Visszajelzés Teliholdas tündérmese eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 17.10.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. imike911

imike911 Fórum hercege

Először csinálok 44 db Precíz tudományt, utána (majd), ha még lesz időm és kedvem, 1-2 db Borzongató fűzet és 1 db Macskatündérlakot.
    Az eventet és az új gazdaköriket most hanyagolom (1-2 évre).
    A növényeket komfortban fogom termelni. Ja, az itt nincs.
    A tp növelő receptet mindenképpen kiváltom, az nagyon fontos, hogy a vámpírparadicsommal folyamatosan nullpercezve mihamarabb el tudjam érni a 200-as szintet.

genka53, Kata_rzis, osztrak12 és 11 más kedveli ezt.
  2. *-ToFarmer-*

*-ToFarmer-* Fórum mestere

Szervusztok, :)
    Utána néztem a többi fórumon. ;)
    Az angol és német ismertetők szerint +2 növényt ad egy föld aratásából, csak a teliholdason. Azaz meg is van a "megoldás". A receptet nem azért hozták létre, hogy a RACS-csal kombinálva +3 növényt arathassunk a teliholdas területeken...

Hanem azért, hogy legyen egy "olcsóbb-gagyi" Répás-almás csatni csak a teliholdasra. (Vagy pedig, hogy legyen egy termék ami RACSként szolgál a 24 órás teliholdas eventek alatt. Ha netán valaki teliholdason vetne, de a farmon és bahán nem, ne kelljen pazarolva egy drága RACS-ot benyomni.

Magyar modiktól is várnánk egy megerősítést. :D:p:) (Németeknél már meg lett kérdezve egy helptopicban, hogy +1, vagy +2... és a megerősített válasz a +2 volt, gyémánt rekeszben. :music:)

Utoljára szerkesztett: 17.10.17
    marcsi152, csio70, almáspite48 és 26 más kedveli ezt.
  3. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! Nem tudom melyik az olcsóbb.
    5 óra a hatóideje.
    Csak nehogy berakjanak egy csavart, hogy a RACS nem fog hatni a rémnövényekre.

marcsi152, genka53, osztrak12 és 13 más kedveli ezt.
  4. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Igen és mint alternatíva úgy jár mint a bahama esetén a sárga kókuszkoktél ami mikor bekerült gyorsan x2 vagy x3 lett drágább mint a RACS, így olcsóbb volt RACS-ot használni akkor is ha csak a bahama 1 területén (akkor még annyi volt) vetett növényt az illető.

genka53, osztrak12, meszimarsi és 10 más kedveli ezt.
  5. miniowl

miniowl Fórum hercege

Köszönöm szépen, most már tisztább a kép :)

Maszatka47 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  6. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Zalán.) Te vagy a mi kis felderítőnk. :) A csatnit csak a teliholdas miatt használnám, a többi területen nincsenek növények ültetve de az 5 órája miatt napi 2 db-t kellene felhasználni és kellene hozzá ültetni ezt-azt. Ha még raknának hozzá valami jót akkor elgondolkodnék, de azt hiszem hogy még így se nyerte el a tetszésemet.:) A havi 1 nap kevés ahhoz hogy állandóan csak erre a receptre ültessek, úgyhogy marad a csatni. De várjuk meg a bólintást. :)

marcsi152, genka53, meszimarsi és 11 más kedveli ezt.
  7. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Sziasztok:)

A recepteket nézegetve nekem is lenne egy kérdésem, ugye jól emlékszem, hogy a teliholdas ólakra is hatnak az érésgyorsító felhők és termékek?

