Visszajelzés Termelői üzletelés - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 27.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hupi78

hupi78 Fórum hercege

akkor még arass úgy 10 x;):p

genka53, kovacstne és HéricsBáró kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szépen is néznénk ki ha mindig másokra hallgatnánk. :) Én járom az utam, a macskaköves utam... Van amikor kicsit letérek róla mert nyomja a talpacskámat, de azért mindig visszatalálok a sajátomra. ;)

*bálint*, marcsi152, Gio és 13 más kedveli ezt.
  3. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Mit arattál és milyen földkockát használsz??

*bálint*, juliska12, Sonche és 4 más kedveli ezt.
  4. Fätum

Fätum Fórumőrült

Jelentem kesz lettem én is. A csipkebigyó (lóhere után ültettem) ...hát az valami elképesztő mennyiségben ontotta a felröppenőt. A fő farmon 190, a szántón 189 a tölgyesben 178 db-ot produkált. Az testvérek között is 557 db felröppenő. Kész az event, és még maradt 308 db pluszban. Gyorsan vissza is pakoltam a fáimat, és eldobom a kulcsot. Ha csak nem lesz valami nagyon ütős event nyeremény a TOP-ig mostmár le sem bontom a farmom :)

*bálint*, Sonche, Gio és 13 más kedveli ezt.
  5. hupi78

hupi78 Fórum hercege

ahogy elnéztem az eventnaptárt lehet majd kapaszkodni mert egyikből a másikba esünk ezt azért annyira nem szeressem xDxDui amúgy leho val semmi gondom csak picit cukkolom xDxDha egyszer összefutunk valahol a vendégem lesz:D:D

Gio, genka53, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  6. hupi78

hupi78 Fórum hercege

no ez helles :Dén 1 éve nem bontottam meg xDxD

genka53, Fätum, Maszatka47 és még 1 ember kedveli ezt.
  7. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove::inlove::p
    növény megint túltermelve,de legfeljebb beváltják:D
    felhő üzemel,megint majdnem elfelejtettem8)
    aki már kész annak gratula, aki még küzd annak sok röpcsit / fejre vigyázni / :D:D:D:D
    a tali csúcs volt,remélem mihamarább lesz megint:inlove::inlove::inlove::inlove:

marcsi152, Gio, Leho69 és 10 más kedveli ezt.
  8. juliska12

juliska12 Törzsjátékos

Sziasztok!sajnos ez teljesithetetlen galagonyára kaptam 44 fel röpit annyit mit az event növényre :cry:

gizmo2010, zizike101 és jancsika12 kedveli ezt.
  9. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Szoktak róla értesítést közölni.

genka53, Maszatka47 és kukori80 kedveli ezt.
  10. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Én egyetlen event gazt sem vetettem, csakis csillagfürtöt 9 ó, éjszakára talán 2* lóherét 20 órás ) kertjeimben vegyesen van ól, fa és1*1 vetőterület, per pillanat 1125db a felröpim és ma még egyszer aratok. Már az első olvasás után eldöntöttem nem csinálom az event középső részét, mert nekem nem tetszett, hogy a farmon kell termelni a baha javára. A topikba időnként betekintek , hogy milyen a közhangulat és a tapasztalatom néha bizony eldurvul, ha valaki panaszkodik bármennyire igyekszik esélye sincs a befejezésre-jönnek a cáfolatok, sértegetések stb. Miért nem lehet elfogadni más véleményét. ? Bármennyire hihetetlen én azért nem kezdtem bele mert a sejtésem is igazoltnak látszik és jobban jártam , hogy kihagytam. Van egy két olyan gazdatárs aki kimondottan szereti sértegetni a másikat és azt gondolja az igazság csak is az ő oldalán áll.
    Próbáljuk már elfogadni aki leírja hogyan halad a játékkal, avagy nem és megosztja észrevételeit.

brozsa, karippa, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  11. kukori80

Engem nem látsz majd vendégül? Nagyon szeretem a kukoricát, elég olcsó étkű vagyok. :D
    Lehóhoz el kell menni a könyvtárba, ott ki kell venni az "Idegen Nyelvű Szótár"-t és akkor már mindent megértesz amit mond.;)
    Én már elolvastam.;)

*bálint*, Gio, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  12. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Nekem felröpi van túltermelve, gazzal kissé le vagyok maradva, elbambulás okából kifolyólag.
    Mindig letermelem az eventgazt ,utána dobálok, hát most dobáltam, meg is lett az eredmény, holnap még kell egy kör és kész.

Gio, genka53, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  13. hupi78

hupi78 Fórum hercege

most arattak van bőven kukorica elég lesz pár évre szemezgetéshez:Dkönyvtárba nem megyek mert lusta vagyok :D:D mert aki nem ért a szóból az ért a .....

zizike101, Gio, marcsi152 és 4 más kedveli ezt.
  14. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Az igazság odaát van...:D:D:D ez vicc volt....de teljes mértékben igazad van....vannak olyan gazdák akik csak azért irogatnak,és járnak ide hogy azt lessék hogy mikor mibe,kibe tudnak belekötni.......de hidd el vannak olyanok is akik mások,és első tapasztalatod rossz róla....de ha olvasod és megismered.....megkedveled.....ez az én véleményem;);)

Sonche, Sali~*.*, dagi18 és 4 más kedveli ezt.
  15. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    A véleményeket nem szoktuk vitatni.
    Sokkal érdekesebb, amikor általános következtetések, kijelentések vannak észrevételek vagy vélemények helyett.
    Ha valaki igyekszik, igyekezett akkor ez az event laza volt. Csak nem működtek a régebbi 2x2es, komfortos taktikák.
    Itt az 1x1 volt a nyerő. És a legenda.
    Azok, akik kijelentik, hogy nem tudják megcsinálni, bizonyára igazat mondanak. De az már nem igaz sajnos, hogy az ő taktikájuk jó. Az eventre biztosan nem.

*bálint*, majoranna65, Gio és 10 más kedveli ezt.
  16. Fätum

Fätum Fórumőrült

Hol tartasz az eventtel? Olvastam pár poszttal feljebb, hogy szépen kaptál az eventesre felröpit. :)

*bálint*, kutyaszálló és Maszatka47 kedveli ezt.
  17. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Hányas szinten van a tarlórépa, nem találom, megírnád, most fogok aratni!

Maszatka47 kedveli ezt.
  18. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Nincs még tarló répa nálad ,de nyugodtan próbáld a nőszirmot éjszakára,hasonló jól adja a röpit.

*bálint*, Gio, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  19. kukori80

Szia. Csak egy példát szeretnék mondani: Van egy 82-es farmom amit nemrégen vettem elő 4 év után és tiszta pusztulat. Még 5 kupa hiányzik róla, most értem el rajta a csatnit. Eszem ágában se volt hogy nekikezdjek ennek az eventnek, inkább fejlesztem. A csatnihoz ültetem a hagymát és a mogyorót 2x2-ben és már most van 800 felrepim. Ha tényleg komolyan gondoltam volna akkor még ezen a kis szerencsétlen farmon is meg tudtam volna csinálni.

*bálint*, Gio, Sonche és 9 más kedveli ezt.
  20. Forradalom

Forradalom Aktív író

Ez nagyszerű és hiszek neked, de mogyorót én is ültettem és a 3 terület 150 felugrót adott. Panni és Legenda kész. És ez bizony messze van a 800-tól.

Sali~*.* és kukori80 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.