Visszajelzés Tengeri Boszorka - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 19.3.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárása: 18.10.25, 11:22.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

De bezártam. :cry: Dolphin módi volt olyan aranyos és megnézte.

Othep, farmerSS, Dolphin és 2 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

halált nem okoz... 8)
    De a hibákért fizetni szoktak jobb helyeken... azok az emberek akik hibáznak... azoknak akiket e miatt kár ért...
    A folyton hibázók meg szárnyakat kapnak és repülnek:D hangsúlyozom jobb helyeken... s nem egy őrült farmon:oops:

kíváncsian várom a support válaszát:p s persze tartalékoltam egy kosár megértést... mert gyanítom az lesz a levél végén...xDxDxD

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a mini-játék rendben működik, csak fontos, hogy a küldetésben szereplő feladatot kell teljesíteni.

Swartsch kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

A minijáték sokkal jobb lett így:inlove: a szabályokat meg kell szokni;)
    még nincs beérve a növényed a képen

xDxDxD
    nem a minijátékra volt panasz...;)

Utoljára szerkesztett: 20.3.25
    kukori80 kedveli ezt.
  5. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Olyat nem olvastam hogy be kéne érnie, csak olyat "Nem számít, hogy az eventnövény mikor lett elültetve."

elefáncsifáncsi és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

:inlove::inlove::inlove: pedig a gyakorlat ezt mutatja...;) csak a beérett növényt lehet learatni:D

Othep és genka53 kedveli ezt.
  7. kukori80

Ezek szerint baj van az agyacskámmal, mert nem tudtam értelmezni. :D:D Na de majd mostantól. :D

Swartsch kedveli ezt.
  8. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Melyik kosarat vetted meg ?
    Én két kicsit 1300 körül, de mielőtt kosárba tettem volna, rákattintottam az I-re, hogy biztos ez kell nekem ?
    Ha Te nagyobb mellett döntöttél, gondolom ugyanígy előbb végignézted, hogy mit is veszel-vennél.
    A kosarak tartalmát/árát sose az eventismertetőben keresem, hanem a banki részen és gondolom Te is.

Fuhur, Swartsch és PalMa kedveli ezt.
  9. Dolphin

Szia,
    növényt csak beérett állapotban lehetett aratni eddig is, ezután is, ez sem nem event függő, sem nem terület függő.
    A kiemelt mondat azért szerepel benne, hogy megelőzzük az olyan jellegű a kérdéseket, hogy csak akkor érvényes a bónusz, ha a növényt bónusz alatt ültettétek, vagy egyéb hasonlók.
    Megértésedet köszönöm!

10. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Ezt az időpontot hogyan találták ki hogy mikor lesz + 2 eventnövény? 38 perc múlva tudok aratni és hatig tart a +2 pedig kezdéskor beültettem.

11. Dolphin

Szia,
    aki nem tudott ültetni az első két percben, az az első bónuszról most lemarad, a két hétben remélhetőleg lesz lehetőséged még kihasználni ezt a bónuszt is, ami 17-18 között elérhető. A Mini-játékhoz felreppenőre lesz csak szükséged, ahhoz bármikor arathatsz, a növények az Állatkákhoz szükségesek csak.
    Sok sikert az eventhez!

genka53, maszilva, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  12. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Köszönöm! Azt hiszem nem lesz lényeges, úgy aratok ahogy tudok.

genka53 kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

A kosár tartalmát az ismertetőben néztem... tudod az úgy működik mint a privát bankár... ha ő tájékoztat akkor nem olvasok kisbetűt.. mert segít dönteni... Normális esetben...
    bizony nagyobbat vettem mert az ismertető alapján azt választottam...

14. donkartacs07

14.00 órakor indult a játék, akkor most minek van kitéve a +2-s kép?
    Van valamilyen fizetős gyorsító bónusz, amivel hamarabb is beérhetne a növény?
    Mert a leírás alapján gondolhattam a beérett vagy sem, nem számít ebben az időben.
    Annyi manapság az új dolog, követni sem lehet egy feladat megoldását :( Pedig 4x olvastam végig

sutimami57 kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Csak 8 percen múlt , nem fogom tudni kihasználni a +2-t, most kicsit szomorkás vagyok miatta

genka53 és sutimami57 kedveli ezt.
  16. kukori80

Megvilágosodtam és a nagyon megszereztem a Cápakefét. :) Csak így tovább kukori. :) Most jön Okosfüles. 29 alakzatból 30 x szorzó.
    Szia. Este 22-kor ne arasd le, várd meg az éjfélt és akkor kapsz +2-t. Én is ezt fogom tenni.

genka53, Marika312, nagymami2 és 4 más kedveli ezt.
  17. Dolphin

Szia,
    a 3 bónusz időszak egységes a teljes két hét alatt.
    Aki gyorsan belépett és elültette 14:01-ig a magokat, azok már tudnak most is a bónusz időszakban aratni, ha 17:59-kor pont be tudnak lépni. Többségünk ezzel az első bónusszal nem fog tudni még élni. De a többi napon vélhetően majd igyekszünk ebben a sávban aratni.
    A Mini-játékhoz csak felröppenőkre van szükségünk, abból kell a malomterméket elkészíteni, ahhoz mindegy mikor aratunk.
    Megértésedet köszönöm!

genka53, nagymami2, Swartsch és még 1 ember kedveli ezt.
  18. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

és milyen jól jártál !!!
    Így legalább nem unatkozol két hétig az eventes területen.xDxDxD Mert ugye Játszani jó !
    Legközelebb pedig ne a bankárra hallgass, hanem csakis saját magadra.;)

genka53, sutimami57, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

1-2 perc volt a kezdésnél... ha abban az időben ültettél volna, beért volna...:music:
    Szerintem ezt nagyon kevesen tudták kihasználni...

zsani_apja kedveli ezt.
  20. donkartacs07

Már komolyan ne haragudj meg ezért, de az event indulásakor belépni nehéz az oldalra nemhogy területet felépíts és ültessél. Komolytalan ez az egész... mindegy Holnap megyek welnesbe ezt meg lex...m

Fuhur, feki13, sutimami57 és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.