Visszajelzés Teliholdvarázslat - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 9.8.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok :) Tetszetős eventecskének ígérkezik, mindenképp megcsinálom, hisz a felhőt is, és a ládákat is imádom :) Eventnövény nem kell sok, és felröpi se ( szerintem épp ezért nem kell remélni, hogy ontani fogja), turbómalmom még tart 2 napig, addig jó lenne lekeverni amit kell. Ha nem sikerül az se baj, mert 2 malomba keverhető.

Jajj, nem emlékszem mit is ültettem utoljára?? o_O egyébként tényleg igaz, ha van pár jó szomszi, meg pár varázsfa, az már fél siker felröpileg :) Nem megijedni, termelni, keverni :)

taga1, osztrak12, Gio és 15 más kedveli ezt.
  2. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Szép napot kívánok, neked és minden gazdának!! A múltkori event előtt voltam így, de most tudom, hogy 8órás van vetve a fák és ólak száma, nem változott. Kezdésre kb 13 - 24db, röpire számítok, bár a leírásban az szerepel, hogy kevés kell. Ezért ez kezdésnek, lehet kevesebb is, de ennyi már elég első aratásra.Lehet termelni és tartalékolni a növényeket. Sok sikert és gyors haladást kívánok!! Neked és minden gazdának.

gabianyus, taga1, osztrak12 és 15 más kedveli ezt.
  3. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Bocsi, de a rácsos bűzcsáp nem eventnövény. Mi Fülemülével kizárólag az eventgazra reagáltunk.

Maszatka47 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  4. Kékegér1

Kékegér1 Junior szaki

Szia!
    Örülök, hogy sikerült az új ólakat megszerezni. Nekem is most lett krokim:)

osztrak12, Gio, revaa és 5 más kedveli ezt.
  5. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Számolni nem kellett, az ismertetőben számokkal is illusztrálták a szükséges beadásokat.Laza egy event lesz.Persze,hogy megcsinálom.

osztrak12, Gio, revaa és 5 más kedveli ezt.
  6. leskie666

leskie666 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

A felhősor 168 órás lezárása kicsit sok a 4 órás +50%-os TP-hez képest.Lehetne 12, vagy 24 órás.Akkor több aratásra jutna plusz TP.A ládák sem érnek annyit, hogy felhősor legyen a kitehetőkből.A TP-k szempontjából jobb, ha kint vannak valahol a földeken.De ez csak az én véleményem.

revaa, Maszatka47 és Swordfish kedveli ezt.
  7. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Az eventre a taktikámat, szokásosnak mondhatom. Kezdés csatnival +karácsonyi süti+ fehér ártatlanság+ k-kata, szaporítás 2x2-őn ez csak addig, ameddig minden 1x1-be jut. Estére hosszú amiből, kevesebb van, reggel pedig az event növény letermelése. Később pedig, azokat vetem, amikből kevesebb van. Rácsosból jó a db szám, 15.663db az agyvelő pedig 1.670db, ezt majd pótolni kell. Most lehet kísérletezgetni, hogy melyik rémnövény adja jobban a röpit. A G-körbe, most nem adok be semmit, mert talán teliholdas fejlesztése várható. Lehet kell majd növény és esetleg, még csillag is szóba jöhet, de ez csak az én véleményem. Sok sikert kívánok mindenkinek!!

8. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szia:)
    50% TP bónusz 4 órán át rémnövényekre, így hiába lenne 12 vagy 24 órás lezárási ideje a felhőnek, a telihold terület nem mindig van nyitva.

taga1, Gio, Maszatka47 és 7 más kedveli ezt.
  9. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Nálam azt hiszem, hogy 0 felröpi lesz az indítás, az előző event növénye maradt bent, lecsúsztam a learatásáról és valami hosszú elültetéséről... agyvelőm van 60xD, de majd összejön az is:music:
    Nem hiszem, hogy gond lesz...csináljuk.

osztrak12, Gio, Beus85 és 9 más kedveli ezt.
  10. Lazusch

Lazusch Járnitanuló

Sziasztok!
    Nagyon paráztam hogy sok mindentkér at event de örülök nagyon mert rövéd érésűvel zártam le az előzőt sajnos trehányságból és lustaságból hétvégén nem leszek de ennek ellenére meg lesz aminek örülök ;) :D

osztrak12, Gio, revaa és 4 más kedveli ezt.
  11. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Bocsi, de most te kevered be magad és a többieket :) Az agyvelő SEM eventnövény, hanem csak az agyvelőkaktusz az.

Teljesen mindegy amúgy, mert én a 2. hozzászólásban leírtam, hogy miből mi kell összesen (remélem, hogy arra már mindenki rájön, hogy a növényből 2 a pajtában van, 1 pedig eventgaz).

Gyanúsan kevés felröppenő kell, úgyhogy attól félek, az első aratásnál jó, ha 10 db szállingózik majd fel...Sebaj, a szomszédok tényleg jó szolgálatot tehetnek :)

taga1, osztrak12, Gio és 8 más kedveli ezt.
  12. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Biztosan sikerülni fog, nem kell sok Ev- növény és röpi sem. Fák és ólak, azért csak maradtak kint nálad!? Ha igen, akkor az már szerencse és pár röpi. Sok sikert kívánok!

osztrak12, nyuszika215, Gio és 5 más kedveli ezt.
  13. Farmi

Farmi Fórummogul

Sziasztok, szép napot .

