Visszajelzés Tengermélyi városnézés - tenyésztős event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 5.2.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. osztrak12

  osztrak12 Fórum admirálisa

  Szia Fenyvesi1010!
  Érdekes amit írsz,mert Én sorban olvasom és lájkolom a hsz-id sorban.
  Mond,hogy ezenkívül mit írtál és megnézem szívesen neked,amelyikre kíváncsi vagy, hogy látom vagy láttam-e. Mindig addig olvasva általam bármi,amíg lájkolva.
  Ma nekem töröltek 1-et,de onnét tudom,hogy kaptam róla értesítést.:wuerg:Nekem Cápatenyésztés Szentély 4-be volt és 6-ban semmi.:p Ma sokáig nem lehetett a Fórumba sem belépni vagy tudod?

  *********************************************
  A Cápatenyésztést befejeztem és végre feljöhettem a víz alól és hozhattam a Nyaklánc készítőt is! ;):inlove:xDxD[​IMG]

  [​IMG]

  xD:cry:xDxD
   
  Puszpang, Ribiszke, DevilMókus és 3 más kedveli ezt.
 2. achmed1122

  achmed1122 Fórum parancsnoka

  Mindenkinek Sikeres Cápa szeliditést kivánok:)
   
  Puszpang, Ribiszke, nyaf-nyaf és 2 más kedveli ezt.
 3. osztrak12

  osztrak12 Fórum admirálisa

  Szia!
  Ne csináld már!:pEzt a "mocskos állatot csak tenyészteni kellett és szelídíteni már nem;):inlove:
  Ki raktam még a 17 db ólat, a 13 db facsemetét, az 1 db Szülinapi akolt és a Nyaklánc készítőt. 2 alapra viszont ráhelyeztem a piros és rózsa fejlesztést. :wuerg:A Szezon is kész, tán a 33-as szintig. :wuerg:
  Papagáj és Anakonda tenyésztésnél még nem voltam,de most már az is van 1 kevés tenyésztve.
  Tápok keverednek és Én meg kezdek kavarodni,mert nem is tudom most mit is kéne csinálnom?xDxD
   
  Ribiszke, achmed1122 és Kuzdern kedveli ezt.
 4. achmed1122

  achmed1122 Fórum parancsnoka


  Drukkolok azért hogy sikerüljön azt az ősi állatot kitenyésztened:)
   
  DevilMókus, osztrak12 és Kuzdern kedveli ezt.
 5. ncsabibotond

  ncsabibotond Fórum-zöldfülű

  Sziasztok! Én hibába megyek a Maja szentélybe nem tudom levenni a cápatenyésztést, pedig van több mint 20 aranybanánom. A 6. kamrában le tudtam venni a cápatenyésztés ajándékszobrot, de az 5. szobában mégsem aktív a cápatenyésztés. Tudtok segíteni?
  Köszönöm.
   
  osztrak12 kedveli ezt.
 6. Havasi_Gyopár

  Havasi_Gyopár Forum Moderator Team Farmerama HU

  Szia!
  A cápa szaporításához és tenyésztéséhez a Majmok szentélyéből az alábbi kamrák és szobrok kiváltása a feltétel, melynél a helyes sorrend a következő:
  1. Cápatanya a szaporításhoz: 2. kamra, 30 AB;
  2. Cápa tenyésztés joga: 5. kamra, 20 AB.
  Nem feltétel, de cápával kapcsolatos szobor, és emiatt segítség:
  1. Cápa tenyésztés kezdőcsomag: 6. kamra, 30 AB;
  2. Cápa ajándék szobor: 6. kamra; 30 AB.
  Amennyiben nem az elsőként megadott sorrendben jársz el, nem tudsz cápát tenyészteni. Neked kell tudni, hogy melyik lépés maradt el.
   
  osztrak12, Kuzdern és polyakf kedveli ezt.
 7. polyakf

  polyakf Utánpótlás-írogató

  Végre egy olyan event amit teljesíteni is lehetett :)
  Köszi!
   
