Visszajelzés Tengeri Boszorka - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 19.3.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárása: 18.10.25, 11:22.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Köszönjük. :) Remélem nem süket fülekre fog találni.

ljanika6, cili53, vihence és 3 más kedveli ezt.
  2. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Mivel 3 farmon szimultán játszom, ezért tripla öröm, amikor sikerül egy - egy komoly, értékes alakzatot összehozni, vagy egy küldetést precízen teljesíteni. Jó lenne, ha nagyobb mértékben jönnének a búvárszemüvegek, mert anélkül nem tudunk búvárpalackot készíteni a malomban.
    Nálam is összejött egy 57-es szorzós alakzat, ami 51.300 pontot adott:
    Köszönet a kiemelkedően hathatós moderátori segítségért! :D:inlove:
    Sikeres további játékot! :D:inlove:

PZoli64, Fuhur, pisti243 és 12 más kedveli ezt.
  3. kosagi

kosagi Fórum mestere

Szia! Mennyit kell hozzá bekeríteni?

4. jollygazda66

jollygazda66 Járnitanuló

Sziasztok!
    Kimaxoltam mindent,:inlove: kérdésem : hogy a plusz pontoknak és a megmaradt állatkáknak van-e
    e jelentőségük?

5. lovardatanya

lovardatanya Fórum nagymestere

Szépséges estét.

Már látom mi nem volt tiszta több játékostársamnál is amikor például ezt a feladatot teljesítenénk: hozz létre egy vonalat 25 darabkából.
    (nálam sajna, homály volt)

Ez a Cápakefe.

Mindenféle leírás van a vonalról és én természetesen nem tudtam felfogni, ez zavart meg: 1 búvárpalack= 1 vonal, 1 vonal = 3 állatka. Most mi van? Ha akarom a cápakefét amennyi vonás annyiszor 3 állatka vagy mi?! (még sorolhatnám mire lehet gondolni)

Aztán bekevertem jobb a békesség alapon 2 farmomon 20-20 búvárpalackot, mert ez sem volt tiszta. (elismerem lehet, hogy csak nekem nem)
    És láss csodát padlót fogtam olyan egyszerű volt az egész. Én így írtam volna le, kihagyva a visszább beidézetteket:

A cápakeféhez 1 db búvárpalackra van szükség, alakítsunk ki egy olyan vonalat szemünkkel követve amely mentén 25 db! (nem 99, nem 29, 30, stb stb) állatkát látunk (közte lehet szivárványszínű kacsa is) majd az egerünk bal gombját lenyomva tartva húzzuk meg az előzőleg szemmel bejárt vonalat 25! állatka között és a végén engedjük fel az egér gombot anélkül, hogy a vonalat alakzatba összekötnénk, aztán lehet örülni, 2 Farmarany is jár érte a cápakefével együtt. Ennyi, nem kell semmit ragozni, ha ez így lett volna leírva már rég az ágyamban NEM aludnék!xD

Akinek nem tiszta, mellék magyarázat: az első állatka is beleszámít a 25-be! Itt csak vonal kell nem alakzat! Abból az állatkákból válassz sort, amelyekből többet látsz egymás után, ha kell cserélj pár nem oda valót. Sose nem a szivárványszínű kacsával indítsd el a vonalat, hanem mindíg az állatkával! (ezeket mindenki tudja)
    Hihetetlenül egyszerű így az élet.xD

Nem a Moderátoroktól olvastam a visszább látott variációt és valószínüleg csak engem vezetett félre!

A többi azaz a jobb oldal már ismert a régi nóta. Ahogyan olvastam láttam a Modi ábráin, körbe csináltam jó nagy - majdnem teljes - sort ha kellett 10 körül is cseréltem állatokat mert növény az van, napi 5 aratással kell is, hogy legyen. Fele meg lett a feladatoknak de ez is csalóka, mert a második ugyanilyen sorral már sokkal kevesebb lett mivel a piccolóig egyre több kell, egyre nehezebb.

Szép álmokat a nagyérdeműnek. Nekem még van 2 aratásom 04-ig.:):p (nem kell félteni, megmaradokxD)

Utoljára szerkesztett: 22.3.25
    Othep, Fuhur, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Az egészet körbekerítettem, azzal meglett az a küldetés. Azt hiszem. :)

Farm_Tadity_, -Holdfeny-. és cili53 kedveli ezt.
  7. kosagi

kosagi Fórum mestere

Köszi!

8. borderland57

borderland57 Fórum mestere

A 45.000 -es nem vonal kell, hogy legyen? Akkor nehogy körbe zárd. Ehhez hány db állatka kell ezt kérdezem, mert nem írja ki a vonalnál, hogy jol tart a számítás.

