Visszajelzés Teliholdas tündérmese eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 17.10.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Beus85

Beus85 Aktív író

Sziasztok!
    Tegnap sikerült befejeznem az eventet, azóta pár etetést letudtam már pluszba, 3 tündér szivárvány kitehetőt kaptam jackpot ajándékként, meg sztápot, de sajna a fa és az ól elkerült :( Azért van 2 macsekólam 1 kötelező és 1 Jack boltjából, illetve 1 fát sikerült kiváltanom. A területek kiváltása még hátra van, mert közben máshoz is termeltem, de hamarosan azok is meg lesznek, igaz sok macsek hiányzik még hozzá, szóval az odébb lesz.
    Várom a Hallooween eventet kíváncsi leszek, hogy hol fog zajlani, remélem itt és akkor lehet folytatni a növények termelését és az új területek kiváltását.
    Sok szerencsét azoknak akik még etetik a cicusokat.

Gio, -W-595-, Rebcsok és még 1 ember kedveli ezt.
  2. tetike.tetike

tetike.tetike Fórum-zöldfülű

nem tudom hogyan lehet megszerezni a malyvacukor kisertetet valaki segitene?

3. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Gio kedveli ezt.
  4. Szanzsu

Szanzsu Járnitanuló

Sziasztok!

Sajnálom, hogy vége van a tündérmese eventnek, maradandó sikerélményt adott nekem többszörösen is, nemcsak a jackpotot illetően (2 db macskatündérlakot kaptam a már meglévő kettő mellé, borzongató fűz fát, lidércfát is szupertápot is és még sok minden mást is stb...) hanem a kerekkeréken kipörgethető termény bónuszoknak köszönhetően (100 és 200 százalékos termény bónuszt is sikerült kipörgetni kétszer is) amit ebben a játékban kamatoztatni tudtam, ezért eddig 110 db etetésen vagyok túl, és a hátralévő időben még legalább 10 etetésem lesz. A plusz területeket is sikerült kiváltani, a Gombaerdő I. gazdaköri feladatait maximálisan teljesítettem ( a Gombaerdő II. gazdakörinek az ezüst feladatai vannak készen, és a 8. befejező feladatok teljesen). A titokfáknál is megszereztem az összeset, mindegyik fából többet is.
    Összességében tehát, most a szerencsésebbek táborát gyarapíthattam ennek az eventnek köszönhetően, ami miatt már most várom a következő teliholdas eventet.
    Nagyon szurkolok azoknak a gazdatársaknak, akik az event sikeres befejezéséért küzdenek. Kitartást és sok szerencsét kívánok nekik!

Utoljára szerkesztett: 23.10.17
    emocy91, Gio, Rebcsok és 6 más kedveli ezt.
  5. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

Gratulálok,hatalmas mázli :D

Szanzsu és rokaro1 kedveli ezt.
  6. torjan56

torjan56 Junior szaki

Sajnos én is így állok

7. Szama

Szama Fórum veteránja

Hát, kösz BP, hogy megint csak CsP-re,TP-re futotta leginkább, mint ajándék. :(
    Esetleg nem lehetne úgy állítani ezeken az eventeken, hogy mindenki kapjon mindent? Legalább 1 db-ot, arányosan elosztva. Az meg külön szép, hogy tegnap még nem lehetett tovább etetni őket, nekem legalábbis nem engedte délután, így felszedtem a fákat. Erre meg most olvasom az event ismertetőjét, amiben ott van legalul, hogy lehet őket tovább etetni. Kösz BP, megint sikerült alkotnotok! :mad:

szöszi50 és nagyjuli kedveli ezt.
  8. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Gratulálok.Én is sokszor pörgettem ki,egy -egy event alatt 3 db terménybónusz,volt hogy 4-et is.Most viszont egyet sem.Mindig nem lehet Heppi!Viszont mindennel készen vagyok.új területre mentek a régi fák és 7 db macskatündér ól.Visszatermelni azonban azt a rengeteg növényt amit kértek annak elég sok idő kell .Ezért nem értem,hogy miért nem lehet nyitva erre a kevés időre is a terület, hiszen szerdán már Hallové event kezdődik.A Bp biztos tudja miért, nekünk nem muszáj tudni.Kellemes napot mindenkinek.

