Visszajelzés Teljes sebességgel előre! - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 24.4.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Alaposan nézz körül, mert a felhősort nem egyedül az eventnövény mennyiségével lehet megszerezni.

A felhősor ikonjánál kell két "pipa"is, és csak azután lehet a 3500 virágzó keményfa eventnövényt leadni.
    A két pipa: két gyár megszerzését jelenti előzetesen.

2. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Kész, megvan a Szellemvonat is:inlove:, így fullos lett az event, de ismét az utolsó pillanatban, úgy, hogy nem is kezdtem időben és kétes volt az is, hogy belekezdek-e egyáltalán, nem vásároltam kosarat sem, de igen oda kellett figyelni, nem szeretnék még egy ilyen iker-eventet, fárasztó, tudom, nem kell ríni, tudni kell szelektálni, de ha felhő a nyeremény, akkor megvadulok és belekezdek, ez van ;)

asdfghjkl7373, Leho69 és vampire_hunter kedveli ezt.
  3. barnika201145

barnika201145 Junior szaki

Sajnos az egyik gyáram nincs meg! Akkor ennyi! Köszönöm szépen a választ!

4. repeta59

repeta59 Junior szaki

Tképp magunk közt szólva állapítsuk meg, hogy ez a két event időrabláson kívül másra nem nagyon volt jó... nem baj, megvan a két felhő, lehet rajtuk üldögélni.

5. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Nekem egyik sem lett meg. De időhiány is volt nálam pl. Sebaj. :)
    Majd legközelebb....;)

Cyra65 kedveli ezt.
  6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Sziasztok!

A „Teljes sebességgel előre!” event végén a csevegő topic bezárul.

Köszönjük a hozzászólásaitokat, a tapasztalataitokat és a véleményeket is!

Az útmutatókat és javaslatokat megosztó gazdáknak külön elismerésünk a segítségért!

Cyra65 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.