Visszajelzés Teljes sebességgel előre! - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 24.4.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
    nagyon szépen lehetett haladni,meg az is jó dolog,hogy a felhőpamacshoz nem kell mindent megcsinálni:):):)
    aki esetleg nem tudná végig vinni,annak is legyen meg legalább a felhőcske;););)
    aki kész annak gratula,aki még ültetget annak sok-sok röpcsit kívánok:inlove::inlove::inlove::inlove:
    jó éjszakát mindenkinek:):):):)
    ja és éljen május elseje:D:D:D:D:inlove::inlove::inlove::inlove:

Varázslat6869, Swordfish, ursa11 és 14 más kedveli ezt.
  2. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Sziasztok!

Szállításra és Üzemre kész az Event :)
    Mozdonyok készenlétben várják az indulást :)
    Imádom nagyon szépek :)

Remélem lesz még ilyen jó kitehető mint ezek voltak :)

Gratulálok akik szintén befejezték és kitartás akik még küzdenek. :)

Üdv: DRAGON86

3. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az eventet/eventeket befejeztem. A gazt egy kicsit mindegyiknél túltermeltem :oops:, az össze-vissza ugrálással valahogy nem tudtam követni a dolgokat. Az event mechanikával, nyereményekkel semmi bajom, de a párhuzamosan futó eventek miatt nálam is kicsi pontszámot kapott volna mindkét event.:music:

Az utóbbi hónapokban egyre elkeseredettebben olvasom a csevegőt is, nagyon elszaladt a paci egyesekkel...

Ez a kijelentés - az első is - elég messze áll az igazságtól. Tudod, nem mind arany, ami fénylik.:music: Attól mert valaki "szegénynek" tűnik a farmos világban (ha lett volna módja aratózni), nem biztos, hogy szerencsétlen a valós életben és ez fordítva is igaz: attól mert valaki mindent megvesz, amit elé tolnak a farmon, nem biztos, hogy megengedheti magának...
    Kösz, hogy eszembe juttattad a közös volt szomszédunkat. Úgy elvoltam a magam gondjával, bajával az utóbbi időben, hogy nem is kerestem egy ideje.:oops:

Máskülönben amikor Ő elment, még nem is volt ilyen hajtás és hát sokan belefáradtunk a szünet nélküli robotba... tudom, tudom, szelektálni kell, sőt nem kell játszani sem...:music:

Szép álmokat mindenkinek!

Swordfish, kutyaszálló, emocy91 és 14 más kedveli ezt.
  4. Mohály

Mohály Aktív író

köszi, nem találtam meg ezt a részt korábban, nyilván szelektíven olvastam.xD

Swordfish, kutyaszálló, Othep és 4 más kedveli ezt.
  5. ERZSI051949

ERZSI051949 Utánpótlás-írogató

Sajnos nem leszek kész mert ugyan ma sikerült a kék gyárat is elérnem de a várakozási idő miatt nem tudom a felhőt aktiválni .van valakinek valami ötlete ?

6. .missrofi.

.missrofi. Junior szaki

Ha a gyarat elerted, es a gyar gomb zold, csak kattints ra, mikor eloszor odaertel nem kell kivarni a 20 orat.

Swordfish, Othep, taga1 és 2 más kedveli ezt.
  7. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Nekem már csak néhány felröpi kell és befejeztem, kiváltottam az összes lehetőséget. Erre nem figyeltem még így reggel és bevetettem mindent eventgazzal xD:D
    (Ennél nagyobb bajom ne legyen!)
    A bingó is "csont nélkül" ment, így jó és kellemes a játék, hogy nem kell aggódni az utolsó percekben, hogy sikerül-e még azt a néhány ezt-azt learatni, megkapni, stb. remélem, más is így van ezzel!

Swordfish, taga1, Gio és 6 más kedveli ezt.
  8. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok, szép napot!
    Már csak 55 db sín kell hogy a vasparipa is bezakatoljon hozzám ;) és full-ra kész az event a felhőt aktiváltam :inlove: a szellemvonat már a kúriában díszeleg :).
    Nagy gratula a végzősöknek kitartást sok felröpivel a küzdőknek. :);)

9. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Sziasztok,örömmel olvasom,hogy kezdeti nyürögéssek ellenére,milyen sokan nyerték örömüket ezekben az eventekbe .Én most egyszerűen hagytam magam sodorni az árral,amolyan lesz ami lesz alapon és sikerült még igy is két napja letudni az egészet. Tehát minden különösebb nehézség nélkül teljesithető volt.Két napig alig időztem két órát a gépnél ,hagytam magam elcsábulni a tavaszi természet varázsától:DMind minden ültetős event lényege a megfelelő kezdéssel való várás a felröpi gyűjtéshez,ha ez jól sikerül,akkor már csak a nappal eventes ,éjszaka hosszú kombináció csodákra képes:DMindenképpen,mivel nemigen akarództam gépmellé kötni magamat ezeken a szép kis szabadnapokon,sikerült jelentős mértékben felszaporitanom a medve populációmat,ami igencsak boldog elégtétellel tölt el. Kivánok mindenkinek hasonló örömteli játékot.:)

Swordfish, kutyaszálló, ursa11 és 21 más kedveli ezt.
  10. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

szia!
    Ha kiváltottad a kék gyárat és azt megelőzően a piros gyárat is, nem kell várakoznod. Ha megvan a 3000 növényed a felhősort is kiválthatod.
    A várakozás csak a gyár által adott + jutalomra vonatkozik.

11. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

sziasztok!
    már csak a felhő kellene:sleepy: talán sikerül most használom a zöld tapit;)
    ma ráhajtok;)szép napot mindenkinek:cry:

12. Valcsitanya89

Valcsitanya89 Haladó

Ezt elbuktam, nem jön a felröpi!Pedig eventmániás vagyok,mivel azzá tettek. Event-event hátán.Eddig azért voltak szabad napok, de most egy kicsit felpörögtek az események.Jól jönne egy kis lassítás.Persze több event kevesebb idő így a kosárvásárláshoz kell/ene/nyúlni.:mad:

13. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

kutyaszálló kedveli ezt.
  14. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok Felröpivadászok!

Ma reggel 30 legenda, hagyma 180 kiskocka, 9 pannival 65 felröpit adott.
    Ugyanaz a farm panni nélkül olasz 180 kiskocka panni nélkül 65 felröpi.
    Gyúrni kell gyerekek, idő mint a tenger.
    Bevetni érésidő csökkentőket, süti és vagy felhősor, trágya, víz. És dőlni fog a felröpi.

15. Petike1968

Petike1968 Fórumprofi

Szia, jó reggelt! Ha elbuktad az eventet annak ellenére, hogy "eventmániásnak " nevezed magad, inkább gondolkodj el azon, hogy mit csinálsz rosszul, mintsem hülyeségeket Írkálj!>:(:mad: Nem csodálom,hogy az új játékosok nem maradnak meg, mert mást sem olvasnak minthogy nem lehet, meg csak pénzért meg csak kosár meg az ilyen olyan BP. Egy: sokszor és sokan leÍrtuk már! Nem kötelező minden eventet megcsinálni! Kettő: Rengeteg tapasztalatot osztanak meg gazdák, akiktől el lehet tanulni, hogyan kell végig csinálni az eventeket, kosár és egyéb vásárlások nélkül. Három: soha nem vettem kosarat, és más egyéb pénzért vehető event segédletet. Nincs Pannim, vizen, trágyán, és kb 100 db sztrágyán kÍvűl semmit nem használtam, nem ültem egésznap a gép előtt, nem keltem fel éjjel aratni, de mind a két eventet megcsináltam;):):p! Ezért arra kérlek ne vedd el mások kedvét is a játéktól, csupán azért mert Te rosszul csinálsz valamit, és ettől sikertelen vagy! Köszönöm:)

Szabi451, Valcsitanya89, Othep és 13 más kedveli ezt.
  16. DGabriella

DGabriella Fórumprofi

Szia, ugyanezt írtam volna én is, azzal a különbséggel, hogy én nem a tavaszi természetvarázstól, hanem családi problémák miatt időztem keveset a gépnél. De így is teljesíthető volt mindkét event. Még a vasparipát kell kiváltanom, a következő aratásból meglesz az is. Szép napot mindenkinek.

kutyaszálló, Othep, alpha58 és 5 más kedveli ezt.
  17. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Már csak az 1 kitehető kiváltása van hátra, de a széleken lévő földekől lassan jön az egaz :D
    1 malomterméket kell lekevernem :)
    Hamar végeztem az eventtel, a felhőket illetően, de azért nem volt könnyű. Egy pozítivum, hogy legalább a felrepikkel nem volt gond, minden növény jól adta.

kutyaszálló, maszilva, Othep és 5 más kedveli ezt.
  18. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

"Azok az emberek, akik már nem harcolnak, olyanok, mint a vonat holtvágányon."/Maxie Wander/

Tegnap végre sikerült befejeznem a vonatos eventet :inlove:, a mozdonyok befutottak a végállomásra: a felhősorra :D, a negyedik pedig a Kúriámat ékesíti 8)...
    Csigalassúsággal előre ;), ez a parafrázis jobban passzolt volna szóbanforgó eventünk nevéhez :D...
    Nálam nem volt "kosaras bál" ;), és szupertrágya pazarlás sem 8), kizárólag csak az első körre használtam ezekből az extrákból!!!
    Mert bizony 23.140; 6 órás érésidejű növény termesztése borzasztóan sok és unalmas -.-, és így lesz a Kemény fából Kemény dió xD :D; ami esszenciális 8), hogy végül is az esemény abszolválva lett :D...
    Sajnos, eventünk készítői, mintha már eleve plusz termés bónuszokra számolnák ki a termesztendő növény mennyiséget... :p, pedig nálam például közel 70 pörgetésből, még csak a közelében sem állt meg a kerék a híres prémium ajándéknak -.-!!!
    Amúgy tetszik nagyon a grafika 8), minden gyerek és felnőtt vágyálma, a szobáját behálozó kisvasút ;):); picit hiányoltam event végeztével a tűzijáték elmaradását :eek:, de egy vonatfütty legalább megilletett volna ;) xD...!!!
    Érdekes módon ;), a Sínekkel nem volt gondom, jelenleg is 497 plusz van belőle 8), viszont a Kemény fák már annyira nem akartak röppenni :D xD...
    Csak érdekességképpen jegyzem meg, hogy Kerámiamozsaram 1452 darab maradt meg pluszban :).
    Sikeres eventezést kívánok a feladattal küzdőknek 8)!!!

Gyönyörű szép Májust és minden jót kívánok :)!!!

"A karakter olyan szikla, amelyen a zátonyra futott hajók kikötnek és az ostromlók zátonyra futnak."/Immanuel Kant/

19. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Szép jó napot Mindenkinek!

Én sem hittem volna, de mind a két eventet csontra sikerült megcsinálnom, sőt még a teliholddal is haladtam, igaz új terület kiváltására nem tudtam eleget termelni. Nem tudjátok, milyen tenyésztés lesz legközelebb?

20. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia!
    Így igaz.
    Nekem is van 1570 kerámiám és 603 sínem pluszban. Az utóbbi időben nem a röpik, hanem az eventnövény okoz nagyobb fejfájást.
    Ez van, változnak az idők.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.