Visszajelzés Termelői üzletelés - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 27.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Meg kell venned a receptjét! :music:

Piros kosár-Kombájn-Termékek.....ott van köztük..:)

Fenyvesi1010, ursa11, Maszatka47 és 2 más kedveli ezt.
  2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Kovacstne, Jancsika boldog szülinapot kívánok Nektek!:)

Az eventgazt túltermeltem:wuerg:, még 700 márványkő hiányzik a végéig. Reggel 10 órás növényeket aratok, azoktól nem várok nagyon sok felröppenőt, de legkésőbb vasárnapra befejezem az eventet.

Szép álmokat mindenkinek!

Moderátor szerkesztette törölt előzmény miatt

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.9.17
    Fenyvesi1010, Leho69, alpha58 és 15 más kedveli ezt.
  3. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Kedves kovacstne és HéricsBáró!

Kicsi vagyok,
    Székre állok
    Onnét nagyot kiáltok:
    BOLDOG SZÜLINAPOT ÍGY KÍVÁNOK NEKTEK! :D:inlove:

Drága kovacstne neked még annyit!

Tudom,hogy kis cizmád elkopott.
    De így hó végén ujjat venni nem tudok
    Köszönteni is csak így SMS-ben benneteket,
    Hisz, a Moziban a Telekom van. :D :DDDD xD:cry:xD

ursa11, marcsi152, Sali~*.* és 8 más kedveli ezt.
  4. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Látom Szabi már válaszolt a kérdésedre -tokcsi-, de ha javasolhatom, ha eddig kibírtad a receptje nélkül, akkor várj egy kicsit, amíg lesz Gazdaraktár akció, mert akkor minden FA-s dolgot féláron lehet megvenni, így a recepteket is. Addig meg szorgalmasan gyűjtögesd hozzá az alapanyagokat. A "sütemény alapja a kelt tészta, abból tudsz előre is gyártani, hogy akkor ne kelljen annyit. ;) Örülök és gratulálok, hogy már megvan a 4. szint. A termékek nagyon sokat tudnak segíteni a haladásban ezért igyekeztem én is, hogy minél előbb elérjem az eddigi plafont, azaz az 5. szintet mindegyik mesterségben.:)

Nekem is éppen lefogyott a kelt tésztám, el is indítottam az előbb 12 db gyártását.
    Ez a farmneved is? Küldök neked egyet (már úgyis új nap van). :)

Utoljára szerkesztett: 30.9.17
    *bálint*, Fenyvesi1010, Gio és 9 más kedveli ezt.
  5. Farmi

Farmi Fórummogul

Jóóóreggelt!

Event befejezéséhez kell még 900 felröpi, és vagy 700 gaz, ugy hogy meglesz ez-
    Aki befejezte nagy grat , aki még ügyködik sok felröpit , kitartást.

Szüli naposoknak :
    Képeslapra nem volt időm,
    mennék hozzátok de nincsen cipőm.
    Szánkón csúsznék ha hó lenne,
    maradjunk igy az üzenetbe .
    Boldog szülinapot kívánok! nektek.

Fenyvesi1010, Gio, alpha58 és 8 más kedveli ezt.
  6. Beus85

Beus85 Aktív író

Sziasztok!
    Most arattam az éjszakára vetett hagymát és 274 db felröppenőt kaptam :) :D ennyit még az életben nem kaptam egyszerre :) szóval ha jól számolok az eventet be lehet fejezni mindenféle 0 percezés nélkül is, vagy legalábbis nekem mert se annyi sztrágyám, illetve a nemesítés is még folyamatban van.
    Jelenleg 913 felröppenőm van :) meg 5400 eventgaz szóval még ültetek pár kört és szépen lassan kész is leszek.
    Jó játékot és kitartást mindenkinek, ami még küzd.

Fenyvesi1010, Gio, alpha58 és 8 más kedveli ezt.
  7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Gaz még sok kell, de felröpi már csak 770. A becslésem jó volt, hogy holnapra kész is.

Isten éltesse GA-BI-O-Farm és Sagittarius1959 gazdatársainkat!

Ha tegnap két különböző egyéniségről beszéltem, akik egy napon ünnepeltek, akkor ma már nincsenek is erre megfelelő szavak.

8. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Örülök, hogy van akinek sikerül. Még több, mint 1100 felröppenőm hiányzik és hétfőn hajnalban kórházba megyek. Addig kizárt, hogy összejöjjön minden, 0-percezés nélkül. Általában 3-4 nap alatt teljesítek minden feladatot, de az utóbbi időben ez kitolódik a felröppenők miatt. Sikeres befejezést kívánok! Bonzó1945.

