Visszajelzés Termelői üzletelés - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 27.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. juliska12

juliska12 Törzsjátékos

Sziasztok!Én is remélem,hogy a felröpi így marad és mindenki befejezi xD

Maszatka47, osztrak12, Gio és 2 más kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Aloha Leho
    Köszi szépen :inlove:
    Aloha kovacsniki84
    A kerti zsázsa : karácsony sütivel , fehér ártatlansággal , szupertrágya , víz és trágya : 8 másodperc :D

*bálint*, kovacstne, GA-BI-O-Farm és 9 más kedveli ezt.
  3. mercator67

mercator67 Aktív író

Sziasztok,
    Én most érzem azt, hogy nem fogok végezni az eddigi aratások eredménye alapján, nem jutok el az event végéig. A felröpik. 29-es legendával, és a taktika, és az idő, mikor lehetek gép közelbe. Nem lesz elég. Pedig eddig még mindig megoldottam. Nem baj. Jutok ameddig jutok. Legfeljebb ez a felhő nem lesz meg. Azt hozzá kell tennem, amit az előző eventnél is tettem, hogy a főfarmot nem bontom meg az októberi eventre készülve. Sok sikert, aki eljut a végéig. Jó küzdést mindenkinek!

Maszatka47, meszimarsi, _Cygnus_ és 5 más kedveli ezt.
  4. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Ezt meg is szoktad tenni?

*bálint*, ursa11, Maszatka47 és 3 más kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

Aloha Mebajah

Nem . Határozottan nem . :p Csak most , egy két darabnál próbából :inlove:

*bálint*, Maszatka47, meszimarsi és 2 más kedveli ezt.
  6. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Pedig ezt is kinéztem volna belőled. xD;)

7. HéricsBáró

Ennyire már nem terjed ki a kísérletezési kedvem :pMajd ha szó szerint 100%-ban adja a felröpit a növények :music:

8. mercator67

mercator67 Aktív író

És erről jut eszembe, hogy nem írtam, de a szupit nem használom fel, csak érés csökkentő termékeket. Én gazdálkodom a táppal, mert annyit nem tudok termelni, hogy "pazarolni" tudjam.

9. törpolo

törpolo Járnitanuló

Sziasztok. Eddig mindig csak néztem, mint hal a szatyorban, mikor sokan írtátok, hogy termény bónuszt pörgettetek. Hírből sem ismerem. Eddig. Ma volt három pörgetésem, amikből lett egy mitikus sárkány, termény bónusz és TP bómusz. Van egy olyan kényelmetlen érzésem, hogy az elkövetkező száz évben nem fogok nagyot pörgetni :D

csio70, marcsi152, GA-BI-O-Farm és 6 más kedveli ezt.
  10. törpolo

törpolo Járnitanuló

Gratulálok! A pörgetéshez is. De hol itt az izgalom?? Az adrenalin az utolsó napon, hogy akkor most sikerül-e befejezni vagy nem?? :D :D :D A több napon át tartó verítékes munkáról nem is beszélve. Ami után az ember elégedetten hátradől :D

11. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Sziasztok! A mai nap eredménye: 659 felröppenő 3089 Event növény....... >:(>:(>:(>:( 1 területen event ment a

többin hagyma karalábé mogyoró rózsa brokkoli.... kb..12 óra alatt beértek....mindent bevetettem,"megettem amit lehetett,mégis csak ennyi??????...,figyeltem hogy mikor érik be a növény,percre pontosan ültettem..... :wuerg::wuerg::wuerg::wuerg::wuerg: nincs erre ideje dolgozó embernek!!!!!! Szerintem a BP magasra teszi a mércét....:wuerg::wuerg::wuerg: Most is szerintem

nem véletlen

hogy akciós a szupertrágya!!!!!! Vettem egy halommal,lehet ez is volt a célja a BP nek!!!!!! Minnél többen vegyétek!!!!! Végsö estben 0 percezek,de szerintem nem kerülöm el!!!! :cry::cry::cry:

Elgondolkoztam hogy most mit tesz egy alacsonyabb és kevésbé "felszerelt" tanyával rendelkező játékossal....: csorgó nyállal

nézi a felhöt,mert szerintem számára elérhetetlen!!!!! Én régen játszom pár évet kihagytam,mert már nem volt érdekes

számomra a játék.....8)8)8) pár hónapja tértem vissza,és voltak új elemek,érdekes dolgok, amik ismét beinditották a

játékszenvedélyem,de most újra meggondolom hogy játszak-e tovább,vagy

eltünjek a sülyesztöben!!!!! >:(>:(>:( Egy vicc jut eszembe most: szivatnak anyám....stop........

