Visszajelzés Tengeri szimfónia - 24 órás gazdaköri küldetések

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 6.3.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. doraemon24

doraemon24 Törekvő

Igazad van,nem érek rá olvasgatni,örülök,ha a játékra van időm.

MamaMeseKertje kedveli ezt.
  2. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Tegnap délután és ma délelőtt cukornádat termeltem eladásra estére paprika volt ültetve a 6 órás és így is [​IMG] ennyivel több a felröpi semmi hosszú növény8) Siker az első eventnél:inlove: No Para:inlove: a Szülinapi evethez képest ez csak gyerekjáték;)

almáspite48, barnus06, Sikka1 és 4 más kedveli ezt.
  3. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Mégis csak van időd olvasni, én úgy látom.
    Sőt arra is jut, hogy nem megfelelő módon véleményt nyilváníts.
    Mi több, még arra is van időd, hogy a segítő szándékú játékostársakat kiosszad.
    Megkérlek, hogy az ilyen stílusú hozzáállással ne mérgezd a csevegő hangulatát!
    Véleményt nyilvánítani, az álláspontokat ütköztetni kulturált körülmények között, mások megbántása nélkül is lehet.
    Ha Neked ez nem megy, akkor tartsd magad távol a csevegőtől.

csio70, Ribiszke, almáspite48 és 13 más kedveli ezt.
  4. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Köszönöm a válaszodat. Én küldenék kottát az egyik játékos társamnak, csak segítséget kérek, hogy hogyan kell.

genka53 kedveli ezt.
  5. stellacs

stellacs Utánpótlás-írogató

már megtaláltam a teve nem volt kiváltva.

długa és Puszpang kedveli ezt.
  6. Puszpang

Puszpang Rutinos

Szőnyegcsomózó terméke. (teve)

Kuzdern kedveli ezt.
  7. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia, ha van retro++ papagájólad, akkor azt kell gyorsan kirakni az esőerdőbe, Valentin napi cseréppel és vízzel meg sima papagájtáppal 1:10 alatt beérik, éppen be tudod még adni, ha még sajtgolyót is eszel, vagy tojáspuncsot, az további -5% érésidő. Én most arattam a teljes esőerdőt, mert köztes időben nem érdemes hosszabb dolgokat kirakni, és 9 db röppent fel. Vagy venned kell 2FA/db-ért a piros kosárban (gazdaboltban, szezonális fülön).

Szia, Metronóm sajnos nem küldhető, ahogy felettem is írták, de kosárkát tudsz venni 359 Ft-ért, és abban van 2 db metronóm.

Szia!
    Csak "barátlistán" levő gazdának tudsz küldeni ajándékot, akár naponta küldhető ajándékról van szó, akár, a cserenapos ajándékról, ezért fel kell venni barátlistára.

Menete: először kimész a városba, bemész a postára, írni kell egy baglyot (levelet) az illető gazdának, akit fel akarsz venni a listára. Elég annyit írni, hogy szia. Katt a küldésre, utána bemész az elküldött levelek fülre, ott látod az újonnan megírt levél címzettjét a sor bal szélén, előtte egy négyzet, abba belekattintasz, és látod, hogy kipipálta. Ennek az ablaknak a jobb alsó részén kijön az a felirat, hogy "Hozzáadás a barátokhoz" arra katt, és már rajta is van az illető a barátlistádon. Ha ő a bejövő levél fülön ugyanezt megcsinálja, (mármint a bejövő levélen a neved előtti négyzetet bepipálja, jobbra lent klikk, és hozzáad a barátlistához) akkor mindketten egymás barátai lesztek.
    Sok sikert! :D:inlove:
    Az Enciklopédiából a vonatkozó link:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/posta-barátlista.1816/

Ez pedig az ajándék küldési link:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ajándékozás-ajándéktárgyak.741/

Utoljára szerkesztett: 8.3.19
    csio70, maszilva, Swordfish és 6 más kedveli ezt.
  8. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Köszönöm a választ.