Éés ismét eventezünk , igaz a teliholdason . Nem tünik nehéznek , de vhogy azt a kevés felröpit igen csak sanda szemmel nézem gyanus , szerfölött gyanus , na de meglátjuk , mondá a vak és bele esett a meszes gödörbe . Kissé hosszu a felhő lezárási ideje , de ha azt veszem hogy havi 1x van teliholdas még rövid is :)
    Sikeres eventet mindenkinek .

Lazitsunk :
    Egyszer a szomszéd átjött hozzám:
    - Te figyelj csak, ki akarjuk tapétázni a nappalit, és kb ugyanakkora lehet mint a tiétek, hány tekercs tapétát vettél te annak idején??
    - 14-et,
    - Ok, kösz! - azzal hazament.
    2 hét után ismét átjött hozzám:
    Figyelj már ember , hát vettem 14 tekercset aztán 4 megmaradt!
    - Nekem is...

majoranna65, Kékegér1, taga1 és 15 más kedveli ezt.
  14. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Nagyon csodálkoznék ha megközelítőleg annyi event gazt kellene betenni mint a farmos területeken vethető, szüretelhető. Ott azért 3 de olykor 5 területen lehet gazdálkodni okosan, itt meg azon az egy területen kell fatermés is. Az ajándékok is arányosan csökkentett értékűek, de játék és ezzel kell beérni, sőt ha nem eventezek lehetőség van a pajta turbózásra ki tudja ha lesz Halloween event nem lesz gond, de ez sem biztos mert addigra kreálnak új növényeket. Majd a kedvem eldönti. Már itt kezdek elfáradni ettől a kuli munkától, mi lenne ha a valóságban kellene ennyit túrnini a földeken pláne hőség hátán hőséggel.

revaa, Maszatka47, máriamargit és 2 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia:)
    Halvány fogalmam sincs mit hagytam bent a területen utoljára:music:, lehet, hogy tócsákat, lehet hogy növényeket, lehet, hogy azért kint vannak a fák is:D Egyszerűen nem emlékszem rá:music::oops:xD Már többször megfogadtam, hogy felírom csak mindig elfelejtem felírnixD:cry:xD
    Meglátom, holnap aztán a taktikámat ahhoz alakítom ami találok. Csak meglesz ennyi idő alatt a 180 felröpi amennyit az event kér. Ha túl optimista vagyok legfeljebb a szupertrágyakészletem megcsappan egy kicsit jobban, mint azt szeretném:)
    ......
    Szerkesztés oka: töröltem a hozzászólásom egy részét, úgy érzem értelmetlen és felesleges volt egyáltalán megírnom.

Utoljára szerkesztett: 9.8.17
    HéricsBáró, nyuszika215, Gio és 7 más kedveli ezt.
  16. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Én amúgy ezt az eventet most várom, mert bár a teliholdas nem tartozik a kedvenceim közé (vallási és egyszerűen esztétikai szempontból), de a két láda, amit a felhősor ad, nagyon csábító, mert ha ládákból termelődik a teliholdas cucc, akkor remélhetőleg még kevesebbet kell a teliholdas területekkel foglalkoznom :) Szóval rövidtávon rossz, hosszútávon jó.

Aki a legtöbb felröppenővel indítja a telholdas eventet (és erről képet tud mutatni, farmnévvel együtt), az kap tőlem egy rózsa tevét és egy tavaszi koszorút :) Játsszunk! :inlove:

almáspite48, Gio, Beus85 és 9 más kedveli ezt.
  17. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Személy szerint, csak az 1naposokat nem kedvelem, az 1 hetesek azok jöhetnek, mert kényelmesen csinálgatom, pótlom a gazdaköribe azokat amik kellenek. Túl sok növényt eventre, nem kérhetnek mert, csak 1 terület van. Az utolsó db növényeimet, nem szoktam soha beadni, még (FA-ért) sem. Mindig marad tartalékom, kb 1 vetésre való, hosszú eventek idején, ha marad időm és tart még a csatniból, akkor bármit szaporítok. Főképpen a rövid és közepes érésidejüket, így van pár tartalék, mindenből. Sok sikert kívánok neked, az eventhez ha elkezded, vagy a pajta töltögetéshez! Ui: Ez az event, nem megerőltető és felváltva is ültethető, az event növény és a hagyományos rémes növény.

Utoljára szerkesztett: 9.8.17
    Gio, revaa, Maszatka47 és 6 más kedveli ezt.
  18. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Egyetértek. Én se vagyok elájulva ettől a felhőtől, de a Rémes ládát nagyon szeretem bontogatni mert sokszor ad barkácscuccot amiből soha nem elég. Hosszútávon meg fogja érni.

almáspite48, Gio, Beus85 és 11 más kedveli ezt.
  19. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A keverési időt azt meg feltolták az égbe. Lehetne már olyan eventes malomtermék is aminek a keverési ideje 12 óra, hogy legalább hamar el lehessen dönteni, hogy nincs értelme nekifogni.
    A jutalmakat tekintve nem meglepő. Meg aztán fordítva ülnek a lovon. 48 óránként csillag és 168 óránként két rémnövény.
    Egyébként várom már a neon csillag ólat, ami másodpercenként ad majd 4 csillagot. Brutál logika.

Hát ez rémes!

Ehhez nem sok kapa kell. Félelmetesen unalmas lesz. Még a szaporításhoz sem fogok sztrágyát használni. Asszem még a víz is kimarad a menüből.

20. ERNŐKEE41

ERNŐKEE41 Aktív író

köszönöm!!

revaa, Maszatka47, Swordfish és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.