Visszajelzés Tengeri Boszorka - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 19.3.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárása: 18.10.25, 11:22.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gabehu

gabehu Junior szaki

Sziasztok, kérlek egy apró segítséget adjatok: hogyan lehet teljesíteni két feladatot (egyik ezüstcsillagot, másik szezonzsetont ad). A leírás: "Hozz létre vonalat 10 illetve 15 darabkából." Sajnálom, de nem tudom értelmezni, már a teljes játékmezőt is körbekerítettem záródó vonallal, de ez a két feladat teljesítetlen maradt :cry: Köszönöm előre is

Swartsch kedveli ezt.
  2. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Azonos állatká(k)ból köss össze nyitott vonallal (nem szabad bezárni) 10 db. állatot, érkezik a jutalom, utána pedig 15 db-ot.
    A kétféle feladatot akár egyfajta, akár 2 féle állattal is megoldhatod.

genka53, inanna11, jutka190226 és 3 más kedveli ezt.
  3. Swartsch

Swartsch Kivételes tehetség

Szia! :)
    Csakis 10 vagy 15 , amit a feladat kér, állatkát köss össze. Se többet, se kevesebbet. Ne érjen össze a kezdő és a záró állatka vonala, azaz, ne alkoss alakzatot. Az első állatka is beleszámít a 10-be és lehet közte szivárvány kacsa is.
    Itt egy példa a 10 darabosra. Ugyan ez 15 darabbal is.

PZoli64, genka53, maszilva és 12 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

De jó hogy én külön vacakoltam velük:D nagyon jól ki van ez a játék találva:inlove:

genka53, juliannakoczkas és farmerSS kedveli ezt.
  5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Itt nem szabad összezárni.
    Pontosan 10 illetve 15 darabból kell a vonalnak állnia.
    (És nem kacsával kezdünk).

• "Hozz létre 1 vonalat X-Y darabkából.": a megadott számnak megfelelő állatkából kell állnia egy sornak. Amennyiben a küldetés pl. 20 darabkát kér, akkor alkotnunk kell egy olyan vonalat, amely kifejezetten 20 darabkából áll.

Fuhur, genka53, PalMa és 5 más kedveli ezt.
  6. cili53

cili53 Fórum bárója

Szia:)

Talán amit nem osztottam meg , van pár "gazdag" kis farmom ezekről a napi 20 ajándékon felül is küldtem felröpit :) és tegnap egy jó tündér /a lányom / +1 aratást csinált:)
    .

inanna11, barbuska8, -ágianyu33- és 5 más kedveli ezt.
  7. kosagi

kosagi Fórum mestere

Ez az. 90 kocka van, ha mindet kicserélem is egyformára, az csak 900 pont. Tehát alakzat kell, nem vonal.

8. Othep

Szia.

A plusz pontoknak nincs jelentősége, az állatkákat visszaváltják az event végeztével.
    Búvárpalack visszaváltási értéke: 538 CSP / db
    Rákocska visszaváltási értéke: 180 CSP / db
    Rózsaszín nagyszemű tonhal visszaváltási értéke: 180 CSP / db
    Mantarája visszaváltási értéke: 180 CSP / db
    Szivárványszínű kacsa visszaváltási értéke: 471 CSP / db
    A Játékpontoknak nincs visszaváltási értéke.

