Visszajelzés Tengeri Boszorka - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 19.3.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárása: 18.10.25, 11:22.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. balu

balu Haladó

remélem nem veszik el a +2 terményeket
    most arattam és 4 db-ot írt 1x1 mezőnként
    Nem léptem ki egész nap reggel óta be vagyok lépve

2. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

haladásnál van az, hogy hoz létre 40 vonalat ,ennek nem kell összeérni ? akármilyen alakzat van belőle ? ebbe tényleg 40 kell számolni ? melyik a fontos a haladás vagy a küldetés ? idős embernek ez olyan bonyolult ,lehet,hogy csak nekem

3. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Ha reggel léptél be először a farmra, akkor nem volt +2-es, mivel éjfélkor van, délben és most 17 órától.
    Mivel 17 óra előtt 5 perccel írtad, hogy most arattál, és 4-et írt ki, így valószínűbb, hogy délben frissítettél, így a +2-es alatt arattál, azóta nem léptél ki és még az akkori értéket mutatja az 1x1-es föld, de aratáskor a 4 helyett csak 2 növényt kellett, hogy kapjál.
    Ha kivárod azt a pár percet, frissítesz, akkor tényleg a +2-es db. számot kaptad volna.

Swartsch, PalMa, -ágianyu33- és 6 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

szia

holnaptól nálam sem lesz fontos a + növény... a felreppenő nagyon változatosan jön... de azért nem kevés...
    pedig nem küldözgetek magamnak...
    ezt az eventet simán újra kezdeném:inlove:

hóóvirág, genka53, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  5. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Mi számít vonalnak?
    Minden olyan megalkotott vonal, amely után játékpontokat kapunk, az beleszámít ebbe a haladási sávba.

Minden egyes malomtermék felhasználása 1-1 vonalnak számít. Teljesen mindegy, hogy 1 malomtermékkel körbekeríted az egész táblát vagy csak 3 állatot jelölsz ki. Mindegyik 1 vonalnak számít.

.barbi1., Swartsch, PalMa és 4 más kedveli ezt.
  6. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Szia!

Nagyon úgy néz ki, hogy a felröppenő miatt aratni kell és így néha nehéz összehozni, hogy a plusz növények idejében arassunk.
    Már csak egy küldetés van vissza, a haladás miatt inkább összehoztam az alakzatokat, pedig ha várok, több pontom is lehetett volna.
    Azért ennek is örülök, így már látom a végét.
    Összejöttek a pontok is 46/80-as haladásnál.
    Az event tetszik, bár jobb lett volna, ha a malmot nem veszi igénybe.
    Elég lett volna egy ablak, ahol összeadhatjuk a szükséges növényeket, ha már rendelkezésre állnak.
    Az eventes területen való eventezést továbbra sem szeretem, jó lenne, ha ott is hatnának a különböző gyorsítók, pörgetések, csatnik...
    Jobban szeretem, ha magam osztom be az időm, de ez az újítás akkor is örvendetes.

genka53, inanna11, csio70 és 5 más kedveli ezt.
  7. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

A nagy farmon kész vagyok az eventtel, a kicsiken még van mit csinálni.
    A legnagyobb problémát az egyes feladatok félreérthetősége okozta, amikor egyértelműen vonalat kért de csak alakzattal lehetett megoldani. A másik zavaró feladat amikor olyat kér például, hogy Szerezz 15 darabkából álló szorzót egy alakzaton belül.
    Sokkal világosabb és érthetőbb lett volna ha úgy kéri, hogy csinálj egy alakzatot aminek 15 a szorzója.
    A többi feladat már nem okozott gondot.
    A három plusz termést adó időpont még jó is lenne ha nem volna ott az a fránya felröpi ami nem jön duplán.
    Hiába van sok termésed ha nem tudod felhasználni mert a játék indításához szükséges búvárpalackot felröpi hiányában nem tudsz
    készíteni. Nagyon szűkre vették a felröppenők mennyiségét. Nem tudom, hogy másnál mennyi jön belőle azt tapasztaltam, hogy
    aratáson ként 2 időnként 3 palackra elegendő felröpi jön. De előfordult, hogy csak 1 palackra elegendő mennyiség jött.
    Ezen problémák ellenére el lehet szórakozni a feladatokkal.

8. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    Ezt nem értem : Szerez 30 darabkából álló szorzót, egy alakzaton belül.
    Hiába csinálom nem tudom a fejlesztést megszerezni. Mit csinálok rosszul, segítsetek.
    Köszönöm

Ms.AbyZu kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Kezdő valóban nem tud lenni, de utolsó játékosnak lenni igen, köthető, és ez sem kacsa, kipróbáltam többször is :)
    (volt szó róla itt egy beszélgetésben)

10. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

29 bármilyen állatkát kell bekeríteni, akkor lesz a szorzó 30x
    Az a lényeg, hogy az alakzaton belüli állatkáknál a sarokban 30x szerepeljen.

genka53, inanna11, maszilva és 7 más kedveli ezt.
  11. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Befejeztem, szerintem kicsit túlbonyolították ezt a játékot - de - játszani jó! xD
    Üdv. gazdatársak! :)

genka53, Swartsch, Othep és még 1 ember kedveli ezt.
  12. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Kezdés végett csináltam, mivel több hozzászólásban olvastam, gondoltam megerősítem. Vége még messze van.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Ha jól emlékszem Kukori és Gabi beszélgettek arról, hogy nem biztosak benne, hogy a kacsával be lehet fejezni az alakzatot, de kezdeni nem lehet.. Láttam a videódat és erről jutott az eszembe, hogy nekem sikerült kacsával befejezni, összekötni az alakzatot.
    Próbáld ki te is és sikerülni fog.

kukori80 és Ms.AbyZu kedveli ezt.
  14. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Azt szeretném megtudni, hogy mi számít ebben a játékban alakzatnak. Valami szabályos zárt vonal, pl. négyzet, téglalap, vagy lehet szabálytalan is, csak zárt legyen? Köszönöm előre is.

15. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Csak legyen zárt.

16. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórumelemző

Sziasztok!Van egy olyan feladat ahol hozz létre 25 darabkából egy vonalat,ott a szivárványszínű kacsa is számít?Vagy csak a teljesen egyforma figurák?

17. -gyöngy-581

Szia!
    Beleszámít. Kérlek nézd meg a képen te magad is: [​IMG]

Utoljára szerkesztett: 23.3.25
    genka53, csio70 és Fätum kedveli ezt.
  18. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórumelemző

Köszönöm szépen:)

Fätum és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  19. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Én tudom, hogy sikerül. Azt is tudtam, hogy nem lehet vele indítani futamot. Csak spontán csináltam egy videot. :D

.barbi1., -Holdfeny-. és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

Nagyon szívesen, közben csatoltam egy képet is Hsz-hez.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.