Visszajelzés Termelői üzletelés - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 27.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Nálam egy területről, 1x1-es, az eventgaz 20 körüli felröpit ad.Ez azért annyira nem rossz. A tisztásom csak félig van leszedve, mert a mamutjaimhoz ragaszkodom, tehát a mostani aratásnál a két és fél terület adott 50 db röpit. Napi négyszeri aratásnál ez 200 db körül van. Változik még, ha éjjelre valami hosszabbat vetek. No, majd kialakul ez! :) Jelenleg 326 db kövem van. Aggódni ráérek még, hol van még a vége! Gazt gyorsan letermelem, utána jöhet a hosszú és még feleslegem is lesz!
    Csak pozitívan kedves Gazdák! :)

Gio, -kaktuszable-, alpha58 és 12 más kedveli ezt.
  2. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Nekem 154 felröpi jött elsőre! Én sem tudom, hogyan lesz meg az a mennyiség! De azért próbálkozom!

Gio, -kaktuszable-, Samborg és 8 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

A mamutok most nem lesznek jók felrepi ügyben. Egy 2x2-s kockát foglal és csak 1 felrepit kaphatsz. Ha a helyére kiraksz 4 db 1x1-s kockát, kaphatsz 4 felrepit is. (De csak kaphatsz, nem biztos hogy fogsz is, csak az esélyt adod meg.)

*bálint*, Gio, marcsi152 és 14 más kedveli ezt.
  4. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szép napot Mindenkinek! Sziasztok!
    Szia!:)
    Gratulálok! Sem nem nyürrögök, sem nem utállak! - ha igen akkor esetleg nekem is lesz? Én is pörgettem! Ott volt a + 1 terményes és tudod mit pöriztem? Partyval? Aloe-moringa maszk! Ez ám a nyeremény!
    Szia Gio!:)
    Osztom a véleményed: soknak tűnik a röpi!Ha a leghosszabb érésű /növény, fa/ adott nekem pl. 220-at akkor az eventnövény ami 6 órás ontja majd? Lehet itt a csavar? Dobáljuk a 2 oldalt és majd a röpik vagy jönnek, vagy majd csak módjával?
    Ahogy számolgatom 2 területen kb. 9-10 kanyar, napi 2, esetleg 3 aratással nem tűnik lehetetlen küldetésnek.
    Vagy Te olyan ügyes, hogy meg fogod oldani!
    Szia!:)
    Nagy gratula az felröpi áradatodhoz! Gondolom csajoztál? - akkor is szép! Még ennyit nem olvastam ma!

Jelenleg 1530 felröppenőm van, pár perc és ültetek 1x1-be. Azért ennyi mert én is pörgettem sima pöriből tp-s bónuszokat és mivel úgy is kell a felröpi, picit nulláztam.
    Sok sikert, bő márványkőesőt a kőrózsák mellé, miellőt porrá törne mindkettő!;)

*bálint*, maszilva, Gio és 12 más kedveli ezt.
  5. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Sajna nem sok szupitrágyám van 1-2 napra ki kell tennem hogy 1-2 kört tudjak 0 percezni... a szegfűm kivan nemesitve....

Gio, Maszatka47, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  6. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Köszi. Neked is!

Gio és Maszatka47 kedveli ezt.
  7. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jaaa, jól van.:) Akkor nincs veszve az event.;)

*bálint*, Gio, -kaktuszable- és 8 más kedveli ezt.
  8. Zolecs

Zolecs Fórummogul

Tipikus olyan event amin jobb minél előbb túlesni szerintem. Semmi különöset nem ad, csak a sok gaz foglalja a helyet.
    Dee azért hogy jót is mondjak, a bahás növényeket szívesebben termelem. Iszonyat jól lehet keresni vele. A függőágyas küldetést ki is nulláztam :D Remélem maradnak az árak egy darabig még.

Gio, Maszatka47, alpha58 és 7 más kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

38 db komfort Hegyi Imola : 35 db felröpi :D

Gio, Maszatka47, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  10. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Szia!
    Én mindig az event vége fele szoktam csak nulla percezni ha már biztos látom hogy nem fognak összejönni a felröppenők pedig van szuperom bőven de nem szórom ha nem szükséges:)

csio70, Gio, marcsi152 és 9 más kedveli ezt.
  11. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

A manóba!
    Olyan egyforma szürke a felröpi és az eventgaz is, hogy kapkodva beadtam vmit.... Naná, hogy a gondolataim megint máshol jártak....

