Visszajelzés Tengeri Boszorka - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 19.3.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárása: 18.10.25, 11:22.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Köszönöm, hogy betetted képpel. Nem igazán értettem, de így nekimertem állni és kiraktam a 30-as szorzót. Nem volt könnyű. Többször kellett próbálkoznom.29-es 31-es akart lennixD
    Sok sikert mindenkinek!:)

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    mindegy mikor ülteted, de csak akkor tudod learatni, ha beérett már a növény.
    Ellenőrzésem alapján 2025-03-20 22:08-kor ültettél, a növényed 2025-03-21 02:06-kor fog legközelebb beérni.
    Ha szeretnéd kihasználni a +2-es bónuszokat, akkor ne arass 2 órával a bónusz indulása előtt.
    S a jövőben ne a Csevegő topikban kérj segítséget, erre valók a Segítségkérő topikok, ahogy azt az #1-es bejegyzésben is olvashatod.
    Köszönjük, ha figyelsz erre.
    További jó játékot!

kigyo51, Farm_Tadity_, tompaker és 3 más kedveli ezt.
  3. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Sziasztok! Azt honnan látom, hogy mennyi az értéke egy-egy figurának? Most akartam az első feladatot megcsinálni, volt egy raklap egyforma figurám összekötve vonalba, és csak 220-at mutatott a végén (közbe meg nem mutatta az értékét a nyavalyásnak :D ), így buktam a malomterméket. Szóval mikor látható, vagy honnan tudjam, mennyit ér egy figura? ;)

4. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Eventismertetőben minden le van írva: https://board-hu.farmerama.com/posts/1442527/

Pontozás
    • Minden állatka 10 pontot ér.
    • Egy nyitott vonalért a vonalban található állatkák pontszámának összegét kapjuk.
    Komolyabb pontszámot zárt vonalakkal érhetünk el.
    Ezt úgy tudjuk létrehozni, ha a vonalunkat azonos állatkával indítjuk és zárjuk.
    Ilyenkor a vonalban lévő és a bekerített állatkák is 10-10 pontot érnek, ezeket összeadjuk, majd megszorozzuk a bekerített állatkák számánál eggyel nagyobb számmal (+1).

• Például az alábbi képen a zárt vonalunk 27 állatkából áll, melyek 21 állatkát kerítenek be.
    • Így 27+21=48 állatka pontértékét (48 x 10 pont=480) szorozzuk a 21 bekerített állatka miatt 22-el (+1), ami 480*22=10.560 pont.

nagymami2, Swartsch, -ágianyu33- és 3 más kedveli ezt.
  5. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Köszönöm! Csak az a baj, hogy olyan kacifántosan van leírva, hogy munka után kicsit nehéz felfogni! :D :D

Swartsch, soresne és farmerSS kedveli ezt.
  6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Munka előtt hamar összekalapáltam egy képet. :D

Othep, Swartsch, maszilva és 11 más kedveli ezt.
  7. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Munka előtt én is gyorsan kiszedtem a nagyon és a kicsin is a cápakefét. Semmit nem kellett kicserélni, csak számolni 25-ig.xD
    21 óra pár perc az érése/nap a felhőknek hála, így már ment is ki a házi sárkány helyére.
    Már most azon agyalok, hogy a Nagy produkciót melyik kütyü helyére tegyemxD majd.
    Nagyon jó lenne még 1-2... Múzeum, az se baj, ha hibásxD

8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia! Sziasztok!

A múzeum tényleg jó lenne, de ha kérhetem jól működjön inkább, mint hibásan, akkor lenne/van értelme. Szerencsére most jól működik.
    Eventállás nálam korán reggel: [​IMG] Alakulok, mint púpos gyerek a prés alatt :D
    A 30-asat már majdnem ki tudtam rakni, de elfogytak az állatkáim, így várnom kell a kövi aratásra.
    Reggel fél 8-kor learattam bónusz nélkül csak a felröpik miatt. Meg is hálálta a rendszer, kaptam 30 darabot.
    Sok sikert mindenkinek aki eventezik.
    Ne felejtsétek el, hogy 10 órakor jön egy új event is mellé.

nagymami2, cili53, vihence és 4 más kedveli ezt.
  9. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Most elég jó a röpik érkezése a tegnapi 20 db-ok után. Épp most arattam ma másodjára:music: Kora reggel arra ébredtem, hogy fontos event vanxD és ha már felkeltem, negyed 5-kor arattam. 32-35 felröpik érkeztek, most pedig 30-36. Mindig a kicsin volt a több.
    Még nem merek bekeverni, mert ugye kell mindből a 160 maradék, így kivárok pár triplázót minden növényre.

