Visszajelzés Tengeri Boszorka - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 19.3.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárása: 18.10.25, 11:22.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kasszás

kasszás Járnitanuló

Szia!
    Kosorat vettem, azért tudtam addig elúszni. :)

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

reggelt!
    Utolsó küldetésem. 3 db rákot kellett bepakolnom az alakzathoz. :)

Fuhur, genka53, szekulagábor és 11 más kedveli ezt.
  3. borderland57

borderland57 Fórum mestere

Sziasztok! Nekem nem világos, hogy a távolíts el x darabot azt jelenti, hogy csak a vonalon levőket távolítja el, vagy ami belül van az is beleszámít pl. a 40 db-ba?

4. barbi021951

barbi021951 Junior szaki

Nagyon köszönöm ,sokat segítettél, így már értem.

Dolphin, Erzsi5353 és Ms.AbyZu kedveli ezt.
  5. DeliGazda4

DeliGazda4 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, szeretnék segítséget kérni.
    Pont úgy van a táblám hogy nem sok cserével de meg lehetne csinálni azt a küldetést hogy távloítsak el 40 rózsaszín halat. Ilyenkor vonal kell vagy alakzat is lehet? Lenne közben néhány kacsa is közben, ilyenkor ezek bele számítanak a 40 db-ba vagy csak azt segítik hogy könnyebben tudjam összekötni a halaimat?
    Köszönöm előre is a segítséget

6. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Sziasztok
    Nem tudom ki hogy van vele, de az első felindulásomból lenyugodva ( a 3x1órás aratási idő miatt ) most már 10est adok az eventnek. Tetszik!
    Simán nekiálltam a kicsimen is. Napi 2x aratva 13 napon keresztül jön 2x2x13 játékra való felröpi, mindegy, hogy mikor aratok. Ez 52 vonalra elegendő. Ha csak 7db ajándékot kapok a szomszédoktól, akkor 2 naponta plusz 1 játék ( vonal ) így ezekhez jön még 6db. Tehát a 80ból meg van 58 db. Mivel nem dolgozok ( dolgozunk ) 12 órában mindig, így a maradék 11 aratás összekaparható, és meg van a teljes bal oldal!

Fuhur, Dolphin, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  7. NagyG1950

NagyG1950 Fórumlakó

Sziasztok! Jó matekos az event.
    Kérdésem az lenne: ha teljesen körbekerítem a területet kapok több pontot, vagy ha felhasználva a figurákat több kisebb bekerítéssel végzem a feladatot? Valakinek van már tapasztalata? Köszönöm és esőmentes szép hétvégét!

Fuhur kedveli ezt.
  8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    57x- es a szorzó, ha nagy alakzatot csinálsz, ahogy emlékszem. Szerintem az maga a csúcs. :)

genka53, szekulagábor, Ms.AbyZu és 3 más kedveli ezt.
  9. NagyG1950

NagyG1950 Fórumlakó

Köszönöm!

zsani_apja kedveli ezt.
  10. Arrah

Arrah Törekvő

Sziasztok! A cápakefe szerintetek küldhető lesz cserenapkor? Nem emlékezem rá régről, hogy az eventen szerzett szorzós kötyü hogy is volt..

11. peter1022

peter1022 Kivételes tehetség

Ma Forma1-es gyorsasággal, pontossággal kell learatnom, mert 12 óra 59 perc, és 48 másodperckor fog leérni az eventes területem.:wuerg::wuerg:xDxD

Utoljára szerkesztett: 22.3.25
  12. farmerSS

farmerSS Fórum parancsnoka

Szia

Az eltávolítást a háttérben számolja a rendszer. Nem neked kell egyben kijelölni, apránként is elvégezhető az ilyenfajta küldetés.
    Én ezt úgy oldottam meg, hogy teljesen körbekerítettem és a legnagyobb (57-es) szorzóval végeztem el. Ezáltal több küldetést is kipipáltam.
    Teljesen mindegy egyébként, hogy vonal vagy alakzat.

Szia

Azt jelenti, hogy apránként bekerítesz állatokat. Ha alakzat, akkor összeér az azonos állat eleje és vége.
    Függönynél be kell kerítened 29 bármilyen színű állatokat egy azonos színű állattal.

genka53, PalMa, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  13. DeliGazda4

DeliGazda4 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen

-gyöngy-581 és farmerSS kedveli ezt.
  14. farmerSS

Szia

Van egy kerek órád a 12-13 óra közötti +2-es aratásra.

Mivel a következő +2-es 17-18 óra között van, így ha fél 1-kor aratsz és visszaültetsz vízzel, akkor is várni kell majd pár percet a 17 órás aratáshoz. Ha trágyázod is, akkor még többet.

15. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia

ezért is szimpatikus amúgy most ez az event. Mivel nekem megoldható a napi 4 aratás, akár telefonról is és ráadás a vizes módszerrel még hagynom is kell, nagyon kényelmes. Napi 100 felröpivel számolok mindig, amire rájön a +20 küldhető így naponta 9 búvárszemüveg összejön, néha még 10 is. Termelem a növényeket azonos mennyiségben, de nem keverem le majd csak amire szükségem van. Egy percet nem játszottam még a nagyon. Kicsiken viszont eljátszom az ingyenest és általában abból kapok még 1db ingyenest, ebből 6-9db titkos ól kijön kicsinként. Bizakodom a harcsákban, quetzálokban, góliát triókban :)

16. farmerSS

Szia

Átlag 3 aratással számoltam, ebből kettő a +2-es és ennyiből is összejön a szomszédos 20-al a napi 100 felröpi.
    A tegnapi nap kivételes volt: 5x arattam, ebben kettő +-os volt.
    Nagyon jól adta minden esetben a felröpiket: 30 alatt egyszer sem volt.
    A nagyomra vettem kosarakat, de a kicsimre nem. Ott csak a 100 %-os kütyüt váltottam ki, és úgyan úgy csinálom mint Te.
    Összevárok sok növényt és majd csak utána feladatozok.
    Holnap lehet, hogy én is pár kicsit meglátogatok titkosügyilegxD

-gyöngy-581, Swartsch és feki13 kedveli ezt.
  17. peter1022

peter1022 Kivételes tehetség

Szia, elírtam nagy rohanásban... 12 óra, nem 11 :p:pxDxD
    Külön kifotóztam event indulás előtt az időpontokat nehogy belekeveredjek, csak reggel elcsúsztam az indítással.:p:p

-gyöngy-581 és farmerSS kedveli ezt.
  18. Erzsi5353

Erzsi5353 Utánpótlás-írogató

Köszönöm nagyon sokat segítettél.

19. farmerSS

Na ebben az esetben :cry:kb. így fogsz kinéznixD

12 másodperc !

F1-ben mérve sok, aratásnál kösd fel a gatyótxD

20. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Tegnap is és ma is úgy ültem le a géphez, hogy 6:00-7:00 között én bizony kapom azt a +2 növényt. :eek:
    Nem bírom megszokni ezt a 12 órát és 17 órát.
    Hiába, én is csak öregszem. :p

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.