osztrak12, Gio, Maszatka47 és még 1 ember kedveli ezt.
  8. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Igen jól emlékszel;)

genka53, osztrak12, miniowl és 5 más kedveli ezt.
  9. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Lehet átkerül az arany rekeszbe és akkor a csatnival megy mint a zabkenyér vagy a tavaszi kitűző :inlove:
    Az előbb leírtak nem tükrözik a BP véleményét, de minden jogot fenntartanak a változtatásra xD

genka53, Kata_rzis, meszimarsi és 8 más kedveli ezt.
  10. kukori80

Épp az előbb írtam valakinek hogy a kisördög ott mocorog az agyamban, hogy mi lesz ha utólag átrakják arany rekeszbe . Akkor nem is lenne kérdés. ;)

marcsi152, genka53, Kata_rzis és 12 más kedveli ezt.
  11. Szanzsu

Szanzsu Járnitanuló

Jack boltjából beszerezhető: Kristálygömb receptje, Gombamaszk receptje, Agyvelőlepény receptje.
    Farmaranyért megvásárolható: Vámpírszérum, Vérvörös koktél, Nyálkagombazselé, Csápkoszorú. (tehát 3+4).

osztrak12, -vadocka70-, Gio és 2 más kedveli ezt.
  12. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Kicsit tudatlan vagyok, mi az a RACS?? - meg ezek az új receptek egyébként... - a dinnyevarázzsal se megyünk semmire - szerintem legalábbi, már legalább száz darab van a polcokon, de minek???
    Gazda: csillaglili55ID: 31659778

osztrak12 kedveli ezt.
  13. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Ez egy mindenre kiterjedő, részletes moderátori válasz adás volt.

marcsi152, osztrak12 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  14. kukori80

Szia:) Eljött a Te időd, végre pakolhatod a tudományokat. :D Sok sikert, remélem már nem hiányzik sok. ;)

marcsi152, genka53, meszimarsi és 7 más kedveli ezt.
  15. dagi18

dagi18 Fórumelemző

Szia!
    A 90 magot értettem, én is így csinálom, csak úgy jött le, mintha az egészet bekeverné. :D
    Miért 39? Miért nem 40?

Én a teliholdason a 90 magot másképp szaporítom (ha meglesz az új terület, akkor persze erre már nem lesz szükség!). Amikor megvan, akkor leteszek:
    8 db 2x2 területet (32 kiskocka) = 8 x 9 = 72 db növény
    82 db 2x1 területet (164 kiskocka)=82 x 5 = 410 db növény
    Összesen: 482 db növény
    Utána már 1x1 van. Persze tudom, most nem kell annyi eventgaz.
    Most 94 db visszaültetésével (1x1-en, RACS+KKT-vel) már meg is van a 950 db.
    Amíg megy a 10 mag eventgaz, addigra már megy a10 db új növény felszaporítása (ugyanúgy 2x2-ön, KKT-vel, RACS-val) is a teliholdason! ;)
    Az öt fát pedig kirakom addig is a gombaerdőbe és kapnak KKTB-t!:p

almáspite48, genka53, osztrak12 és 9 más kedveli ezt.
  16. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Nézd meg, hogy a picike új területre kifér-e egyáltalán az 5 db 2x2-es új fa. Szerintem nem :eek:

17. kukori80

Az 5 új fa 5 db 2x2-es területet foglal, nem 1x1-es mint a sima fák. Tehát 5 db 2x2-es kocka kell nekik. Ezért 44-ből csak 39-re tudsz visszaültetni, illetve ültethetsz a Gombaterületre ha akarsz.

genka53, meszimarsi, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
  18. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Koszi Szanzsu , mar en is lattam, ujbol elolvastam , igy csak 7 uj recept ;)

-Fülemüle-70, Maszatka47 és Szanzsu kedveli ezt.
  19. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Utóirat....
    Leesett, és nagyot csörrent, hogy mi az a RACS - bocsi :D:D:D:D
    Gazda: csillaglili55ID: 31659778

osztrak12, Gio, inanna11 és még 1 ember kedveli ezt.
  20. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! A RACS=répás-almás csatni. A dinnyevarázst gyakran használom. Ha hosszú érésű egyéb kategóriás növényt ültetek mint pl. mogyoró, málna aratás előtt aktiválom. Ha van időm még egy vadszeder ültetés belefér. A természetgyógyásznál is használhatod bónuszok keverésére. (Nekem soha nem az jön a turmixból amit szeretnék. :) )

genka53, osztrak12, meszimarsi és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.