Visszajelzés Tengeri Boszorka - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 19.3.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárása: 18.10.25, 11:22.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Kicsit necces volt, de sikerült:)
    Csőre töltött munkásokkal vártam az aratási időt.:)

SnéDóri, rencsike982, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Gabi!
    Ügyes voltál, gratulálok. Én a kosárvásárlás felugró ablakára vártam, így kicsúsztam az időből.. no, de nem hiszem, hogy bármilyen katasztrófa ért volna, majd lesz még rá időm később, hogy simán beleférjek az időbe :D

3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó pihenést;)

csak tudnám minek akkor a bankár:music:
    óóóó egy őrült farmon halál felesleges bármit értelmezni... előre olvasni is balgaság...:p Sőt konkrétan felesleges...:oops:
    Jóvanazúgy....8)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.3.25
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Ne is törődj vele, ki van ez találva. :) Én 10 /ce próbálom a 160- at elosztani hárommal, hogy egész számot kapjak, de nem sikerül. :D
    Rájöttem, a kacsa mindent visz.

Fuhur, genka53, .hangyóca. és 6 más kedveli ezt.
  5. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Első "natúr" aratáson túl vagyok, 160 db. 1x1-re jött 21 felröppenő.

Még túl friss az "élmény", hogy ilyen db.számról véleményt írjakxDxDxD

6. -Holdfeny-.

csak nem keveselled...xDxDxD

jól jártál én 20-at kaptam...

Utoljára szerkesztett: 20.3.25
  7. Swartsch

Swartsch Kivételes tehetség

Te nyertél! :D .. remélem ez vígasztal kicsit! ;)

8. -gyöngy-581

Meglepik érnek ma :)

[​IMG] sikerült beleférnem a +2-be hurrá :D A képen már az új vetés látható :)
    Hogy ez most hiba vagy nem nem tudom, de örülök neki , mint kiskutya a farkának :D

Aratáskor ennyi felröpit kaptam:

vihence, GA-BI-O-Farm, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  9. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    amíg nem frissítesz látod a hatását a 17-18 között élt bónusznak. De ha most aratnál, már nem kerülne a pajtádba a +2 termék.
    A rendszer csak ott könyveli le a +2 termést, ahol az aratás a megadott időszakban történik meg.

Amikor egy event véget ér például 22:00 órakor ott is látod addig az event ablakot, be is tudsz menni, amíg nem frissítesz, de tevékenységet nem tudsz végezni.

genka53, GA-BI-O-Farm, farmerSS és 2 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Vagyis ez csak egy ál kép? A pajtába 2 darab került be? Jól értelek? akkor sajna korai volt az örömöm...

GA-BI-O-Farm és farmerSS kedveli ezt.
  11. Dolphin

Szia,
    ha hozol Farm nevet és Farm ID-t, be tudok nézni Hozzád.
    Amennyiben tudod, hogy 18 óra után arattál, akkor nem kaptad már meg a +2 termést földenként, hisz a bónusz 17-18 közötti aratásoknál jár.
    Megértésedet köszönöm!

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Köszönöm szépen, belenyugodtam abba, hogy nem 18 órakor arattam, így elestem a bónusztól :)
    Eleve úgy indultam neki az aratásnak, hogy ez elúszott :)

GA-BI-O-Farm, Dolphin és farmerSS kedveli ezt.
  13. Lexy73

Lexy73 Junior szaki

Kedves Dolphin!
    Az eventismertetőben a Mélységi merülés kosár S tartalma is hibásan szerepel, csak 40 db búvárszemüveg érkezik a vásárlással.

14. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Nem igazán.
    Ha tartom magam a napi 3x-i aratáshoz a +2 növény miatt, akkor igencsak kell plusszban a "szomszédék" napi 20 felröpije is, hogy meglegyen az 1040 - 39= 1001 db., amiből végigvihető az event.
    A kicsimen most arattam, ott 2x2-ben szaporodtak az eventnövények, és a 30 nagykocka adott 26 felröpit.
    Ma már nem, de holnap este lehet, hogy érdemesebb nagyobb kockákba eltenni a reggeli aratásra a növényeket. Akkor ígyis-úgyis csak 160 a nettó hozam.

15. Dolphin

maszilva, Lexy73, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  16. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Lehet, hogy fáradt vagyok, de én még nem éreztem magam ennyire hülének. Egyszerűen nem tudom értelmezni a leírást.
    Körbekerítettem 30 darabot és nem adta meg a fejlesztést. Akkor mit kell csinálni?
    3.Szerezz 30 darabkából álló szorzót egy alakzaton belül.1x Okosfüles laborfejlesztés

• "Szerezz X-Y (darabszám) darabkából álló szorzót egy alakzaton belül": a körbekerítésen belül a meghatározott darab számú állatkának kell lennie.
      • Pontosnak kell lennie a szorzónak! Amennyiben 10 szorzót kér a küldetés, de olyan bekerítést készítünk ami pl. 11 szorzóval rendelkezik, a küldetés nem teljesül.

GA-BI-O-Farm és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  17. Dolphin

Szia,
    ezt tegnap többször megbeszéltük, a szorzónak kell 30x-nak lennie, tehát 29 állatkát kellett bekeríteni. Ha Te 30 állatkát kerítettél be, akkor a szorzód (ami a sarokban látszott a bekerített állatoknál) 31x mutatott.

farmerSS és kukori80 kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

meglepetés szerűen pipáltam ki dolgokat...:D a célzott játék sehol sem sikerült;)

kukori80 kedveli ezt.
  19. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Nem Te vagy a hülye, hanem az, aki ezt kitalálta.

oxalen, SnéDóri, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

xDxDxD ez már konkrétan röhelyes...:D
    ennyi hiba a kosaraknál...:oops: itt nem babra hanem zsebre megy a játék:cry::cry::cry:

feki13 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.