Visszajelzés Teliholdvarázslat - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 9.8.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szia :)
    Illetve 120 óra, de az event kezdő napját és végét is bele szokták írni minden egyes ismertetőbe.
    Ezért nem írtam 5 napot a válaszomba.

osztrak12, Maszatka47, Swordfish és 5 más kedveli ezt.
  2. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)

A hónap mondása! :D:D:D
    Én egyébként hamar ledarálom, mert Jónás azt írta gangon a #10825 hsz-ben, "Nagyon kevés cucc lesz az, ami 2-3 hónapon belül nem lesz jó valamire."
    Amint végeztem az eventtel, gyorsan befejezem a még hiányos gazdaköri feladatot, (szerencsére nem sok híja van), azután minden rémnövényt jól felszaporítok, hogy ne legyek ínségben, ha bárhová kell. :D

HéricsBáró, osztrak12, Gio és 15 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Tamás:)
    Mit ne mondjak én el tudnám képzelni amit itt zölden felvázoltál, nem lenne annyi dolga nálam a beváltással a rendszernek:)
    Légyszi küldj egy mosolyt mindenkinek és ennyi elég lehet :)

4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

:D:D:D
    Na de most tényleg: oda van írva hogy 15.-ig tart 14 óráig, nem teljesen mindegy hogy ki hogy számolja a napokat vagy órákat?:cry: Addig tart és ennyi idő alatt kell megoldani a feladatot.

HéricsBáró, osztrak12, Gio és 12 más kedveli ezt.
  5. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Hát nekem stílszerűen csak az jutott róla eszembe: RÉMgyenge....;)
    (Legalább egy kis TP-t hozzácsaphattak volna.)

6. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Biztosan kész lenne mindenki az eventtel, még akkor is talán, ha eventkezdéskor kellene megadni a végdátumot, és utólag nem lenne módosítható. (ez csak poén, semmi ilyenről nincs szó! ezt muszáj kiemelnem)
    hmm, sajnos nem megy minden szituációban a mosoly.

HéricsBáró, taga1, osztrak12 és 10 más kedveli ezt.
  7. |Tamás|

Ez is egy visszajelzés, köszönöm, legközelebb ez hiányozni fog, mint ahogy a matekom a GYIK-okból a "minőségi" számológépemmel :D

HéricsBáró, taga1, osztrak12 és 12 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Mindkét megjegyzésedre azt írom, hogy tudom és értem :)

HéricsBáró, meszimarsi, revaa és 4 más kedveli ezt.
  9. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    A hotelokban tudják, hogy ez öt nap, ezért számolnak 5 éjszakát. Ahányat alszol annyit fizetsz.
    120 óra az öt nap a földi éleben. De ha órában van megadva, akkor nincs vita.

10. |Tamás|

Fogalmazok másként akkor.
    Hivatalos tájékoztatóban így van megadva, meg a pontos dátum. Órák számolásához már a számológépem kellene.

HéricsBáró, taga1, osztrak12 és 12 más kedveli ezt.
  11. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Hinnye!:eek:
    Ha így folytatod eventről eventre, hamar ki fogsz fogyni a virágdrótból...8):wuerg:xD

Azért köszönet érte a köz nevében!:D

(Csupa alap polipfák kinthagyottságával és aktiválható felröppenőre ható 4 felhősorral indulók előnyben - plusz nem ártanak a munkások vagy egy jó egér és gyors ujjak (meg a felröppenős oszlop mutatásának beállítása) a képernyőmentéshez...;))
    Mielőtt most a fizetős/nem-fizetős, nagy farmos/kis farmos, szintlépős/játékelemes osztásvonal helyett a 6napos/5napos vonal mentén szakadna két részre az eventcsevegő tábora, hadd prezentáljam a szintézist:music::

- Az event időtartama 5 nap - ami azért fontos, mert 120 órányi érésidő áll rendelkezésre a felröppenők gyűjtésére (plusz amit múlt hónapról áthoztunk).
    - Ez 6 naptári napot fed le - ami azért fontos, mert alapesetben össz. 6×20 felröppenőt kaphatunk a szomszédoktól.