  osztrak12 kedveli ezt.
 8. osztrak12

  osztrak12 Fórum admirálisa

  Szia!
  Húúú, nem igen tudok itt lenni most,mert igen ***** vagyok. :cry:Segítenél,hogy mondod,hogy milyen ősi állatot kell még kitenyészteni?:music:Nincs erőm se keresni,se olvasni. Jegyzetembe már csak az 1-es vagy csoportos kifutó van.:wuerg:
  Hangyabolyom, Nyaklánc-Bólya-Piros és Rózsa cápamedencém,Gólyafészkek,...... lettek.
  Gőzösnél a Zselégyárat feladtam. Többet adok sokkal,mint amit hoz.:wuerg:
   
  vihence és Kuzdern kedveli ezt.
 9. DevilMókus

  DevilMókus Fórum császára

  A cápa az ősi állat szerintem.:music:;)
  Nekem is eltűnik néha , nem érdekes..;)
   
 10. zsani_apja

  zsani_apja Fórum admirálisa

  A cápaszerűek vagy közismertebben cápák (Selachimorpha) a szűkebb értelemben vett porcos halak (Chondrichthyes) osztályába tartozó öregrend.
  Ha nem is ősi, de öreg, az biztos. :D
   
  bubafejgingo, Fuhur, Ribiszke és 3 más kedveli ezt.
 11. osztrak12

  osztrak12 Fórum admirálisa

  Wikipédiában ezt olvastam,de nem ők az Ősi állatok. Nézd csak:
  „Ma már nem tudnám úgy ábrázolni a cápákat, mint gonosz, értelem nélküli gyilkológépeket, amik hajókat és embereket támadnak meg. A Cápa frissített verziójában a cápa nem lehet gazember; úgy kell megírni, mint áldozatot, mivel világszerte a cápák inkább elnyomottak, mint elnyomók. ”
  – Peter Benchley (2005), a Jaws (a Cápa) írója
  ******************************************

  Úgy látom most e pillanatban, hogy achmed1122 idézete illik ITT rám, legjobban.
  "A hitvány tudásod ...." és ezt kellene tudomásul vennem már végre,de nem akarom.:cry:
   
 12. Othep

  Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

  Szia.

  Esetleg EmlŐSállat? ;)
  "Különleges kellékek: Emlősök jelvény, ízeltlábúak jelvény, halak jelvény"
   
  bubafejgingo, osztrak12, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
 13. farmerogirl

  farmerogirl Fórum parancsnoka

  De, bizony "ők" nagyon is ősi állatok. A cápák története igazi evolúciós sikersztori. A mai cápák "elődjei" már mintegy 400 millió évvel ezelőtt megjelentek, a valódi cápák pedig már több, mint 300 millió éve. (Csak viszonyításképpen: a dinoszauruszok kb. 230 millió éve jelentek meg és kb. 65 millió éve pusztultak ki; valamint az első (többnyire) már két lábon járó elődeink kora cirka 8 millió évvel ezelőttre tehető.)

  Földünk ősóceánjában már 100 millió évvel az első dinoszauruszok megjelenése előtt is – tehát amikor még egyetlen gerinces állat sem hagyta el a tengert – éltek cápák a vizekben. Történetük azokkal a kb. fél méter hosszú őshalakkal (Acanthoidákkal) kezdődött, amelyek 430 millió évvel ezelőtt fejlődtek ki, egy eddig ismeretlen ősből. Ezeknek jellemzően puha, állkapocs nélküli, kicsiny és kerek szívó szájuk volt, mint amilyen pl. a ma is létező ingolákon is látható. A szájnyílásukban pedig apró, megkeményedett bőrből álló, gyökértelen fogak helyezkedtek el. A következő húsz millió év során azonban ezeknél a halaknál az elülső kopoltyúívek csontjai átvándoroltak a szájukba, és ott állkapoccsá alakultak át. Az apró bőrfogak pedig az állkapocsba vándoroltak át. Ezután, 395 millió évvel ezelőtt az őshalaknak ezek az immár állkapoccsal rendelkező utódai több ágra bomlottak, amelyek egy része páncélos halakká, más része őscápákká fejlődött. A páncélosok testét kifejezetten az őscápákkal való, folyamatos harcok miatt védték a rájuk jellemző csontlemezek. A cápák ezzel szemben a gyorsaságra és a fürgeségre építették a harci taktikájukat, ezért az ő testük fokozatosan egyre könnyebb szerkezetűvé vált, s a nehéz csontvázukat egyre inkább a könnyebb porcos szerkezet váltotta fel. Ebben az időszakban a szájuk még jóval előbbre helyezkedett el, mint a maiaké: középállású volt. Kb. 200 millió évvel ezelőtt azonban az addigiaknál veszedelmesebb ellenséggel találkoztak: a halgyíkokkal. Ezek delfinszerű hüllők voltak, amelyek azért tudták sikeresen megtámadni a zsákmánynak kiszemelt állatokat, mert csaknem egy méter hosszúságúra megnyúlt, ún. arcorral rendelkeztek, amelyben kis híján száz, hegyes fog meredezett. Ezek a fogakkal pedig valóban nagy veszélyt jelentettek a körülöttük úszkáló halakra, lábasfejűekre és egyéb élőlényekre. A veszélyre a cápák is kénytelen voltak reagálni, aminek az lett a következménye, hogy a hát- és hasi úszójuk éles kardokká alakultak át. Amikor a halgyíkok megtámadták őket, a cápák úgy manővereztek a vízben, hogy oldalba tudják kapni a halgyíkokat, és ebben a helyzetben felgyorsítva a sebességüket, szabályosan felhasították azok oldalát. Ezzel egy időben került a szájuk is távolabbra a fejcsúcsuktól, és alakult ki a ma ismert, alsó állású szájnyílásuk, amely szintén előnyösebbnek bizonyult a támadásokban. Mindezzel tökéletesen megalapozták a fennmaradásukat és biztosították, hogy az evolúció egyik legsikeresebb „termékei” lehessenek, akik a mai napik szinte változatlanul őrzik az ősi formájukat.
  http://www.mimicsoda.hu/cikk.php?id=1511
   