PalMa, -ágianyu33- és cili53 kedveli ezt.
  9. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Az én ötletem is az volt, hogy kisfarmokról farmaranyért lehet (talán érdemes) felröpit küldeni. ;)
    Igazából azért is kérdeztem vissza, nehogy valaki kétségbeessen, hogy miért van hozzád képest lemaradva, pedig mindent megtesz, amit a játék (egy farm) lehetővé tesz.
    Magyarán, ha valaki kisfarmokon tud FA-t beáldozni, akkor meg lehet nyomni a felröpik számát kosárvásárlás nélkül (de farmarany felhasználásával).
    Én egyelőre kivárok. Meglátom, hogy normál menettel mennyi gyűlik össze és ha szüksége, akkor a végén én is megtolom egy kicsit a felröpik számát.
    Egyelőre az a "taktikám", hogy legyen sok cserélhető állatka, ezért kihasználom a 3x1 órát az aratásnál, valamint reggel aratok egy plusz termés nélküli adagot. Így jön ki nekem a napi 4 aratás.
    A mini játéknál először arra koncentrálok, hogy a "játékpontos" sorom haladjon. Legyen meg az okosfüles fejlesztés. A fölötte lévő jutalmak kevésbé mozgatnak, de tudom, hogy így is úgy is végig fogom csinálni. Utána nézek rá a hiányzó küldetésekre. És bízom benne, hogy erre elég lesz a 70-80 malomtermék. Ha mégsem, akkor fogok kisfarmokról FA-ért felröpit küldeni.

genka53, PalMa, gretike1021 és 8 más kedveli ezt.
  10. eviii_mee

eviii_mee Fórumszaki

Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni. Ahol 30.000 és 45.000 pontot kell összehozni vonalakból arra nincs valami jó tippetek? Akárhogy próbálom nem sikerül 1000 pontnál többet csináljak. :( Előre is köszönöm a segítséget.

11. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Szia!

Nekem nincsenek más farmjaim ahonnan küldhetnék felröppenőt és a szomszédoktól is alig kapok valamennyit.
    Összesen 25 db malomtermékem van a napi 4 aratással ami holnaptól lecsökken 3-ra mert éjjel aludni szeretnék.
    Szóval rengeteg farm esetében sajnos ezek a reális számok. :(

12. Othep

Szia.

Ehhez zárt alakzat kell, azaz a kezdő és záró állatka ugyanaz (de nem kacsa.)
    Kerítsd körbe a teljes játékteret.
    Ahol szükséges, a folytonossághoz, cserélj állatkákat.

Dolphin, genka53, Fätum és 6 más kedveli ezt.
  13. eviii_mee

eviii_mee Fórumszaki

Köszönöm szépen a segítséget.

14. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia!
    De jót nevettem. xD
    Nem estem kétségbe, csak a tisztánlátás miatt kérdeztem vissza.
    (Nagyon-nagyon sok trükköt ismerek és elkötelezett híve vagyok a legális taktikázásnak és a kisfarmokba befektetett időnek/munkának.)
    Ahogy írtam, én tudok 4x aratni naponta és max mennyiségű ajándékot kapok. Így kb napi 10 malomtermék jön össze. Az event több, mint 10 napos. Tehát van benne egy kis "tartalék". Van egy felröpi kérő topik, talán érdemes lenne írnod oda.
    (Továbbá javaslom, hogy regisztrálj be néhány kisfarmot ilyen esetekre. ;))

genka53, Fätum, PalMa és 6 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Kérdezném, hogy ez a farmneved is? Szívesen küldök felröpit az én kisfarmjaimról, van rálehetőségem és aranyra sincs hozzá szükségem :)
    PS: elkéstem vele, már tele vagy nem tudtam küldeni. No majd holnap.

PZoli64, genka53, PalMa és 5 más kedveli ezt.
  16. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok! :)

Megosztanám veletek a tapasztalataimat. Először mentem a küldetésekre, 24 játékom van eddig lejátszva, 23/28 a küldetések száma. 3db alakzatos feladat van ami a lejátszott körökkel nől és még van 2 felhelyezős is. Ezen felül 200.590 pontom van.
    Taktika innentől: Minden egyes játékomban kört próbálok létrehozni méghozzá úgy, hogy megnézem körben melyik állatkából található a legtöbb. Próbálom ezek körül kivenni a nem odaillőt így extra jó állatokhoz jutva a széleken. 2-3x ilyen akció után már általában maximum 10-12 állat marad a szélen ami nem odaillő. (Általában a legalsó sor a mérvadó mert azt ott tudom mindig hagyni anélkül, hogy bontanám, ha ez megvan a két oldalát intézem majd a tetejét). Ez nekem elég gazdaságosnak tűnt, nagyjából 20-25 állatot kevertem csak ehhez az eredményhez.