9. magika

magika Fórum nagymestere

Hát nekem még 25 kotta hiányzik. Próbáltam tenyésztésből hozzásegíteni, de 5-ből 1 kottát adott csak.

10. sessyrin21

sessyrin21 Fórum-zöldfülű

Nekem 8 kotta hiányzik de már nem tudom összegyűjteni :(

11. KISHONŐR

KISHONŐR Fórum ismerője

Köszi, hogy fogod a kezemet! ( az enyémet is! ):inlove: Várom a mai palántákat.

Rékuci1111 kedveli ezt.
  12. marcsa1

marcsa1 Utánpótlás-írogató

1db kotta hiányzik segítsetek köszönöm.

13. genka53

Szia!
    A repülőszőnyeg a teve terményes óljának, a szőnyegcsomózónak a terménye.
    Ha nincs kiváltva a szentélyben a teve szaporításának a joga (6. kamra, 25 AB), akkor nem lehet terményesed sem, és a piacon sem látod sem a tevét, sem a repülő szőnyeget.
    Ezen a linken mindent megtalálsz erre vonatkozóan:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-2#post-860731
    Az alap szőnyegcsomózó megépítéséhez nem kell tenyészállat, de mivel nekem ez régen volt napirenden, arra már nem emlékszem, hogy a tenyésztés jogát is ki kellett-e váltani hozzá. Én anno mindkettőt kiváltottam, ezért azt javaslom, ha még ki kell váltani a tevét, akkor tedd azt, ha megvan rá az AB-d, ha nincs, akkor gazdaköriben keress olyan feladatot amiből AB-t tudsz kinyerni. És ha azután nem engedi a szőnyegcsomózót a Műhelyben megépíteni, akkor valószínűleg a tenyésztési jogot is ki kell váltani a szentélyben.
    Mondanám azt, hogy küldök szőnyegcsomózó alap gyárat, de amíg nincsenek kiváltva a jogok, addig, meg sem mutatja a pajtádban az ólak és barkácsolt ólak fülön sem. Ott lenne, de láthatatlan.
    Nekem ez a farmnevem is, és neked? Ha kiváltottad a jogot, sürgősen írjál, küldök egy alap ólat, azzal tudsz termelni, sőt az 5 db is elkészülhet (5 db szupertáppal) az eventbe való beadási határidő lejárata előtt.

csio70 kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Először kiraktam 1 terület könnyező pálma fát , ami 22 óra alatt érik be .
    Utána , 1x1 -en saugaro a 24 órás növényt , karácsony sütivel , fehér ártatlansággal , vízzel , trágyával , szupertágyával .

csio70 és genka53 kedveli ezt.
  15. .Macskusz.

.Macskusz. Fórum ismerője

Nekem a metronóm hiányzik, már nem fog beérni. Kevés az idő rá, mert későn raktam ki, nem találtam sehol.

genka53 kedveli ezt.
  16. genka53

Szia!
    Nem vagyok a Bp reklám menedzsere, de ezt csak kosárral tudtad volna megoldani akkor. 359 Ft egy kosárka, szerintem, ha meg akartad volna menteni az eventedet, akkor ezzel még meg tudtad volna oldani, de nem szó szerinti utolsó percben. :sleepy:

GA-BI-O-Farm és HéricsBáró kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

No lássuk a második felvonást;)

Kuzdern kedveli ezt.
  18. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Sziasztok ! Ha leszedem a kagylószólót, akkor nem veszik el? másik területre szeretném kirakni.

19. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Elültettem a nádsípot , Csatnival , Kacsa Katával , fehér ártatlansággal , vízzel trágyával , szupertrágyával 1 óra 5 perc

Ribiszke, almáspite48 és genka53 kedveli ezt.
  20. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Sziasztok!

A ma 14:00 órakor induló gazdaköri küldetés Nádsíp eventnövényt kér, felröppenőt nem!
    Természetesen a metronómot a továbbiakban is kéri a feladat!
    A játékot frissítve jelenik meg az új feladatsor és az eventnövény is!

Ribiszke, -W-595-, stellácska26 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.