótanácsot, nyomjad a macskatündéreket szupitáppal a terménybónusz ideje alatt. Én is ezt csinálom a 100% terménybónusszal, immár 4 óllal. Simán meglesz a gombaerdő területhez szükséges 66 db, nálam akár már ma estére. Én vagy 3x kaptam a macsekoktól 25 db szupitápot, így a készletem sem fogy vele. Mondjuk ól még nekem sem jött, de 2x kaptam az új fából.

Utoljára szerkesztett: 20.10.17
  17. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Haladok ám rendesen, itt a szomszéd macska is!xDxDNagyon tündérek, de van már egy virtuális is.Etetem szupitáppal és készxDMondta a párom kell még egy macska, ha ketten alszanak, lesz aki felébreszti őketxDxDGyúrok a fűzfáraaaaaaaaaaaxDxDAmúgy van már 2db tündéri szivárványom

18. silk57

silk57 Junior szaki

Sziasztok! Valaki tudna nekem segiteni: Androidos okostelefonon hogy lehetne játszani a Farmerámát? Nehogy off legyek, mert még csak 16 tündért etettem meg. Köszönöm szépen.

Maszatka47 kedveli ezt.
  19. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Szia :) töltsd le a puffin böngészőt :) event félkész állapotban :)

revaa és Maszatka47 kedveli ezt.
  20. puty-puty

puty-puty Utánpótlás-írogató

Hát nálam a macskatündér még csak álom.:sleepy:

Maszatka47 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.