Visszajelzés Tengeri Boszorka - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 19.3.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárása: 18.10.25, 11:22.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sugica

Sugica Utánpótlás-írogató

Sziasztok,
    aki itt van nézzen az eventes területre, lehet én látok rosszul.

2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Azzal végeztem, amivel szerettem volna. 29 szemüveg jött most.

Utoljára szerkesztett: 21.3.25
    genka53, barbi021951 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  3. Menitala

Menitala Fórummogul

Nem értem - hogy lehet már végezni? Én még csak gyűjtögetek! Buvárpalackot gyártottam és köröztem vele. De még messze van a vég!!! Üdv.

Ms.AbyZu és kaposvarine kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Ránéztem, de nem látok semmi különlegeset. Te mit láttál?

Szia!
    Nem az egész eventtel végzett csak a céljaival amiket kitűzött magának, azok teljesültek.

szekulagábor kedveli ezt.
  5. Sugica

Nálam azt látni, hogy most is arathatok, ha készen van és 4-et jelez mezőnként.

6. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Sziasztok! A +2-es időpontok miatt most érdemes itt is 1x1-es földeken ültetni?

7. -gyöngy-581

Próbáljál meg egy frissítést és várd ki az éjfélt, mert most nem fogja elszámolni a +2 növényt sajnos. Azt csak a megadott időpontban teszi meg a rendszer. (Frissítés után el is tűnik a 4-es szám és kettőt fog mutatni.)

Nálam csak 2-t mutat sajnos így én nem aratok. Hozzáadta a +2-t a rendszer a meglévőkhöz?

kukori80 kedveli ezt.
  8. Sugica

Lehet 2-3 mezőt érdemes lenne megpróbálni egyedi szedéssel, nem traktorral..

9. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Lépjék ki és akkor már 2-t mutat. A 17 órás után nem léptél ki és azért mutat 4-t.

szekulagábor, kasszás és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. Sugica

Igazad lett...

szekulagábor és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

Sajnálom, de a játék így van programozva, türelem és vonalak :D

12. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    18:00 óra után frissítettél / ki-be léptél? Vagy mióta beléptél 17 óra után, bent vagy a Játékban?
    Ha ezt megtetted, akkor nem láthatsz ott +2 növényt. Kérlek, frissíts, hogy Te is a jó adatokat lásd.
    Legközelebb 00:00 - 01:00 között lesz +2 bónusz idősáv.

Ahogy azt már tegnap is, ma is megírtam, megismétlem most is:
    A rendszer a 3 megadott idősávban (00:00 - 01:00 között, 12:00-13:00 között és 17:00-18:00 között) adja a +2 növényt, minden olyan aratásra, ami ebben az időszakban történik.
    Amennyiben az információs ablakban azt szeretnétek látni, hogy mennyit kaptok egy területre, akkor az időszak indulása után frissíteni szükséges, s amikor véget ér az akció, azt követően szintén. Vagy a friss ki/be lépés is jó.
    A jóváírás nem azon múlik, hogy frissített-e vki, vagy mit mutat az információs ablaka, a rendszer minden földterületre jóváírja a 3 időszakban a learatott mezőkre járó +2 termést.

Megértésedet köszönöm!

13. Dolphin

Szia,
    az event szűk két hetes, addig még fogunk tudni felröpit gyűjteni a Búvárpalack malomtermékhez.
    Egyre kell figyelni, hogy lehetőségeinkhez mérten minél többször arassunk.
    Sok sikert!

14. Sugica

Köszönöm a segítségeket, marad a várakozás.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  15. Dolphin

Sziasztok!

Hoztam pár képet azoknak, akik vizuálisan látva jobban megértik, hogy mi lenne a feladat.

Vonal:
    amikor a kezdő állatka nem azonos a befejező állatkával 1-esnél kezdtem

Alakzat:
    olyan vonal, ahol bezárul a "kör", azaz a kezdő állatkánál ér véget az összekötésünk (itt a kék 1-sel jelölt mező) - ha van benne bekerített állatka, az fogja a szorzót adni.

Néhány küldetéshez példák:

A küldetést nem kell (nem is lehet) kijelölni, hogy melyiket akarjuk teljesíteni, az egérrel rámutatva csak azt tudjuk ellenőrizni, hogy mi is a feladat. Amelyik küldetésnek megfelel egy adott vonal / alakzat, az megkapja a zöld pipát, a lista aljára kerül, és megkapjuk érte a jutalmat.

