Visszajelzés Teliholdvarázslat - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 9.8.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Ez lehetett valami szerver hiba is, mert pl. nálam volt hiba és a szomszédaimnál egyiknél sem. De ne menjünk ebbe bele mert Tamás úgy sejhajon billent minket hogy nem találunk vissza soha többet. :D:D

2. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Ja-ja, igaz.:)
    Meg lassan már az avatarom is hitelét veszti - gabonaszárral a szájban ennyit képtelenség szövegelni...!:wuerg:xD

HéricsBáró, brekkencs., lukimi és 12 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

:D:D:D Mit rágcsálod azt a szalmaszálat évek óta? Én egyébként úgy láttam hogy pipázol. :D:D Fel se tűnt hogy az egy gabona.:D

HéricsBáró, brekkencs., lukimi és 12 más kedveli ezt.
  4. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

5. Beus85

Beus85 Aktív író

Sziasztok!
    Végig olvastam mindent :) :D elég megosztók a vélemények. Az eventet elkezdem, bár elég húzós lesz a hétvége, mert péntektől hétfő estig hastánc fesztiválunk lesz ahol továbbképzések és fellépések lesznek, de ha ügyes vagyok akkor 1-1 aratás belefér és próbálok majd úgy időzíteni, hogy kész legyek mindennel :) jó kis logisztika lesz :) persze bízok a szomszédaimban akik még maradtak, hogy küldenek minden nap ajikat :)
    Az event növényt talán gyorsan letermelem péntek délutánra, meg a hiányzó növényeket mellé vetés forgóban :) ha jól emlékszem 8 órás növényt hagytam a földben 1x1-es terülten meg pár fát :) felröppenő terén meglátjuk mit hoz.
    Ha marad időm a múltkor kiváltott felhőre szeretném a hiányzó kitehetőket kiváltani :) meglátjuk mi fog belőle sikerülni :)
    Jó eventezést, majd jelentkezem :)

taga1, lukimi, -Fülemüle-70 és 9 más kedveli ezt.
  6. Menitala

Menitala Fórum mestere

A varázsfát a hold területre kell kitenni???

Maszatka47 és osztrak12 kedveli ezt.
  7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A teliholdas farmrészre nem lehet kihelyezni.

Minden más területre azonban kipakolható.

Onnan a "szüretelése" az aktuális eventrészhez beszámít. (A pajtában gyülekező felröppenőkhöz hozzáadódik az adománya.)

8. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Sziasztok! 100 -as lettem beérett 5 év gyümölcse! Bocs modik de hetek óta az első örömhír!

Ribiszke, brozsa, SzilvaG és 33 más kedveli ezt.
  9. demeter03

demeter03 Törzsjátékos

Ez most tényleg egy pihentető event lesz.... ha jönnek a felröpik rendesen....
    Az eventgaz 4-5 aratásból meg lesz, a felröpi ha jön akkor jó, a másik kettő rémnövény majdcsak megterem mikorra kell, s a maradék időben szabadon lehet ültetni a teliholdasra amit akarok...
    Arra kell csak vigyázni, hogy aránylag hosszú a keverési idő, s nehogy amiatt legyen valaki sikertelen. Inkább többször kevesebbet indítson mindenki, s akkor talán a feladat is halad, s nem torlódik minden a végére...
    Mindenkinek jó játékot!

Ui: csak várakozni ne kellene.... de most szerencse, hogy minden már mezőn azt csinálok amit akarok.... Akár kora reggel is arathatok, csak a varázsfákat hagyjam leszüreteletlenül...

Gio, almáspite48, brekkencs. és 6 más kedveli ezt.
  10. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia Tamás!
    De FAX.......Aaaaaaa!;):D Ha Tesztre nem lehet alapozni (eddig is éreztük) ,akkor mire lehet?:music: Itt aztán még hosszú érésű valami sincs,csak ha nem aratunk időben.:p Mondjuk: elmegyünk 1 fagyit nyalni és pár pikoló (korsó) lesz belőle és haza felé még az út is kanyargóssá,netán kátyússá válik.xD:cry:xD

lukimi, Swordfish, anci091551 és 2 más kedveli ezt.
  11. zoldliget

zoldliget Törekvő

Szép jó reggelt!
    Gratulálok!
    További szép napot!

12. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Én azt vettem észre tegnap, hogy senki sem akar játszani :(

Mindegy.

Amúgy sosem készítem, csak veszem ;)

Még mindig senki nem tud semmit Amateur* gazda hollétéről? Korábban mindig tőle kaptam ,,reggeli kávét" :( És egyszerűen csak felszívódott.

Legyen már 14 óra, essünk túl ezen az eventen, hogy utána jó darabig ne lássam ezt a területet :)

Gio, brekkencs., Pharmer500#2 és 9 más kedveli ezt.
  13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sokan akarnak játszani, csak a mostani eventek eléggé furák, és unalmasak. Így egy kicsit más a csevegő hangulata. És ebben a forróságban a BP még a zuhanyrózsával sem tud versenyezni. Nem is értem mit erőlködik.

Mivel nem köszönt el, tartok tőle, hogy moderátorokhoz csatlakozott.xD
    Na végre! További sok sikert.

Ribiszke, osztrak12, Gio és 10 más kedveli ezt.
  14. joc91

joc91 Junior szaki

Gratulálok!

Gio, Maszatka47, -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
  15. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Sziasztok!Jó reggelt mindenkinek. Én megcsinálom az eventet,de tudnék neki örülni ha legalább minden hónapban egy hétig lehetne használni ezt a területet. Mindenkinek jó eventezést!

Ribiszke, majoranna65, Gio és 9 más kedveli ezt.
  16. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Nagy-nagy GRATULA!!:inlove:

Gio, Maszatka47, -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
  17. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Sziasztok! Teliholdason használható a töklekvár,vagy RACS? Bokrétán kívül az urna is? Választ köszönöm!

18. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szia:)
    Gratulálok a 100. szint eléréséhez.

Gio és Swordfish kedveli ezt.
  19. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Használhatóak, de a Démoni bokréta és a Díszes urnacsokor csak a rémnövényekre hat, az event növényre nem!

osztrak12, taga1, Gio és 4 más kedveli ezt.
  20. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

jó nyaralást!!!!

osztrak12, Gio, Swordfish és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.