Visszajelzés Teliholdas tündérmese eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 17.10.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kissme6

kissme6 Törekvő

Szia!

Benn kell hagyni a 40 órás fákat. Az 5 felröpi , ha bejön.

2. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szép napot mindenkinek!Event kész,1 ólat és egy fát vettem a boltba egyet kaptam,így 2-2 van.Nem sikerült új területet kiváltani:cry::cry:Szivárvány 5 db lett

emocy91, Gio, vampire_hunter és 4 más kedveli ezt.
  3. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

Kössz,ezt fogom tenni....

4. tommycee

tommycee Törzsjátékos

sajna, elbambultam az elején... így most 3-4 perc híján nem lesz meg a macsaktündér... :( venni /valós pénzt áldozni/ nem fogok - tudok. De attól még jó kis játék volt. Remélem majd valahogy meglehet szerezni az ólat a későbbiekben.

Gio és Rebcsok kedveli ezt.
  5. macoka58

macoka58 Járnitanuló

jack boltjába megtudod venni

Gio és tommycee kedveli ezt.
  6. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Bocsájtsd meg, de nem szeretnék akadékoskodni! Az event idevonatkozó része, ami szerintem nem változott :Éjféli tölgy (ajándék fa - különleges kellék)
    Érési idő: 40:00 óra
    Termény: 10 db éjféli gyümölcs
    Kihelyezhetősége: Teliholdas terület, Gombaerdő
    Tapasztalatpont: 300 TP
    Pajtaértéke: 310 CSP
    Tárgy mérete: 2x2
    Beszerezhetősége: Event kezdetekor kapunk 5 db fát ajándékba. Szükséges az event teljesítéséhez.
    Eventet követően a fák NEM maradnak játékban. Visszaváltási értékük nincs, hisz ajándékba kaptuk.
    Pluszban letermelt éjféli gyümölcsöket 5 TP, 3 CSP, 3 BTP áron váltja vissza a rendszer.

Szanzsu és revaa kedveli ezt.
  7. irkuvasz

irkuvasz Törekvő

Szia.A Jack boltjába tudsz kiváltani ha van hozzá valod. Nézd meg lehet már most is tudsz kiváltani ha nem akkor majd legközelebb letermeled ami hiányzik. További jó játékot.

8. revaa

revaa Fórumgróf

Pontosan!!
    Nehogy tévesen kint hagyjátok a 40 órás fákat, mert azokat a BP csak az eventre adta, utána nem lesz! Így csak az üres helye lesz mire nyitva lesz a terület legközelebb.

Gio, HéricsBáró és Szanzsu kedveli ezt.
  9. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Szia:)
    Neked is azt javasolnám, hogy ne lépj ki e teliholdasról és hátha betudod fejezni!

10. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

nekem 2 perc!

OJani kedveli ezt.
  11. tommycee

tommycee Törzsjátékos

Köszönöm neked és mindenkinek válaszokat.

12. Petike1968

Petike1968 Fórumprofi

Próbálj ne kilépni a játékból.(teliholdas) Talán úgy sikerül. Drukkolok Neked!:)

Gio kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha revaa
    Én direkt kiraktam , és kíváncsi vagyok , ad e felröpit majd a következő eventre :p

revaa kedveli ezt.
  14. dawydow

dawydow Utánpótlás-írogató

Segítsetek,ugye jól gondolom ,hogy 2 teliholdas event közt csak a Kísértetjárta kúriára léphetünk be a másik 2 új területet lezárják??

15. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Lassan vége az eventnek,részemről nem is baj,belefáradtam!:pAz elején nagyon haragudtam a változás dömping miatt,de azért zökkenőmentesen vettem az akadályokat!;)A + etetéseknél már elvesztettem a fonalat,ami biztos 170 takarót gyártottam le és használtam fel.A vége felé kaptam 1 ólat is,így már 5 macskatündérólam van és 6 szivárványos tündér figyel a kúriában,a többi pedig nagyon vegyes volt.:)
    Gratula a végzetteknek és hajrá a még küzdőknek!;)

ljanika6, emocy91, Gio és 3 más kedveli ezt.
  16. ikivid

ikivid Haladó

Eléggé elcsesztem. Egy darab éjféli gyümölcs hiányzott volna, így -sajnos- vennem kellett, pedig nem akartam. Azt hittem hamarabb meglesz. Remélem másnak jobban sikerült!:wuerg:

Gio és Evita-55 kedveli ezt.
  17. franyo121

Szervusz!
    Az előzetes ígéretek szerint az általad vázolt verzióra számíthatunk.

Gio és revaa kedveli ezt.
  18. franyo121

Szervusz!
    Remélem nem fog lelombozni, ha a következő eventnél hűlt helyét találod az "Éjféli tölgy"-eidnek.

Gio és revaa kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Franyo121
    Szerintem nem , mert van egy olyan farmom , ahova fél éve ültettem event növény , és még mindig ott van :p
    Igazából 8 féle event növény van már ott , és eddig elég szépen elvannak ott , sőt direkt hagytam , hogy elgazosodjon :inlove:
    Szóval ..........:music:

20. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Köszi a választ! Nekem sose volt elérhető és most is csak a kitehetős részről elérhető. Ennek mi lehet az oka?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.