Amúgy borzasztó zavaró, hogy nem egyértelműek a megfogalmazások a küldetéseknél. Pl. egyfoma darabkából kell a vonal, nem akármilyenből és csak az van leírva, hogy darabkából.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.3.25
    Dr.Szotyoládé és peter1022 kedveli ezt.
  9. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Most teljesen elbizonytalanodtam. :( Az a baj, hogy nem mindegyik alakzatnál néztem meg, hogy melyik küldetés teljesült. :(
    Bocsánat, ha össze zavartalak benneteket.

Csináltam egy teljes zárt kockát, ezzel a 30- és 45ezres küldetés is pipálva lett. :)
    Szívem is nyugodtabban ver. :D dekomolyan :)

Utoljára szerkesztett: 23.3.25
    genka53, nagymami2, Domos52 és 2 más kedveli ezt.
  10. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Nekem ez eddig még csak a délinél működött.

farmerSS kedveli ezt.
  11. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Ha nem tudsz gépközelben lenni 17-18 óra között, akkor érthető.
    5,30-as érésű a növény, vízzel kevesebb mint 4 és fél óra, + trágyával 3,58.
    Ha délben letudod aratni a +2 növény kihasználásával, már az is "nyereség".
    Jóval beérik nálam is a növény a 17-18-as időre, de kivárom, mert 160 nettó növény helyett 480 db-ot kapok.

Swartsch és cili53 kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

közeledek az event vége felé... 8)
    kár hogy nincs apró ajándék a tovább vonalazás mellé..o_O Remélem még sokszor visszatér ebben a formában ez az event:inlove:

feki13, Gólyaláb és cili53 kedveli ezt.
  13. szili48

szili48 Törekvő

SOS! Azt szeretném megkérdezni, h kell azt a küldetést megcsinálni, amelyik 1 vonalat kér, ami értéke 45000? ha 1 állatka 10 pont, akkor h lesz ebből 45000 ? 1 fajta állatból h jön össze 45000 1 vonallal? a segítséget előre is köszönöm.

14. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

kerítsd körbe szinte az egész területet és akkor meg lesz... de a vonal érjen körbe... tehát alakzat kell8)

genka53 és nagymami2 kedveli ezt.
  15. cili53

cili53 Fórum bárója

Sziasztok:)Jóreggelt:)

38 db búvárpalack hiányzik és kész, túl vagyok a felén, kosárvásárlás nélkül , napi 4 aratás / nagyon ritkán vásárolok kosarat/

A küldetések:26/28

Értékelés 10 pont:)

[​IMG] [​IMG]

.

jucus100, genka53, PalMa és 11 más kedveli ezt.
  16. szili48

szili48 Törekvő

köszönöm szépen

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  17. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

A kicsimen majdnem hasonló ma délelőttre az állás.
    A felröppenő ma csúcsot döntött a nagy farmomonxD Kerek 15 db. érkezett a 160 db. 1x1-re.
    Még szerencse, hogy itt már nem kell.
    A kicsimre 27. Volt már ennél sokkal több is. A 36 db-os eddig a csúcstartó.

18. szili48

szili48 Törekvő

de akkor miért vonalat ír a 45000-nél, ha mégis alakzat kell? nem kellene javítani? v csak nálam van így?

19. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Mivel vastag betűkkel szerepel, hogy 1 állat értéke 10 pont és ha nyílt vonalakkal akarod összekötni, akkor Xdb. x 10 = bőven 1000 pont alatt lenne. Tehát be kell zárni, hogy szorzós magas értéket kapjunk.
    4 helyen kér ilyet a feladat: 10 ezer, 15 ezer, 30 ezer és 45 ezer.
    A legegyszerűbb, hogy teljesen körbekeríted 1x a pályát, és így mind a négy feladatra pipa kerül.

PalMa, Sylja, juliannakoczkas és 3 más kedveli ezt.
  20. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia!
    Az eventet pontosan kezdtem, naponta 4x aratok, napi 20 felröpi ajándékot kapok a szomszédoktól. 28 malomtermékem van készen.
    Vajon miből adódik a 14 db-os különbség hozzád képest? :( (Persze, ötletem lenne, de hátha te is tudsz jó tippet adni.)

Sziaaaaa! :inlove::inlove:
    Jó ez az event és arra gondoltam, hogy "legyen nyoma" annak, hogy sokunknak tetszik. A moderátoroknak hasznos, ha tudnak mire hivatkozni egy visszajelzésnél (hogy igen, a fórumozók x%-a pozitívan nyilatkozott).
    Ezért is írtam és azt is komolyan gondoltam, hogy klassz most a csevegő. Hiszen a topik hangulata az eventtől függ. Ha nehéz, macerás, akkor a hangulat vacak, ha egysíkú, akkor a hangulat lapos, ha érdekes, taktikás, akkor a hangulat érdeklődő, segítőkész és sikerélményekkel teli.
    Úhhh, olvastam a nem sikerült küldetésedet. :) Sajnálom, hogy a saját károdon tanultad meg, de csak a panel-dumával :Dtudlak biztatni: van még időd és semmi nincs veszve. :)

Utoljára szerkesztett: 23.3.25
    Fätum, genka53, hóóvirág és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.