Egy dologra jó volt a figyelmetlenségem.

Ugye tudjátok, hogy a gazdakörbe, ha beadunk valamilyen növényt, a rendszer nem engedi a teljes készletet beadni. 10 db-ot visszatart. Úgy kell "visszapofázni" a rendszernek, hogy "deeee, én be akarom adni mind a 100 (vagy akárhány) darabot, akkor is, ha nem marad semmi a pajtámban".

Ez az event is ilyen. Itt csak akkor tudja lenullázni a készletét valaki, ha "erőszakkal" beadja a visszatartott 10 db-ot.

Elnézést, hogy ez kimaradt a gyikból! Bevallom, nem jutott eszembe, hogy ezt leteszteljem.
    -------------
    Nem csak figyelmetlen vagyok, hanem udvariatlan is.... Bocsánat...:oops::(

Szóval: Sziasztoooook!

*bálint*, almáspite48, maszilva és 30 más kedveli ezt.
  12. dagi18

dagi18 Fórumelemző

Szia!
    Megbocsátunk! :);):pxD
    Soha nagyobb bajunk ne legyen! :)

Gio, Maszatka47, brekkencs. és 6 más kedveli ezt.
  13. BBke

BBke Fórumlakó

Szia!

Szeretném megkérdezni, hogy a 2015-ös Sörfesztivál felhősorra a hiányzó kitehetőket meg lehet majd venni valamikor? Tudom, hogy most volt egy retro kitehető vásár, de itt nem szerepelt a sörfesztiválé. Van esetleg információd arról, hogy a közeljövőben is lesz kitehető vásár? :)

Maszatka47 és genka53 kedveli ezt.
  14. Sali~*.*

Szia!
    Általában én is úgy csinálom! Most mivel több tp-s bónuszom volt sima pöriből nem sokáig haboztam. A karfiol is meghálálta, jól dobálta a fakalapácsokat, 44-ből néza 7-9 is jött. Barkács és nem utolsó sorban tp szempontjából sem mindegy, hogy kb. egy perc alatt kapok 23 ezer tp-t.

Gio, Maszatka47, alpha58 és 4 más kedveli ezt.
  15. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia BBke!

Nehezet kérdeztél..... Pontosabban nem is a kérdés a nehéz, hanem a válasz. :oops:
    Nem vagyok Jónás és nem is használhatom a stílusát.

Tudod mit? Azt mondom, amit egy modinak kell ilyen helyzetben: kísérd figyelemmel a hivatalos bejelentéseket!

Ennél nem tudom jobban becsomagolni. :D8)

(Tartály, fűrész, kintorna triókról beszélünk, ugye?)

Utoljára szerkesztett: 28.9.17
    *bálint*, Gio, -kaktuszable- és 11 más kedveli ezt.
  16. cincin00

cincin00 Utánpótlás-írogató

Ne törődj senkivel, csináld! Ne mások kedvéért, a magad örömére!

Gio, Maszatka47, brekkencs. és 2 más kedveli ezt.
  17. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Elégedett vagyok. 650 röpi jött össze eddig, 2 területen 1x1-ben érnek a rózsák- mellesleg nagyon szép növény! Tölgyesen lement fél terület 2x1 csipke szupival a röpik miatt, ha már be vannak téve a szupis termékek, mire az 1x1 beérik, le tud menni még 3 kör szegfű, így 800 felett fogok járni estére, plusz amit az 1x1 eventgaz ad majd. Tehát a szokásos módon első estére meglesz a röpik harmada.:D És már megvan a matrica is;):p

*bálint*, Gio, Maszatka47 és 7 más kedveli ezt.
  18. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Most értem haza a munkából, 198 db márványkő lett pannim nincs - csipkebogyó, fák, ólak voltak kint.
    Még nem érkeztem vissza olvasni ki mennyi felröppenőt kapott, de majd pótolom.

Gio, Maszatka47, brekkencs. és 5 más kedveli ezt.
  19. cemá2002

cemá2002 Haladó

event letudva :)

csio70, Éva0315, Gio és 9 más kedveli ezt.
  20. Sali~*.*

Szia Báró!
    Bealudtál menetközben? Hegyi Imola? Te biztosan tudsz valamit!o_O;)
    Szia!
    Villámgyors voltál! :)

Gio, osztrak12, Melan és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.