Visszajelzés Termelői üzletelés - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 27.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Én is sarlóval nyomom, a kombájn elnagyolja a dolgokat. A konkolyt is learatja, nem csak a tönkölyt.

*bálint*, kovacstne, Maszatka47 és 6 más kedveli ezt.
  2. stucsilla

stucsilla Járnitanuló

Még 180 márványrózsa és 800 röpi:sleepy: 800 !!! erre kíváncsi leszek...-.-:oops::oops::oops:

Maszatka47, szida57, kutyaszálló és 4 más kedveli ezt.
  3. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Event kész!:music:
    Gratulálok az eventet befejezőknek, a többieknek sok sikert/felröpit!:music:
    Szép estét mindenkinek!:)

*bálint*, Brigi031976, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  4. hupi78

hupi78 Fórum hercege

nahh kérem 1673 felröpim marad meg eddig:D:D:D

genka53, Maszatka47, Fätum és 6 más kedveli ezt.
  5. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok, éjjel csipkebogyót szárítok éréscsökkentővel, / hogy gyorsabban száradjon / , reggelre kész kell lennie ! 8)8) Szerintetek a szárított bogyóból hogy lesz márványkő??
    :p:p Még én sem tudom, reggelre kiderül, de aki hamarabb tudja, megírhatná nekem. :music::music::music: Jó éjt Mindenkinek, reggelre sok-sok felröpit !!!! :inlove::inlove::inlove:

Utoljára szerkesztett: 1.10.17
    Sonche, marcsi152, Brigi031976 és 7 más kedveli ezt.
  6. jucimuci

jucimuci Járnitanuló

jol van nem kell felvágni ám :):)

hupi78, Maszatka47, kutyaszálló és 5 más kedveli ezt.
  7. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Abból 1100-at dobj át!!8)

*bálint*, Brigi031976, genka53 és 12 más kedveli ezt.
  8. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Gratulálok! Ez a jó taktika. :)
    Most arattam az utolsó kör eventnövényt, hááát kissé fukarul adta, 110 röpit, de a kőrózsával készen vagyok. Pont az utolsó adag röpi hiányzik: 600 db. Lóherét ültettem érésgyorsítókkal, vízzel, trágyával, holnap de. 10-re lesz készen, remélem 400 db-ot megad. 40 óra elég lesz a befejezéshez. Hajrá gazdák!

marcsi152, Brigi031976, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  9. Leho69

No,no! Még egy vélemény átformázódás tanui vagyunk.
    Már nem is vagy olyan kisegér. De azért mégis szimpibb a hozzáállásod.

A kíváncsiság fél győzelem.
    1x1en földeken, hosszúak éréscsökkentővel. A pannit ne pihentesd. Kíváncsiságod holnapra elmúlik.

marcsi152, stucsilla, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  10. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Na akkor vegyük elő amit tanultunk.
    Akinek nincs semmi csiribirije annak a legjobb ha 1x1- be ültet. A leghosszabb növényt kell elővenni az éréscsökkentőkkel. Aki tud az turmixoljon is ha nem fér bele az aratási idejébe. (Nem fontos, ezt csak az vegye igénybe aki kicsúszna a napi kétszeri aratásból). Aki kétszer tud aratni mostantól, annak meg kell lennie a 600 felrepinek. Sok sikert.

Utoljára szerkesztett: 1.10.17
    Sonche, kisegér01, *bálint* és 12 más kedveli ezt.
  11. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

Ennek az eventnek game over :p..valószínű szupertrágya nélkül is ment volna, de én inkább 0 perceztem egy kicsit.:) Amikor nem használtam trágyát, a fokhagyma és a mogyoró jól adta a felröpiket 60-70 db. Még a sima 4 órás káposzta is adott 38-t. Jó lenne 2 event között egy kis szünet, csak úgy...nem érzem a játék örömét. Átment kötelességbe, mert 7 év után az ember nem tud kiszállni.

Fenyvesi1010, Brigi031976, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  12. kukori80

Szia. Én ezt soha nem értettem. A döntés a Te kezedben van és nem a Bp-ben. Azt csinálsz amit szeretnél.

Sonche, *bálint*, Fenyvesi1010 és 6 más kedveli ezt.
  13. farmercsajszi00

farmercsajszi00 Haladó

Mi nem ad felreppenőt? Mit ültessek?

Fenyvesi1010, genka53 és Leho69 kedveli ezt.
  14. jucimuci

jucimuci Járnitanuló

szia
    én éjjelre hagymát raktam mert kell még 624 felröpi

15. Leho69

A zsázsa nem ad.

*bálint*, Fenyvesi1010, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ad az , ad az , csak keresni kell utána nagyítóval :D

*bálint*, Gio, kutyaszálló és 8 más kedveli ezt.
  17. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

VÉGREVÉGREVÉGRE!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D Hosszú hónapok küszködése után bejött végre a póréhagymára a szupertrágyaimádat! Nem mondom el, mennyi pórém ment rá, de nem érdekel! Megyek tovább a tönkölyre...:oops:

*bálint*, Gio, kutyaszálló és 12 más kedveli ezt.
  18. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Ha egyszer a magasságos BP lehetővé tenné, hogy a munkás kupon ajándékba küldhető legyen,(igen, tudom, hülyeség, amit írok), de ha mégis....... Neked küldeném mind. Kedves, aranyos vagy, és a játékos kedved tízből száz pont! :) Nagyon sok sikert és élvezetes játékot kívánok!

Gio, Fenyvesi1010, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  19. kukori80

Nahh végre, gratulálok. Én is mindig csak pórézok, az állatos felhővel. Ha még kipörgetsz hozzá valami jót is,az kánaán lesz.:)

Sonche, *bálint*, Gio és 7 más kedveli ezt.
  20. Imrus65

Imrus65 Törzsjátékos

A három területen csipkebogyó szupertrágyával .... 137 db felröppenő. Na ez a szívás. Ennyit ad az eventnövény is.

Gio és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.