Visszajelzés Termelői üzletelés - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 27.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tevehajcsár

tevehajcsár Fórum mestere

Hm szóval csak a nagyon husszú idejű ad felröppenőket (értelmes mennyiségben) Olvasgatlak itt titetek 1 aratás 3-400 felröppenő én meg szedésenként 150 alatt szenvedek a rózsámmal.. Akkor reggel megy ki az olasz köles meg a csipkebogyó... Még sok kell mindig :(

2. tevehajcsár

tevehajcsár Fórum mestere

Gondolom nem 1x1-esed van kint.....

3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

És ez miért rossz? Ha naponta 3x aratod az 411 felrepi.

Sonche, *bálint*, Gio és 4 más kedveli ezt.
  4. Imrus65

Imrus65 Törzsjátékos

2x2. Szupertrágyából nem vagyok milliomos.

Maszatka47 kedveli ezt.
  5. Imrus65

Imrus65 Törzsjátékos

Jelenleg eventnövény kész, felröppenőből még 600 kell. Rövidre akartam zárni az eventet, de így felejtős. Majd sima eventnövény termesztéssel bekocogok.

Gio és Sali~*.* kedveli ezt.
  6. dagi18

dagi18 Fórumelemző

Sziasztok!
    Még 253 felröpi kell, reggeli aratás után még több mint 600 hiányzott.
    Holnapra megleszek!
    :p

Sonche, Gio, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  7. kukori80

Pont ezért vettem elő a 82-s farmot hogy tudjak tanácsot adni. Sok probléma van ott is. Ezt az eventet nem tudtam volna ott megcsinálni, de sokat tanultam belőle. ;)

Sonche, *bálint*, Gio és 6 más kedveli ezt.
  8. brekkencs.

brekkencs. Fórum nagymestere

Kedves Fätum, olyan ügyes mint Te nem voltam :( most vetettem lóherét, sikerült egy 20 %-ost az aranyrekeszbe, mandragórapor, szerelem aromája, érési idő 10 óra 5 perc :) így bele fogok férni időbe a 100 %-os terménybónuszba :) még a gazdakörivel is szuperül haladok. Köszönöm a jó tanácsot. Jó éjt :inlove:

Sonche, Gio, Maszatka47 és 3 más kedveli ezt.
  9. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Köszi! Nagyon örülök! Jó kis estéim vannak mostanság. Tegnap pörgettem 1 pink kutyaólat, ma kijött a pórébónusz. Most meg a homlokomra csaptam, hogy miért nem kutyulok vagy 30-40 db cseris túrótortát, az is nyomna a tp-n egy keveset... Már annyira kevés kell, a herbárium újraindítója lassan elkopik, de túl akarok lenni ezen a maradékon. :music:

*bálint*, Gio, marcsi152 és 4 más kedveli ezt.
  10. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia :) Igazán nincs mit. Örülök a sikerednek :) Jó éjszakát :)

brekkencs., Sonche, *bálint* és 4 más kedveli ezt.
  11. kukori80

Ne cseresznyést kutyuljál hanem tavaszit és adjál neki egy pinkit a húsvéti mellé. Több Tp-t fogsz kapni.