  Utoljára szerkesztett: 8.2.20
  bubafejgingo, zergekutya, ulmo12 és 5 más kedveli ezt.
 14. Csak1

  Csak1 Járnitanuló

  Szia! Köszi a segítséged, a probléma megoldást talált! Megy a tenyésztés! Csak időm nincs, más elfoglaltságom van a hétvégén, de próbálok haladni!
   
  osztrak12 kedveli ezt.
 15. achmed1122

  achmed1122 Fórum parancsnoka


  A megalodonra gondoltam:)
   
  Kuzdern, osztrak12 és DevilMókus kedveli ezt.
 16. DevilMókus

  DevilMókus Fórum császára

  Sziasztok . Mint többen is írtátok valóban a cápák a legősibb állatok egyike, ha jól tudom egyes fajainál csak a krokodil régebbi.:music:
  De mint a fő cél a Megalodon ami mai formájában" reméljük nem él" :oops:az egyike a legősibb állatoknak és a tenyésztés célja e állat visszahozása az élők közé.;)xD
  A Jurassic park óta nem tudom mennyire jó ötlet ez:oops::pxD
   
  osztrak12 és Kuzdern kedveli ezt.
 17. osztrak12

  osztrak12 Fórum admirálisa

  Sziasztok mindenki!
  Ezt még majd át kell néznem és ismerkedni vele itt és ha van,akkor feladattal is. De csak majd,valamikor. Amit most találtam róla,hogy Ókorban élt és szeretnék,valahogyan,(valamilyen mesével) feltámasztani ha..... Én 1 videót találtam róla. De, háát szörnyű és ezt tenyészteni? Hmm.... https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=J_1etrtDrYo&feature=emb_logo

  Biztosan nem él,hiszen ókori állat és semmi, még csak jele sem,hogy másként volna. Tenyésztéssel, szóbeszéddel vissza hozhatják a köztudatba és majd valami "korcs" állat formájában, újraéleszthetik. :D De, ez még eltemetve sem lett,akkor eddig miért nem úszkáltak utódaik az óceánokban? Mert kihalt és még keresztje is van.;)xD
   
  DevilMókus, achmed1122 és Kuzdern kedveli ezt.
 18. achmed1122

  achmed1122 Fórum parancsnoka

  [​IMG]


  Félt egyedül a cápám és csináltam neki tesóót:):p
   
  GA-BI-O-Farm, Fuhur, tandem6 és 10 más kedveli ezt.
 19. lippi02

  lippi02 Törzsjátékos

  Azt szeretném kérdezni, hogy miért van a naptárban sokkal tovább a cápatenyésztés, mint a tengermélyi event? Csak addig lehet cápát tenyészteni? Kelleni fog valamihez még a tenyésztett cápa? Bocsánat, ha már volt róla szó! A tenyésztős event részemről kész, nagyon tetszik a grafikája.
   
  osztrak12 és DevilMókus kedveli ezt.
 20. strawberry49

  strawberry49 Fórum mestere

  GA-BI-O-Farm, Puszpang, Rozi472 és 14 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.