Napi 4 aratásom van, 2x tuti de van, hogy 3x is kihasználom a +2. Felröpik ahogy többen is írták átlag 100/nap a 4 aratással. Van most 5 palackom, estig nem játszom mert így amit akkor tudok lejátszani garantált lesz 1 teljes köröm és sok kicsi. Így halad az alakzatos feladat és a pont is. Ezzel a tempóval bőven van ráhagyás, nem fogok extra FA-ért bedobni semmit, teljesen felesleges számomra.

Ha elérem a pontokban a maximumot, már csak 1 fajta növényt keverek és mini köröket fogok csak létrehozni, mivel egy idő után nincs jutalom nem vesződöm az időmmel és a rákoncentrálással.

ZSENI! Nagy betűs zseni ez az event!:inlove:

Röppentettem egy baglyot ;)

genka53, Fätum, PalMa és 7 más kedveli ezt.
  17. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Nagyon tetszik ez fél mondatodxD
    valamint reggel aratok egy plusz termés nélküli adagot. Így jön ki nekem a napi 4 aratás.

Az event másnap reggelén, amikor visszattettem 1x1-be a növényt, akkor szembesültem vele, hogy ha a +2 nélkül aratok, ott vagyok, ahol a part szakad.xD Egy darabbal több növényem se lenne 4 óra elteltével, mint amikor elültettem.xD
    De a felröpi kellett, így amit hajnal 5 előtt elültettem, 9 előtt learattam és ment megint ugyanaz vissza, hogy 13 órára lássak is növény-növekedést.

genka53, Fätum, -gyöngy-581 és 3 más kedveli ezt.
  18. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Szia!Amit leírtál, az világos volt számomra. Arról írtam a minap, ami sokaknak okoz problémát: a vonal és az alakzat. Két különböző dolog. Ezért hoztam a képet. Az volt a problémám, hogy teljesen magyartalan a buborékokba írt szöveg. 30000, 40000 értékű vonalat kér a feladat, miközben csak alakzattal teljesíthetőek. Zárt alakzattal. A jel és a szöveg viszont egyértelműen nyitott vonalra utal. :)

Akkor itt kiegészítem: ha olyan feladatot akartok megcsinálni, ami bizonyos értékű(25000, 30000,45000) vonalas teljesítést kér, azt csakis zárt alakzattal, nem vonallal lehet teljesíteni. Minél nagyobb teljes alakzat, amelynek a kezdő és a végpontja össze van kötve!

Utoljára szerkesztett: 23.3.25
    jófarmerlány, genka53, Fätum és 7 más kedveli ezt.
  19. PalMa

PalMa Fórum ismerője

Aztaaaa! Én két napja azon agyalok, hogy hogy hozzam össze a 45.000 pontot, mivel azt gondoltam, hogy pontosan annyinak kell lennie, se több, se kevesebb nem lehet egy ponttal sem (homlokra csapós barifej). Sehogy nem akart kijönni, bárhogy próbálkoztam. :D Mondjuk épp tegnap este gondoltam arra, hogy most már nem érdekel, összerakom úgy az alakzatot, hogy kicsivel több legyen negyvenöt-ezernél, aztán meglátom, sikerül-e úgy is, csak már nem volt hozzá búvárpalackom sem, meg cserélhető állatkám sem. Eddig még nem kerítettem körbe az egészet, de a terveim között szerepelt a teljes körbe kerítés is. Köszönöm, hogy ezt leírtad! Így akkor meglesz pikk-pakk az a feladat is. :D Na jó, nem estem ám kétségbe ettől, tudtam, hogy a végére így is úgy is meglesz valahogy. :D

jófarmerlány, genka53, Fätum és 7 más kedveli ezt.
  20. Swartsch

Swartsch Kivételes tehetség

A búvárszemüveg néha szárnyra kap és repked innen-oda ;)..... a 25 malomtermék nem olyan rossz, de lesz az több is! :)
    Sok sikert kívánok! :)

genka53, PalMa, juliannakoczkas és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.