12. Ninett79

Szia! Ez csak a mai nap eredménye? De még ha nemcsak a mai is, szerintem teljesen jó. :) Nekem eddig 250 felröpim van. Eventnövény pár 100 db. :(
    Nem szupitrágyázok, mert nincs. :D Ne szegje kedved, ha tudnád ,nekem mennyi nem sikerül(mármint hány event).

Utoljára szerkesztett: 29.9.17
    *bálint*, csio70, marcsi152 és 6 más kedveli ezt.
  13. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szép estét Mindenkinek! Sziasztok!
    Kedves ünnepeltek!
    Sok boldog születésnapot!:) Isten éltessen benneteket! ;)

[​IMG] [​IMG]

Az eventtel szépen araszolgatok holnap szeretném befejezni?!
    Gratulálok a felhőn csücsülőknek, kitartást, sok felröpit a gyűjtögetőknek!:)

csio70, marcsi152, kovacstne és 11 más kedveli ezt.
  14. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Tegnap 14-töl ma este 8 -ig :másfél nap.
    Megszoktam hogy az eventek középnehezek,és 2-3 nap alatt le lehet zavarni őket!
    Igy volna értelme......szerintem! mert a pajtákat is felkellene tölteni,de az a fránya felhő is kellene,a következő eventnél,mert ha játék akkor legyen játék!

Maszatka47, meszimarsi, Gio és 2 más kedveli ezt.
  15. Ninett79

Na látod, másfél nap. Ennyi. Ez szép eredmény, úgy gondolom. :) Ne csüggedj, én a negyedénél se tartok. :) Sajna az eventek be lettek sűrűsítve, mint észrevetted te is. Tehát vége egy eventnek és 2 nap múlva új kezdődik, így nehéz pajtát is töltögetni, ez tény. :)

*bálint*, alpha58, Maszatka47 és 4 más kedveli ezt.
  16. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Sikerült nekem is befejeznem az eventet.
    Természetesen fullra, mert nálam akkor kész az event, ha minden pipa zöld.:D

Sikerült egy 100%-os termésbónuszt kipörgetnem, ami nagy előnyt eredményezett a növények letermelésében, így a Raktárházak kivételével mindent lebontottam, hogy minél jobban ki tudjam használni a bónusz adta lehetőséget. A tölgyest már visszarendeztem, a többi részt gyorsan beültettem búzavirággal, az nemsokára éppen beérik amíg tart a RACS hatása, utána meg mennek vissza terepre a brekuszok, a kaptárak meg a kaméleonok. :D
    Gratulálok a végzetteknek, és sok-sok felröppenőt a még eventezőknek. :D:inlove:

*bálint*, Ditti58, Imi* és 19 más kedveli ezt.
  17. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Gratulálok!

csio70, kovacstne, Maszatka47 és 3 más kedveli ezt.
  18. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia zoldert! :)
    Köszönöm a gratulát! Igyekeztem mielőbb lezárni az eventet, hogy mielőbb visszarakhassam az ólakat is. ;):D

*bálint*, Maszatka47, meszimarsi és 4 más kedveli ezt.
  19. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Bocsáss meg a megjegyzésemért. Mindenki másképp játszik, ezt tudom. Nekem mindegyik bahás növényből 25-30 ezer lapul a pajtában és nem költök több milla csp-t, hogy a piacon méregdrágán vásároljam meg.
    Biztos, hogy nem tudom befejezni én sem. Most abba is hagyom az eventes növény ültetését és csak a felröppenő miatt hosszúérésűeket vetek. Soha ennyi szupertrágyát nem használtam föl egy játékhoz sem. Hétfőn reggel 1/2 6-ig leszek gép mellett, képtelenség addig megcsinálni. Tiszteltetem a BP-t. Nem vagyok kuli, hogy ilyen rabszolgamunkára fgjanak. Tisztelem azokat, akik eljutnak a célig, sok fel-röppenőt kívánok mindnyájatoknak. Bonzó1945.

20. -tokcsi-

-tokcsi- Utánpótlás-írogató

Szia, megkérdezhetem, hogy a Pékség 4. szintjén tartok ugyan, de nálam nincs cukkinis almatorta gyártására lehetőség, valamit kell érte tennem, hogy készithessek?

Maszatka47 és genka53 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.