Küldetés: "Hozz létre egy vonalat 10 darabkából."
    Fontos, hogy sem több, sem kevesebb nem lehet az összekötött elem, mint a kért szám, csak a vonal elfogadott, az alakzat nem. Ha Szivárvány kacsát is teszünk a vonalba, azt is bele kell számolni a 10 darabba:

Szerezz 10 darabkából álló
    szorzót egy alakzaton belül.​
    Szerezz 15 darabkából álló
    szorzót egy alakzaton belül​
    Szerezz 30 darabkából álló
    szorzót egy alakzaton belül​
    9 állatkát kell bekeríteni​
    14 állatkát kell bekeríteni​
    29 állatkát kell bekeríteni​
    Amikor vonalat / alakzatot gyártunk, s menetközben rájövünk, hogy vmi még nem jó, mert pl. sok / kevés az elem, akkor a jobb egérgombot is lenyomva a megkezdett vonal törlődik. Ha csak egy - két mezőt kell törölni, akkor pedig visszafelé lépkedve tudunk más irányba menni. Amíg a rendszer nem számol el pontot, addig nincs Búvárpalack (malomtermék) levonás.

Magas pontértékű alakzatokat úgy tudunk létrehozni, hogy a malomban - az eventnövényekből - előállított állatkákat felrakjuk a táblára, s próbálunk így minél több állatkát bekeríteni - tehát az összekötést a pálya szélén, vagy a széléhez közel célszerű kialakítanunk.
    A felrakott állatkákhoz is vannak küldetések, így abban is tudunk haladni - folyamatosan számolja a rendszer, amiket felhelyezünk.

A tábla nem változik, tehát akár több lépésben is összehozhatjuk a nagy alakzatot, az ablak bezárása után, amikor visszalépünk, ugyanaz a tábla fog bennünket fogadni, amit bezártunk. Amikor elkészült egy alakzat / vonal, akkor az érintett elemek leesnek a tábláról, s a helyükre újak érkeznek, miután megkaptuk érte a játékpontokat (és az esetleges jutalmakat).

S javaslom, a videót is nézzétek meg, akár többször is.
    VIDEÓHOZ LINK

További sok sikert Mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 25.3.25
    Stock-broker, Boccio71, szöszi50 és 34 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Szia!
    Kitaláltad a titkos kívánságomat hogy látni szeretnék egy kialakított 30-as szorzójú ábrát.:)
    Ma szinte egész nap a 30-ast próbáltam meg megkeresni sikertelenül :(
    Elolvastam újra az ismertetőt, megnéztem a videót, hátha találok rá valamilyen képet, de sajnos nem jutottam előbbre eddig.
    Most jöttem rá arra, hogy mit is akar a feladat elvégeztetni velem. Kicsit fordítva gondolkodtam eddig.

Köszönöm neked :)

szöszi50, PZoli64, Lizikertje és 4 más kedveli ezt.
  17. tuxumuxi

tuxumuxi Junior szaki

Sziasztok! Bementem az eventes területre és látok ott kitehetőket. Azokat hova lehet kihelyezni, na és miért? :) Próbáltam a fórumon rákeresni, de sajnos nem találtam. Kösz a segítséget!

18. Dolphin

Szia,
    örülök, ha hasznosnak találtad a bejegyzésem, talán másoknak is segít a továbbjutásban.
    Ha van még olyan, amihez örülnél segítségnek, írd meg (ne maradjon titkos a kívánságod) :)
    Sok sikert!

zsóka56, szöszi50, Fuhur és 9 más kedveli ezt.
  19. Dolphin

Szia,
    azok egy korábbi event kellékei. Hagyd figyelmen kívül.
    (Elvileg majd folytatódik az a sorozat, s akkor várhatóan használni tudjuk majd, de nincs információ, hogy mikor. )
    További jó játékot!

genka53, Swartsch, vihence és még 1 ember kedveli ezt.
  20. lovardatanya

lovardatanya Fórum mestere

Szép éjjelt, reggelt.
    Azt hiszem ez a segítség nálam is telitalálat lesz, köszönöm!:)

lenoxa, genka53, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.