Gio, Rebcsok, Matold és 2 más kedveli ezt.
  9. Szanzsu

Szanzsu Járnitanuló

Köszönöm szépen, tényleg az.

CoralineJones74 kedveli ezt.
  10. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

Jól eltaktikáztam az egészet,egy területet sem sikerült felszabadítanom,most már szupertrágyázok,mint az elején,de így sem fog összejönni.... Viszont van vagy 5 tündérmacska ólam. És még arra is figyelni kell,hogy a végén hosszú érésűt ültessek,hátha a következő röppenős lesz. És akkor ugye a pannik nem játszanak.

Gio, Sali~*.*, Rebcsok és még 1 ember kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Én kiraktam az 5 db event fát és mellé az összes fámat :inlove:

Remélem , a kövi eventre beérik és az is ad 5 db felröpit:D

5 db is sokat ér , mert 40 órás eleve , és az már elég hosszú ültetés szempontjából xD
    Ja meg maradt 5 eventgaz , azt is elültettem :p

Gio és Rebcsok kedveli ezt.
  12. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Sziasztok! Valaki bennfentes meg tudná mondani, hogy a termékeket a teliholdas ültetős részeiről miért nem lehet elérni. Egyre több csak teliholdra ható termékünk van, de indítani csak a farmról, baháról és most már a kísértet járta kúriából lehet, pedig a teliholdas farmon és gombaerdőn használnám!

cass0129 kedveli ezt.
  13. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    a pajta és a bónusz rekeszek is elérhetőek a teliholdas területről!

Gio, taga1 és HéricsBáró kedveli ezt.
  14. OJani

OJani Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Event vége után 4 perccel fognak beérni az Éjféli tölgyek. :oops:
    Pedig még két db etetés hiányozna és meglenne a 45. is. :(-.-
    Ilyen kevesen még sosem múlott.
    Szebb napot mindenkinek. :D

Gio kedveli ezt.
  15. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Gratulálok. Szép kis kert. A Mázli nevű macsek egészen konkrétan 0 db szivárványos kitehetőt adott. Még van két etetés, és egy kicsit reménykedem. :p

Gio és Szanzsu kedveli ezt.
  16. nagyjuli

nagyjuli Fórum mestere

Szia! Hányas szinten vagy? Én a 146.-on, de csak elvétve, kb. 2 havonta látok 100 és 200 %-os terménybónuszt, de akkor is messze elkerül. Sőt, amikor mondjuk 5 és 10 db-os szupertrágya is szerepel, akkor természetesen az 5 db-oson áll meg! Én nagyon-nagyon rossz szerveren vagyok, ami érthetetlen, mert ha ugyanazt a programot telepítik mindegyikre, akkor elvileg egyformán kellene minden szerveren működnie! Egyébként megszereztem mindkét új területet, de elég izzasztó volt, nagyon oda kellett figyelni, hogy időben arassak/vessek!

magdi06 és szöszi50 kedveli ezt.
  17. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Sziasztok! Akkor a legjobban úgy járok, ha event vége előtt éjféli tölgyek lebontva, ólak, fák kirakva arra a szép nagy birtokra?;)

Gio kedveli ezt.
  18. revaa

revaa Fórumgróf

Szia!

Ne haragudj, hogy megkérdezem, de miért nem olvastad előbb az event ismertetőjét?
    Én már legalább két napja etetem tovább a macsekokat, azon túl, hogy végeztem az eventtel. A továbbetetést itt a csevegőben még az event befejezésem előtt napokkal már írták!
    Úgyhogy téves a háborgásod a tegnapot illetően! A saját hibádat, ne a BP-n verd le.

Szép napot neked!

Gio és -ágianyu33- kedveli ezt.
  19. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia, próbálj benn maradni a teliholdas területen az event végéig, hátha sikerül beadnod, ne lépjél ki

Gio, Rebcsok, OJani és 2 más kedveli ezt.
  20. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Szia:)
    Ne lépj ki a teliholdas területről, hátha betudod fejezni! Néha sikerül pár percet ráhúzni! Azért a területet időbe rendezd át:)

Gio, GoodX, revaa és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.