10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

nálam is van olyan ami mindenképpen kell...
    meg lesz... :music:

11. gabehu

gabehu Junior szaki

Sziasztok, adódhat, hogy rossz helyen teszem fel a kérdést, de az eventhez tartozik, így talán jogos helye van itt. Elnézést, ha tévedtem.
    Szóval a mai Napi ajándék +1 termés. Hatással van ez az eventes területre is?
    Köszönöm előre is

12. -gyöngy-581

Én az event teljes kivégzését vettem tervbe. A kérdésem az lenne, hogy Te mit csinálsz a legnagyobb körökkel kezded amit ki tudsz alakítani egy táblából vagy inkább a kis feladatokra koncentrálsz először?
    Szia!
    Sajnos nem hat rá. Az eventes területekre csak a víz és a trágya hat, no meg a speciális bónuszok amiket estleg az eventkosarak tartalmaznak (most nincs ilyen) és a napi háromszori +2 terméses aratási idő.

kigyo51, cili53, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  13. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!
    12:00- kor tali az strandon. :D

SóHerta, Swartsch, .julia0905. és 7 más kedveli ezt.
  14. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Teljes körözni fogok már ma 18 óra után is.
    A rákocskám áll ehhez nyerésre. Mindössze 14 db-ot kell cserére fognom és ezzel a haladási sávon máris a 30. szinten leszek.
    Holnap reggel megint kinézek egy szimpit, és a két +2-es aratásra azt a két növényt ültetem be.
    5 napon át megyek így, közben megcsinálok 1-2 aprót is, ezzel meglesz a 2. okosfüles fejlesztés is, ill. az 5. napon a Nagy produkció kitehető is.
    Ezután pedig jöhetnek a küldetések...

15. -gyöngy-581

Köszi szépen a választ, valahogy így gondoltam én is.
    Jelenleg itt tartok benne: [​IMG] Nem valami sok, de majd lesz talán még több is :D

farmerSS kedveli ezt.
  16. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Hozzám képest Te már kilőttélxDxD
    Nekem csak 250/2900 állásom vanxD, haladásom 1/80xDés 1 pipám a Cápakefén.
    A gazok ma délben ill. 17 után látnak majd csak először +2-est.
    Innentől már a malom is fog pár állatot keverni. Vonalam viszont már van 18 db.

Swartsch, -gyöngy-581 és feki13 kedveli ezt.
  17. Orsi040506

Orsi040506 Utánpótlás-írogató

Sziasztok,

Segítsetek értelmezni, mert nem tudom, hogy ez mit akar jelenteni?
    A játéktér mostantól állandó. Nincsenek körök. Amikor megnyitjuk a mini-játék ablakát, az állatok elhelyezkedései megmaradnak, nem keverednek össze minden egyes megnyitáskor.

Arra gondolok, hogy megnyitom a játék ablakát, látom az állatok elhelyezkedését, agyalhatok/tervezhetek és bezárhatom a játék ablakát anélkül, hogy a búvárpalackomat elveszíteném (nem kattogok, cserélgetek semmit). Következő alkalommal megnyitva ugyanazt a táblát kapom és lejátszthatom a játékot. Vagy mégsem?

-gyöngy-581 és farmerSS kedveli ezt.
  18. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Igen, amit most látsz játékteret, ugyanazt fogod látni, ha kilépsz és pl. este visszalépsz.
    Ez nagyon jó újítás, mert előre kitudod számolni, hogy melyik állatból mit szeretnél elérni, ahhoz mennyit kell lecserélni...mennyi malomtermékre/növényre van hozzá szükséged...
    A búvárpalackot csak akkor veszíted el, ha alkotsz 1 vagy több vonalat.

-gyöngy-581, Swartsch, maszilva és 2 más kedveli ezt.
  19. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    pontosan így van. Azt a táblát kapod mindig vissza, amit láttál amikor bezártad.
    Az elemekben csak akkor van változás, ha létrehozol egy alakzatot / vonalat, ott a leesők helyére érkezik új elem.
    Búvárpalackot csak akkor von le a rendszer, ha létrehozol vonalat, alakzatot.
    Sok sikert!

20. Orsi040506

Orsi040506 Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm a választ és a megerősítést :) Megyek is tervezni ;):p

Dolphin és farmerSS kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.