Visszajelzés Termelői üzletelés - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 27.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Gratulálok! Nekem még az eventgaz estére lesz meg és kell még 470 röpi:) Elég reménytelen, de azért nem adom fel;):)

brekkencs., Gio, Maszatka47 és 3 más kedveli ezt.
  2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok! Most arattam egy kör tönkölybúzát. 1 területről 106 felröpi jött. Csak lestem, ennyivel is előrébb vagyok. :)

Gio, *bálint*, Maszatka47 és 9 más kedveli ezt.
  3. pittikepoter

pittikepoter Járnitanuló

Szia Nini!
    Milyen földről arattad? 2x2?
    Nekem kis farmon ( 88.szint ) 25.legendával jött reggel 305 db, 2x166+156 db 1x1-es földről!
    Ha jól sejtem, ismerve az "előéletedet" Te is hasonló szinten jársz...
    Tehát ilyen alapon a 106 db nagyon kevés!
    Ja és kézzel aratom az 1x1-et, annyi könnyebbséggel, hogy a bahamán komfort van...

Maszatka47, Sali~*.*, marcsi152 és 2 más kedveli ezt.
  4. Ninett79

1×1-be volt. Én örültem neki, mert eddig ennyit sosem adott. 95-ös szinten vagyok.Akkor ez kevés? :( Bár még így is kell vagy 600felröpi. :D De reménykedek. :)

GA-BI-O-Farm, Gio, Fatther és 6 más kedveli ezt.
  5. Judabeli

Judabeli Törekvő

Szia Ninett!
    Én 96 szinten vagyok, most arattam a tönkölyt 1x1 földön, és 119 felröpi jött. (kupám 28 ) Szerintem ez nagyon jó.

Gio, Maszatka47, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  6. Zsike49

Zsike49 Fórumlakó

Sziasztok! Segítsen nekem valaki, mert már kinéztem a szemem, de nem találom.....hol lehet Pinkie Pie süti receptet
    szerezni?Előre is köszönöm a segítséget !:):)

ulmo12 kedveli ezt.
  7. zebraful

zebraful Fórumelemző

Mivel tudunk segíteni magunkon? A Jósdát érdemes olvasni, mert ott, a következő eventekkel kapcsolatban sok információ van. Pl_ a fiam mindent ami kellett az eventhez letermelte, majd eladta ( több millió csp-t tudott " bezsebelni" manióka, vanília, ananász stb. eladásából.) A befolyt csp-ből tudott venni éréscsökkentő, -terménynövelő termékeket. A leghosszabb növény érési ideje ezek bevetésével jelentősen:D csökkenthető.... és ekkor ! ! jönnek, jönnek a felröpik.
    Én már ezerrel tenyésztem az ízeltlábúakat, a kétéltűeket, a hüllőket. Ha tényleg ezek kellenek majd , akkor nem lesz gond, hogy nem tudom teljesíteni az eventet.A gazdaköriket is érdemes nézegetni szupertrágya, szupertáp,munkások, csillag stb.ügyben.
    Hát csak ennyi, de nekem eddig bejött. Pénzt csak munkásokra költök, havonta egy alkalom 1500 Ft. A játék nekem ennyit megér.

brekkencs., Gio, Maszatka47 és 7 más kedveli ezt.
  8. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Sziasztok!

Hol lehet az Élő legenda kupait megtalálni?

9. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Sziasztok!

Nagyon szeretem olvasni ezt a fórumot, igaz , beírni ritkán szoktam!
    Majdnem a kezdetektől játszom, így elég jól felszerelt farmom van. Minden fejlesztést megcsináltam,
    kupák fullon, Ipari parkban(természetgyógyász, lekifőző, sütés, virágkötészet, alkimista ) szinte maxon van minden. Sok növényt is kinemesítettem.
    Jelenleg a 123-as szinten állok a főfarmon.
    A Bahán is minden kiváltva, szépen lépkedek is előre a létrán. A 369-es szintet gyúrom.
    A munkásokat, és a fürge malmot minden hónapban megveszem, mert ezek nélkül nehezebb lenne a játék.
    Mindezt, nem dicsekvésnek szánom!
    Ezt az eventet nem csinálom, mert nem tartom annyira fontosnak, hogy miatta felfüggesszem a lóhere termelését!
    De ez az én döntésem, mert ez az én játékom!
    Játék, amit imádok, amiről nem mondanék le szívesen!
    Nagyon megszerettem a turmixolást, ami nem olcsó mulatság, de módfelett hasznos!
    A lóherénél mindent bevetve, 8óra 39 percre csökkentettem le az időt.
    A földeken 5 raktárház, pár mamutfa , egy-két ól , és pár fontosabb fa van kirakva
    Mindezt azért írtam le ilyen részletesen, hogy érthető legyen a felröpik száma nálam!
    Folyamatos lóherézés mellett a jelenlegi felröpi mennyiségem 3429 db.
    Pannikat ki sem tettem, az evengazt két nap alatt letermeltem volna, így világosan látszik számomra, hogy ez az event elvégezhető kisebb farmokon is, mindenféle pénzkiadás nélkül is!
    Csak oda kell figyelni, és megfogadni a jó tanácsokat, amit a kedves gazdatársak leírnak!
    Farmot fejleszteni, kupákra figyelni, nemesíteni, és kihasználni minden lehetőséget, amit a játék nyújt!
    Kívánok mindenkinek további sikeres, és szórakoztató játékot!
    Mert ne feledjük, ez egy játék! A mi játékunk! :):inlove:

brozsa, -Encyberama-, brekkencs. és 20 más kedveli ezt.
  10. fahejascukorka

fahejascukorka Járnitanuló

A gazdaköribe beadod a megfelelő mennyiségű növényt ill. állatot, és a kupát beadod a tölgynél.

