Visszajelzés Teliholdas tündérmese eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 17.10.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. atis752

atis752 Törekvő

Sziasztok!

41,4 etetés,több már nem jön össze.

2. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Nem csak a kíváncsiságod kielégítéséhez sok sikert kívánok!

Utoljára szerkesztett: 23.10.17
    Okkkay és HéricsBáró kedveli ezt.
  3. revaa

revaa Fórumgróf

Szia Héricsbáró!

Én is kint hagytam egyet mutatóban, persze az összes boszorkányalmát kipakoltam mellé xD

HéricsBáró kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha revaa
    Nekem lassan tényleg kell az új terület és muszály lesz kiváltanom a gazdakörből :cry:
    Mert 65 boszifám , 20 lidérc fa és 45 polipom van :inlove: Az újakból pár db :p

Szóval fatermésből nem lesz gondom mostanában :D

Fatther, Okkkay és Gio kedveli ezt.
  5. Chaelsi

Chaelsi Járnitanuló

Éjféli gyümölcsöt hol tudtál venni? :)

6. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

nyuszi63 gazdának nagyon-nagyon köszönöm a tündérkét!!:inlove::inlove::inlove: Írjon nekem, hogy mit szeretne. A legutolsó etetésnél kaptam egy tündéri szivárványt.:inlove:

nyuszi63, Gio és barbi021951 kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Chaelsi
    Minden eventben vannak megvásárolható kosarak. :inlove:Mint ennél is . Itt van:p

Gio kedveli ezt.
  8. dawydow

dawydow Utánpótlás-írogató

Köszönöm franyo121 a gyors választ , én már annyit csalódtam, hogy semmin nem lepődők meg, a szerdán kezdődő eventet sokat csütörtökre befejezik, én álltalában vasárnap, mert 8 órát dolgozok, mosok főzök , és nem egyedűl használlom a gépet, nem tudok csomagokat venni, ezért van olyan event amit nem tudok végig játszani, mégis imádom, most voltam 10. én 48 éves egyedűl nevelem gyerekeimet, a farm az a hely ami feldob kikapcsol nagyon szeretem, amit irtok azt pedig imádom olvasni, sokat nevetek és vannak kedvenc kommentelőim, nagyon köszönöm a sok segítséget további jó munkát mindenkinek :)

ljanika6, Maszatka47, nyuszi63 és 11 más kedveli ezt.
  9. Chaelsi

Chaelsi Járnitanuló

Köszönöm. Max a közepes kosarakig szoktam legörgetni. :)

HéricsBáró kedveli ezt.
  10. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

Nálam ugyanez a helyzet, sajnos nem sikerült új területet szereznem, pedig igyekeztem. Az event viszont kész, extra ajándékot nem kaptam. No majd legközelebb ügyesebb leszek.

emocy91, Gio, kovacstne és 2 más kedveli ezt.
  11. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Sziasztok!

Event kész, sajnos az új területhez túl sok mindent kérnek. A havi 1 napos teliholdassal nem sikerült 1200 db lidércgömböt letermelni. A trutyiszörnyről nem is beszélve. Azért egy területet tehettek volna könnyebben hozzáférhetővé. Na majd meglesz jövőre! További szép napot.

Gio, Rebcsok, barbi021951 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. szabokukac

szabokukac Fórumlakó

Bal oldalt kis zöld nyilra katt. így előjön az oldalsó menü.

13. sylvery

sylvery Junior szaki

Sziasztok!! Borzongatófűz levél hol találom vagy ki kell váltani??? köszike Event sajna nincs meg nem tudom sokan hogy tudják hamar megcsinálni én dolgozom !!!

14. Szanzsu

Szanzsu Járnitanuló

Update-olom a fenti írásomat, a pontos végeredmény miatt: összesen 123 db etetés + még egy lidércfényű fa.
    Gratulálok azoknak akik kitartottak az event mellett és azoknak is akik sikeresen befejezték.

Fatther, majoranna65, taga1 és 4 más kedveli ezt.
  15. kissme6

kissme6 Törekvő

Területről csak úgy tudnak beváltani, ha mindent törölnek.

16. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Sziasztok!

Az event véget ért, a topikot bezárom!

Találkozunk a következő esemény alkalmával!

emocy91, nyuszi63, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.