Fenyvesi1010, Gio, csio70 és 3 más kedveli ezt.
  9. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Szép jó reggelt mindenkinek.Reggeli aratásnál én is meglepődtem:313 felröpim jött.1 terület nefelejcs, egy terület mézkerep és a tölgyesben /amit nem szedtem le/ mamutok ,ólak és fák vegyesen. Ha így adja ezután is, akkor tényleg nem kell 0 perceznem.Pannim nekem sincs.Kitartás, bár én is mindig be vagyok t..va a felröppenőktől,most bizakodom.Reggel csak 9 órást vetettem,kíváncsi leszek rá, hogy az mennyit ad.Még 806 márványkő kell.

Fenyvesi1010, Gio, alpha58 és 3 más kedveli ezt.
  10. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok :) Este végigolvastalak benneteket, de erőm már írni nem volt, így most jövök, írom le én is a tapasztalataimat, haladásomat.
    Én estére rózsát vetettem, és reggelre 220 felröpi jött, csak úgy gurgulázott a szemem, alig akartam elhinni. 9. feladatig kész vagyok, a 10.-hez 30 felröpi kell és az is meglesz :)
    A bahás növényeknél én is úgy döntöttem nem adom be azért a kevéske csp-ért, piacoztam vele, nem kevés, sokkal több csp-ért :) Én mindig nézem egyébként mi éri meg, mi nem. Piacozni most jócskán megérte, mint eventbe bedobni :)

Sikeres eventet, sok-sok röpit mindenkinek. Szorítok, hogy aki eltervezte befejezi, annak sikerüljön :)

Fenyvesi1010, Gio, majoranna65 és 5 más kedveli ezt.
  11. -tokcsi-

-tokcsi- Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen.

Fenyvesi1010, Gio, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  12. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia prof. Lehó!
    Köszi szépen, én is kívánok mindenkinek, Kovacstne és Báró Hérics Boldog születésnapot !:)

Eventgaz érik, felröpi ma reggelre kész, hógolyó 3 terület 1*1-en 542 felröpit adott :p

Utoljára szerkesztett: 30.9.17
    Fenyvesi1010, Sonche, Gio és 10 más kedveli ezt.
  13. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

1400 felröpi megvan már,még két kör gazocska hiányzik.Minden sietség kapkodás nélkül,holnapra megleszek.A kis farm is jól adogat ott hétfőre remélem a befejezést.Szegfű,nőszirom és hagyma volt hosszúba.A mogyorót próbálom ki a továbbiakban , mert jó lenne a csatnihoz. Gratulálok a villámgyors végzősöknek:D.Csodás napot nektek.A szülinaposoknak minden elképzelhető jót és szépet kivánok. :)

*bálint*, Fenyvesi1010, Sonche és 15 más kedveli ezt.
  14. Ananke

Ananke Fórumelemző

Nem írtad, mivel vagy már kész:D Nekem még hiányzik 8100 virág és 1525 röpi:):)

Fenyvesi1010, Gio, Maszatka47 és 2 más kedveli ezt.
  15. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Szokott 50 %-os áron akcióban lenni a recept. Ha tudod, akkor azt várd meg! Üdv. Bonzó1945.

Fenyvesi1010, Gio és Maszatka47 kedveli ezt.
  16. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Mindenkinek Jó reggelt
    3 terület macskamenta: amíg leszedtem a Pannik helyét jött 44 röpi, aratásnál tölgyes 148, szédült 168, főoldal szintén 168 röpit adott ez összesen 528. Azt hittem nem jól látok. Már csak 90 db röpi hiányzik, 120 növényt kell még elültetnem és délutánra készen is leszek az eventtel.
    Bő röpihullást kívánok, akinek még szüksége van rá.
    Zsuzsa

17. Zsu-muci

Zsu-muci Aktív író

Sziasztok. Megpróbáltam a csipkebogyót ahogy korábban le lett írva .,igaz én csak 10ó23p re tudtam levinni az érésidőt de ma reggel
    fő farm 147
    szédült.143
    tölgyes 123röpit adott ez 413 szerintem nem rossz
    este is ez lessz a sratégia. Köszönöm hogy megírtátok.

Fenyvesi1010, marcsi152, Sonche és 11 más kedveli ezt.
  18. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Nálam is hasonló a helyzet. Hajrá:)xD

Fenyvesi1010, Gio, Ananke és 4 más kedveli ezt.
  19. Sikka1

Sikka1 Fórummogul

Na végre! Szinte mindenki majd kicsattan az örömtől, csuda jó érzés, hogy mindenki elégedett. Ilyen hsz-eket még nem olvastam mióta ide járok:) Csak így tovább .... mindent bele emberek!

Fenyvesi1010, marcsi152, Sonche és 7 más kedveli ezt.
  20. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Jónak tűnik a csipkebogyi, most kipróbálok 1 kör szögletes gaboát, viz és trágyáával nemesítve 6h. Ha ad 200+-t akkor utána megint azt ültetek, ha nem akkor megy a csipkebogyó.
    Egaz letermelve,
    Össz felrepi: 906. Ez az event is így gyerekjáték lesz

Fenyvesi1010, Gio, Leho69 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.