Maszatka47 kedveli ezt.
  11. jucimuci

jucimuci Járnitanuló

szebben nem is lehetett volna megfogalmazni, tetszik! :):)

brekkencs., Gio, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  12. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Nemrég arattam az éjszakára ültetett lóheréket, a 3 terület kerek 500 lóherét adott raktárházakkal kiegészítve. Már csak 80 röppencs kell, ehhez tettem brokkolit éréscsökkentőkkel, abból már csak kirepül az a 80 db xD, este 8-9 között készen leszek. Mindenkinek sok sikert, szép napot, szép hetet! :inlove:

Sonche, brekkencs., Gio és 5 más kedveli ezt.
  13. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Igen de melyik gazdakőribe?? azt nem találom :(

14. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Szia. Azt egy eventen lehetett pár évvel ezelőtt megnyerni. Arra sajnos nem emlékszem, hogy bekerült-e a megvásárolható receptek közé, vagy volt-e lehetőség rendkívüli akcióban megszerezni. Kedves Moderátorunk - remélem - kiegészíti hiányos tudásomat. :)
    Update: van egy kitehető, a Felhőpalota, szintén a pónis eventen lehetett megszerezni, amelyik ad Pinkie Pie-t, 36 óránként érik. Úgy emlékszem, annak utólagos megvásárlására volt már akció.

Utoljára szerkesztett: 2.10.17
  15. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia drunyi!
    Én sem akartalak megbántani és távol álljon tőlem, hogy kioktassalak. Nagyon sajnálom, ha így értetted! Elnézést kérek, ha olyan volt a megfogalmazás, ami ilyen érzést keltett benned!
    Igen, ismerem a neved a fórumról, tudom, hogy nem vagy sem kezdő, sem kekeckedő. Ezért is mertelek megszólítani. Aki állandóan csak "sírni" tud, ahhoz nagyon ritkán szólunk, mert ott minden olaj a tűzre. (Pedig kapásból fel tudnám sorolni a duli-fuli klub összes tisztségviselőjét). Te az én számomra nem tartozol közéjük.

Látom, olvasom (nem csak itt, hanem a nemzetköziben is) a felröppenő arányokat. Azt is láttam, hogy javult a helyzet és azt is, hogy többen képesek voltak ilyen helyzetben is sikeresen venni az akadályt. Bízom benne, hogy te is köztük leszel az event vége előtt!

Igen, sok a felröppenő mennyisége, igazatok van. Az előző (sörfesztiválos) eventnél még nehezebb volt a felröpi gyűjtés. Ezt is tudjuk. Jelezzük a központnak mi is és a többi kolléga is a játékosok véleményét és persze a saját tapasztalatainkat is (én is eventezem).
    Azért "kapaszkodtam bele" a te írásodban lévő szerver dologba, hogy ne csak a tenyésztős topikban olvasó gazdák tudják (oda írtam egyszer), hogy nincs több szerver és nincsenek különféle beállítások bizonyos csoportoknál. Az, hogy kinek hogy jön a felröppenő, az nem ilyen jellegű műszaki háttér miatt van.
    Nem kioktatásnak szántam, hanem az általad feldobott témára reagáltam. Ha ebben bármilyen "él" volt számodra, ismételten elnézést kérek érte!

brekkencs., Gio, Fatther és 13 más kedveli ezt.
  16. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Sajnálom, de rossz hírem van a számodra!
    Pinkie Pie sütije

brekkencs., Gio, Maszatka47 és 2 más kedveli ezt.
  17. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Tenyésztők versenye és kiállítás a 2 gazdaköri feladat neve.

Gio, *bálint*, Maszatka47 és még 1 ember kedveli ezt.
  18. Zsu-muci

Zsu-muci Aktív író

Sziasztok
    Egyszerűen nem értem ezt a sok panaszt én 2010 óta játszom eleinte azt sem tudtam mit kell csinálni,mire felfedeztem a fórumot amit először még használni is alig tudtam nemhogy írni (itt látszik milyen nagyon értek a géphez),Az itt olvasottak segítettek a játék jobb megértésére és hogy soha ne adjam fel.Az eventeket is azóta tudom megcsinálni mióta figyelembe veszem a tanácsaitokat.Ma reggel kész is lettem,és ezt nem dicsekvésnek szántam.Napi 2-szer arattam az eventgazt ,éjszakára ment hosszú, próbáltam minden hosszabb növényt.A játákban csak havi munkásokra és fürge malomra költök ez havi2000ft,ennyi telik,meg néha veszek egy kis farmaranyat ha elcsábulok .Fizukor veszak 2000ft-os péjszéfet(tudom nem így kell írni)ezt kell beosztani ez szerintem nem borzasztó összeg.Summa summárum gondolkozni olvasni vidáman játszani tanácsokat megfogadni,nem morogni,ez a játék a kikapcsolódásrol szól.
    Mindenkit üdvözlök Zsuzsa

-Encyberama-, brekkencs., Gio és 9 más kedveli ezt.
  19. Ninett79

Szia! Nekem a kupa 29es. Pannikkal jött ennyi. Ha jó, ha nem ennyi jött. :) ;)

Fatther, *bálint*, Maszatka47 és 4 más kedveli ezt.
  20. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    A két gazdaköri feladat neve :
    1., Kiállítás : Ide növényeket és faterméseket kell beadni a normál farmról és a bahamáról.
    2., Tenyésztők versenye : Ide állatokat kell beadni mind a két helyről.

Gio és Maszatka47 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.