Visszajelzés Termelői üzletelés - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 27.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Mit kérdezel? Mi az a habkő? Hol találkoztál vele? Mi köze az eventhez?

Legyél szíves pontosan kérdezni. Köszönöm.

2. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

1 napja megy az event, és 600 felrepinél vagyok. Szerintem nem lesz gond az 2200 al sem. Nálam csipkebogyó a legnagyobb. 12 óra 2 területen van csak növény a 3-on állatkák, raktárak.

ada77201, Maszatka47 és Lenczy kedveli ezt.
  3. stewe1988

stewe1988 Junior szaki

Pontositok!

Márványkő elnézést.

Maszatka47 kedveli ezt.
  4. mamarygen

*bálint*, HéricsBáró, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  5. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia!
    Én csak azt számoltam,ahogy zártad a napot,hogy mennyi időbe telik és véletlenül sem akartalak siettetni.
    Nekem viszont ma el kell gondolkodnom következő aratás után,hogy tovább csinálom-e a nagy semmiért? A gaz meg lenne,viszont nem 3,de még 6 területen se lesz meg ennyi röpi a játék és nem a gaz termelés végéig.
    Be sem dobálom addig a rengeteg Bahás terméket sem,mert most vagy teljes munkát végzek vagy neki sem állok.:p

Amúgy,valóban nincs jó kedvem,de mitől is lenne?:mad::mad:

marcsi152, Varázslat6869, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  6. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

2200 felröpi tuti nem jön össze,ahhoz tudni kellene az éjszakai sok felröppenőt adó növényt. Szegfű nem hozott sokat,sajna, de szintemnél fogva ez a leghosszabb érésű.Csipkebogyó nálam nincs, 84 szinten

Ne írj a szögletes zárójeles quote szavak közötti részre! Az az idézet.Hagyd érintetlenül azt a blokkot!
    Nehéz kihámozni akkor a mondanivalódat./mamarygen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.9.17
    Gio, Varázslat6869, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  7. Brigi031976

Brigi031976 Fórum ismerője

Sziasztok!8. feladatnál tartok megy ez szép lassan!De a lényeg az ,hogy 100-as lettem!:inlove::)

maszilva, Gio, missuzy_53 és 24 más kedveli ezt.
  8. osztrak12

Szia zoldert!
    Gratulálok neked és köszi,hogy kitetted a kész képet.:p
    Az enyém is pont ilyen,csak szürkébe és 1 nap után úgy gondolom,hogy nem is fog beszíneződni már,hisz Bahás termékek addig nem mennek,még röpik nem jönnek érte 2200-an.:p
    Ha maradna ezen játék és akiknek nincs 0 perc , Pannikból hadsereg,azok Mikulás bácsinak mire ér,addigra elkészítenék. :cry:
    Kár is erőlködni Pannik és 0 perc nélkül szerintem,de nekem biztos.>:(:(

ERZSI051949, zoldert, Szabi451 és 2 más kedveli ezt.
  9. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

635 a röpi felhozatalom:pEgy nap telt még csak el...Négy és fél hónapja játszom.Még nem találkoztam ekkora röpi kihivással , de optimizmusom töretlen.Meglesz ez is ,meg kell ,hogy legyen és még egy jó nagy zsák csp-t is kerestem rajta.:D

*bálint*, osztrak12, Gio és 24 más kedveli ezt.
  10. mamarygen

Sziasztok!

Ne legyetek vészharangot kongatók, kérlek Titeket!

Második napja megy az event.

Mivel sok felröppenőre van szükség, ezért ezt az összetevőt kellene megragadni, ezt kellene gyarapítani.
    Akár úgy is, hogy napi egyszeri alkalommal eventnövényt ültetni, és a szint szerinti leghosszabb növények elvetésével várni mindenhol a felröppenőket.(Néhány termék bevetése is segíthet az érés rövidítéséhez.)