Sonche, *bálint*, Gio és 6 más kedveli ezt.
  12. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Köszi a tanácsot, de tavaszi, húsvéti, répás izé minden aratásnál aktív. Meg a táltos, sárkány, harkály, varjú, bagolytojások, meg a mopsz... Most nem termelek semmit, mindenhol kütyük vannak, ahová jutott (sajnos kevés van, későn kezdtem gyűjteni őket, most meg, mire jön a cserenap, bőven túl leszek a nagy lépésen), ahová nem, ott magas tp-s xxl fák. Majd csak szerda este rendezem vissza, gyorsan letolom a viking eventet, olyan nincs, hogy azt kihagyjam, imádom. De szerintem így is kész leszek 10-e körül. Utána pihi és átgondolom, mit akarok. Mert jó így haladni, 100 felett havi 2, ha pár jó kütyüt még beújítok, akkor 3 szintlépés is menne és ugye nálam a bedobálós top nem opció, de a jövő évi kapakirálynál , ha megint beszintezik, nagyon nem mindegy meddig megyek előre...mert abban munka van, idén simán befértem elég szépen a csoportom elején, és csak 50 vagy 150 FA-at költöttem szupira, már nem emlékszem. Engem csak így mozgatna meg a dolog jövőre is, ha nem kell rá költenem, nem a pénztárcám csinálja, hanem én. Pedig volt itthon pár ezerért psc-m, de azt már nem éreztem volna a saját teljesítményemnek. Ez az én flepnim... Szóval ezen kattogok napok óta, hogy ebből a szempontból mi lenne a jobb, ha szépen, nyugisan haladok és távol maradok a nagyoktól, vagy ha továbbra is teperek és azt kockáztatom, hogy esetleg 1-2 csoporttal feljebb kerülök, kifogok a csopiban pár nagyágyút és elkaszálnak:eek:o_O , mert olyan magasra teszik az alját, hogy a közelébe sem jutok...Jó kis dilemma...

*bálint*, HéricsBáró, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  13. kukori80

Ezt neked kell eldönteni hogy hogyan tovább. Nemsokára eléred a 100-t amihez gratulálok.

*bálint*, Gio, HéricsBáró és 3 más kedveli ezt.
  14. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Nem értelek ,miért kellene az 1*1-n szupertrágya?Csak egy kis türelem és néhány éréscsökkentő a piacról. Minnél több kockád van kint,annál több a felröpi esély.Ha vissza olvasol,meglátod több felröpivel küszködő gazditárs kipróbálta és 300-n felül kaszálták a felröpit.

Sonche, *bálint*, Gio és 4 más kedveli ezt.
  15. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Jó reggelt gazdatársak, event befejezve :) Ahogy azt számoltam tönköly jól adta, 1x1, panni nélkül, 396 felrepit hozott a konyhára.
    Most kezdek piacozni kell a csp a fókaólakra, meg táp alapanyagra.

Gio, Maszatka47, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szép jó reggelt!
    Még én is úton vagyok a célig. Most ültettem, elmegyek dolgozni, este érek haza.
    Viszont alapjába véve egy optimista gyerek vagyok... :D ;)

Gio, Maszatka47, marcsi152 és 6 más kedveli ezt.
  17. tundee73

tundee73 Törekvő

Szép jó reggelt mindenkinek!Ha belegebedek se lesz meg a felhőm...hiányzik még 742 db. felreppenő,hosszú ideje ez lesz az első event ami a a felrepik miatt nem lesz meg :(

Gio és Éva0315 kedveli ezt.
  18. RóberTTanya

RóberTTanya Utánpótlás-írogató

Hát persze, mert már nem tudják honnan szedni a pénzt, aranyért vásárolj felröpit, mert az event kér legalább 2000-et. Na mehettek a jó büdös francba, de ne csodálkozzatok, ha sokan abbahagyják a játékot, így nemhogy aranyat nem vásárolnak, de még be sem lépnek, ezáltal még kevesebb jut a készítőknek. El kéne ezen gondolkodni, nemdebár???

19. zebraful

zebraful Fórumelemző

Már 358 plusz felröpim van., pedig jelenleg nem a felröpikre, hanem a hiányzó növények pótlására hajtok. Nem vettem kosarat és nem kellett szupertrágya csak a felszaporításhoz. A Fórumon javasolt taktikák mind sokat segítenek a felröpi növelésben. Még van idő ahhoz. hogy pár száz felröpi összejöjjön. Sok sikert aki még küzd!!

brekkencs., Sonche, Gio és 6 más kedveli ezt.
  20. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok :) Elég sok felröpi hiányzik még nekem, 688 db. 1 óra múlva aratok 3 területnyi csipkebogyót, remélem utána sokkal kevesebb fog hiányozni, még 1 kör csipkebogyót vetek utána, mert eventnövény készen van.
    Gratulálok annak, aki már befejezte, ügyesek voltatok, remélem én is be tudom fejezni időben, nem adom fel :)

Gio, Maszatka47, marcsi152 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.