Hát, hogy ehhez is én kellek ide?!:eek:xD

((Megj.: én nem láttam, hol van írva az időtartam, csak a tól-ig időpontokat látom - de meg ne írja senki, mert úgysem fogom csekkolni...:p8)))

12. kukori80

A kínai számológépedről jobb ha nem beszélünk. :D:D
    :D:D
    Azt úgy szokták írni hogy 6 nap- 5 éjszaka. Mert úgy jobban hangzik. :D

HéricsBáró, taga1, osztrak12 és 16 más kedveli ezt.
  13. |Tamás|

Erre most csak annyit mondanák, hogy érkezés: vasárnap hajnali fél 5. Távozás: 1 héttel később vasárnap hajnali fél 2 az 8 nap 7 éjszaka... na de kanyar vissza a teliholdhoz

HéricsBáró, taga1, osztrak12 és 14 más kedveli ezt.
  14. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ez a vicces ugye, hogy órákban számol az eventóra. De ha elkezdenek hivatalosan számolni, akkor már kicsit kavarják a dolgokat, mint a rántást. Nem csak ezzel van így. Vetőtáblán 2x2 területre írják a TPt, ismertetőkben, leírásban 1x1es területre. Van még más is, de hagyjuk... Nem bírnak kiigazodni magukon, hát még ezen az agyonbonyolított játékon.xD

Ezt a hotelok nem írják, csak az utazási irodák írják így. Rendesen mennek is csődbe, mert nekik egy koszos irodán kívül semmijük nincs, csak az üres duma. És olyankor az utazási irodának fizetsz nem a hotelnak. És talán még 7 éjszaka is kijöhetne ugyanannyi pénzből ugyanabban a hotelben. A teliholdért sem számítanának fel pótdíjat.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.8.17
    taga1, osztrak12, meszimarsi és 11 más kedveli ezt.
  15. genka53

xD:D:inlove:xD:D:inlove:xD:D:inlove:

HéricsBáró, osztrak12, revaa és 5 más kedveli ezt.
  16. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Szuper zöld

Köszönöm, hogy idézeted Jónást. Én megpróbálom felröpire a hat órásakat, a penészke van bőven.

osztrak12, revaa, Maszatka47 és 6 más kedveli ezt.
  17. kukori80

Szia Tanár Uram.) Jelentem hogy egészségügyi problémák miatt igazoltan voltam távol az előző event végéről ezért itt válaszolok: igen, nem, nem, direkt, igen, igen. :D
    Én meg azt tartom viccesnek hogy mindenen a kákát keresik egyesek. Ma ez nem tetszik, holnap meg az. Miért kell azzal foglalkozni hogy hány óra meg hány nap van hátra az eventből? 6 napig lehet küldeni az ajándékot, ez a lényege. Az ültetést meg vagy megoldja ennyi idő alatt vagy nem, ez csak tőle függ.

majoranna65, ildiko44, osztrak12 és 12 más kedveli ezt.
  18. genka53

Ott a pont!
    6 napi felröppenő - ez a lényeg :D:D:D

19. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Te, ezzel a "válaszsorral" eltévesztetted a topicot, és az avatarmadárod sem stimmel!xD
    De amúgy köszönöm a válasz(oka)t, és a számontartást!:)
    (Bár már önmagában a nyugtázó lájktól is megnyugodott a lelki békém, hogy innentől rajtam már nem múlik, de azért így kerek (nem akartam kotnyeleskedni, csak "muszáj" volt szólnom, "hátha-hátha"...:p)

HéricsBáró, osztrak12, Gio és 9 más kedveli ezt.
  20. kukori80

:D:D:D
    Csinálod ezt az eventet?

HéricsBáró, osztrak12, revaa és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.