Valahogy úgy, hogy egyensúlyt teremteni az eventnövény és a felröppenő vonatkozásában. (Nem ér semmit az eventnövény letermelése, ha nincs meg hozzá az arányos felröppenő!)
    Van más növény is a vetőtáblán a szegfűn kívül, az előtte lévő tönkölybúza, póréhagyma is kipróbálható a szinteteken.

Mindenki saját maga ismeri a farmja értékeit, régóta eventeztek. Vannak, lehetnek bevált növények.

Mások tanácsai csak segíthetnek, de a döntést nektek, magunknak kell meghozni azon az áron is, hogy töröljük az ólakat, fákat, és a növényeket ültetjük. Egy vetésből nincs értékelhető tapasztalat, csak viszonyítási adat.

Mindezt a szöveget csak tanácsként írtam.
    Lehet belőle töltekezni, de el is lehet vetni.
    Sőt ellent is lehet mondani.
    Le is lehet mondani az event teljesítéséről.

Mindent lehet, csak akarnunk kell! :)

Hajrá! Jó játékot kívánok!

*bálint*, maszilva, zoldert és 21 más kedveli ezt.
  11. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Hm, olyan mintha emeltek volna a felröpiken, és elég dúrván egaz msotani aratásra: 164 et adott, korábban 60-70 között, ez a kezdeti csipkebogyinál is több

Gio, marcsi152, -kaktuszable- és 4 más kedveli ezt.
  12. osztrak12

Most olvastam 1 Felhívásban,hogy keresik a 3 hónapra felírt Cavinton gazdáját,mert lejárnak a Receptjei.:p

hoyabella, marcsi152, hupi78 és 3 más kedveli ezt.
  13. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Szerintem se kell vészharangot kongatni. 577 márványkövem van és 6500 kőrózsa. Pannim nincs, nem 0 perceztem, de szerintem kényelmesen meglesz. Hajrá!

Gio, marcsi152, brekkencs. és 8 más kedveli ezt.
  14. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Szia!

A bolondgomba rúna korábbi nyeremény volt, vagy csak én nem találom?

Köszi.

osztrak12 és Maszatka47 kedveli ezt.
  15. mamarygen

*bálint*, Gio, -kaktuszable- és 3 más kedveli ezt.
  16. miniowl

miniowl Fórum hercege

Szia!

Tegnap én is hasonlót írtam :) Szegfűt fogom vetésforgóba tenni tönköllyel, rozzsal, mert pár kör után már kevesebbet adott a szegfű. :)

Gio, missuzy_53, -kaktuszable- és 5 más kedveli ezt.
  17. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia.

Bölcs tölgyön lehet kiváltani

Szia .

Hamarosan kiderül számomra is.(még 1óra az eventnövény aratása)
    Eddig pankával átlagosan 510terület /110röpi ,
    ha igen akkor min 180-200 között kell hogy legyen.

update: 240 röpi
    Lehet újratervezés lesz :D:D

Utoljára szerkesztett: 29.9.17
    *bálint*, _Cygnus_, Gio és 3 más kedveli ezt.
  18. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Igen ,valóban történt valami változás .Most arattam a kicsi farmon és az egy terület nőszirom 124 röpit adott .A tegnap pedig csak 67-t.Percekre lefagytam a látványtól.xD

*bálint*, Gio, missuzy_53 és 12 más kedveli ezt.
  19. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Sziasztok most arattam 3-terület eventest amire jött 99-felrepi...
    Jó lesz ez csak így tovább...
    csak nehogy fejen találjon 1 repülő kő ,mert akkor annyi az eventnek..
    Fejeket behúzni... :D:D

Gio, -kaktuszable-, kovacstne és 7 más kedveli ezt.
  20. osztrak12

Kedves mamarygen!
    Dehogy akarunk Mi,(akikhez szóltál,)Vészharang kongatók lenni,hisz akkor azzal is dolgozni kell. Elég nekünk röpit kergetni,hogy hol ugrik,de nem ugrik és nem is röppen.
    Itt a Cefrés hordó felett látok sok röppenőt,de azok meg Méhek és egyéb rovarok és nem kövek, úgy érzem.
    xDxD

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.