Visszajelzés Teliholdvarázslat - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 9.8.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jmarxi

jmarxi Utánpótlás-írogató

Végre ismét be lehet lépni! Hurrá!!;)

Gio, -Fülemüle-70 és Swordfish kedveli ezt.
  2. twer7

twer7 Aktív író

Sziasztok. Tudna valaki segiteni, hogy üstöt hol, hogyan tudnék venni, szükségem lenne ég pár darabra?

Gio kedveli ezt.
  3. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Köszi az infót..
    Már mégis kész lett a felhőm.. :)

genka53, Gio, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  4. Arwen1969

Arwen1969 Utánpótlás-írogató

Szia! Gazdaboltban a városban tudsz, de óvatosan, mert többen jártunk úgy, hogy az aranyat levette, de az üstöt nem kaptuk meg!

Gio és Swordfish kedveli ezt.
  5. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Kedves SzabadEurópa!
    Maga a mini játék amit elkezdtél tetszett.
    Viszont a másik mini játékod nem tetszik, amit vissza is vontál, mert valaki nyürrögni mert.
    Hidd el a most frissen regisztrált farmok olyan gyorsan haladnak a szint lépéssel, ami a farmjuk kárára van. 4-5 hónap alatt simán elérik a 80 -85 feletti szintet úgy hogy még szinte semmit sem tett érte . Kattintgat ide -oda a játékos és voálá megtalálja az aktuális topikot, amit nem biztos hogy az elejétől kezdve el olvas, csak beírja azt hogy kevés a felröppenőm.
    180 db felröppenő kell csak most, de ne alapozzunk már a szomszédokra, mert szerintem nem mindenki kap 20 db felröpit egy eventnél. Örül ha a napi 5 db - ot megkapja a szomszédjaitól.
    Terroristának meg nem tartalak, csak hidd el jobb ha nyürrögést olvasunk, mint sem azt ami az előző csevegőben volt.

Utoljára szerkesztett: 15.8.17
    genka53, Anulu73, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  6. twer7

twer7 Aktív író

A gazdaboltba csak kosarakat látok, üstöt nem azt külön nem lehet venni valahol,

Swordfish kedveli ezt.
  7. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

piros kosár-> traktor->szezonális árucikkek...darabja 2 FA

Fel sem tűnt a karbantartás:D aratás után mentem a dolgomra, mire visszajöttem aratni, vége is lett...mennyi ideig tartott?

Majdnem 3 óra van még hátra, drukkolok, aki tényleg dolgozik az ügyön...

Aki meg tud írni, tanuljon meg olvasni is, és értelmezni, ne csak kattintgasson ide-oda ész nélkül...vagy ha igen, nyelje be, hogy így sikerült. Azért van egy kis farmom, mert ki akartam próbálni, mennyi az annyi...nagyon gyorsan elértem a 70. szintet, de leálltam, mert nyilvánvaló volt, hogy semmi értelme, üres a pajta, nincs csp semmire, stb. és itt jön az, hogy ha gyerek játszik, az ültetget-aratgat, itatgatja az állatait, nem feltétlenül eventezget és főleg nem csetel-jó esetben, mert az anyja, ha kicsit odafigyel, letiltja róla... ha meg felnőtt játszik, ismerje már fel, hogy fejlődni kell és nem csak haladni nagy lépésekkel és kattintgatni meg panaszkodni...ha meg nem megy neki, akkor az miért is lenne bárki más problémája???-.- Rossz hozzáállás, ha azért vagyok megértő, mert eszetlennek nézem a másikat...:wuerg:

Anulu73, Gio, tereza6517 és 4 más kedveli ezt.
  8. Loyer58

Loyer58 Junior szaki

Szia ! Farm/ piros kosár/ gép/szezonális ..ott az üst egyesével, csomagban FA-ért

genka53, Gio, -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
  9. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia!A gazdaboltban próbálj lapozni valamelyik irányba, nem tudom merre, mert én nem vettem.

genka53, -Fülemüle-70 és Maszatka47 kedveli ezt.
  10. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Köszönöm.Sajnos,a hagyma első fázisa nem adott bónuszt de nem adom fel ! :) .....ha megakadok mindenképpen írok.Igazából az nem tiszta még ha megvan a bónusz,akkor azt ugye beteszem abba a kis rekeszfélébe de azt hogyan és mikor aktiválom... de bízom benne,hogy majd menet közben belejövök :)

Gio, Swordfish, Maszatka47 és még 1 ember kedveli ezt.
  11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

genka53, Gio, nyuszika215 és 2 más kedveli ezt.
  12. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Ha betetted a rekeszbe, akkor aktív. Ha azt a növényt ülteted, aminek a rekeszben van a bónusza, akkor az hat rá, rövidíti az érésidőt, vagy bizonyos szerszámból többet ad, stb. Ha másik bónuszt akarsz betenni, ott van egy kis "bibi", mert ha kiveszed, 24 órán át még aktív marad és csak utána ürül ki a rekesz, akkor tudsz újat betenni, vagy Fa-ért van lehetőség azonnal kiüríteni.
    Nekem szinte mindig a szegfű bónuszai vannak bent, meg egy gyöngyvirág-bónusz, ami a fa felröppenésének esélyét növeli. Van más növényem is nemesítve, de a szegfű nekem bevált. De tényleg írj nyugodtan. Az enciklopáédiában meg van kifejezetten növénynemesítésre vonatkozó ismertető, meg talán csevegője is van,

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.8.17
    spagetti24, Sali~*.* és Swordfish kedveli ezt.
  13. twer7

twer7 Aktív író

köszönöm meg van

Gio és Swordfish kedveli ezt.
  14. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

genka53, Fenyvesi1010, Gio és 9 más kedveli ezt.
  15. HadfiMira

HadfiMira Junior szaki

hihetetlen a boszikorsó 1 db felröpit adott!
    Köszi annak aki küldött felröpit!Remélem meg lesz a felhőm!Most érik az 5 órás növény szuper trágyázva.Gratula aki befejezte!:D
    Készen lettem,felhő beüzemelve!:D:D:D

genka53, Gio és Swordfish kedveli ezt.
  16. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok és Tisztelt Bp ! Köszönjük szépen a hosszabbítást!!! :D:D:D:D

genka53, Gio, szepzsofi és 6 más kedveli ezt.
  17. Uriel82

Uriel82 Járnitanuló

Vérpáfrányt arattam az előbb egy tippre, hogy valakinek 8 felröpit adott. Nekem 0-t. :(

Gio és bubafejgingo kedveli ezt.
  18. Uriel82

Uriel82 Járnitanuló

Ú most olvasom......Van remény estig :D

genka53, Fenyvesi1010, Gio és 2 más kedveli ezt.
  19. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Biztos ezért volt a karbantartás, mert nagyon fogyott a hold és töltöttek bele. Egy keveset, de jó ennyi is.:D

20. Samborg

Samborg Fórum félistene

Talán a felröppenők számán is javítottak kicsit. :D

genka53, Gio, -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.