Visszajelzés Termelői üzletelés - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 27.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Jól látom, hogy kicsit elbeszéltek egymás mellett? :D:oops: Egyik sem kevés, mind ugyanazt arattatok, a sokat emlegetett tönkölyt! De a lényeg, hogy arányosan hasonló darabszámot!
    Ninett 1 területen aratott 106-ot, ami nagyon jó!!! Egyes számú bizonyíték!!!:DEzért írtuk már tegnap is többen, hogy még 3 aratás belefér és a tönköly területenként 1x1-en 100-nál többet ad, tehát ha jól sikerül csökkenteni turmixal, ezzel-azzal az érésidőt, akár 900-1000 röpi is meglehet a végéig;) Hány panni?
    Pittike 3 majdnem teljes területen szintén 100 felett aratott területenként! Arányaiban ugyan annyit , mint Ninett:D itt a kettes számú bizonyíték, hogy aki tegnap olvasott is és nem csak (s)írt, területenként 100 feletti röpivel lehet gazdagabb! Mindez 25-ös legendával, amit javaslok feltolni maxig, a lehető leghamarabb;) Nem tudod elképzelni, mennyit számít, amíg nem csinálod meg! Nagyon sokat!
    Judabeli pedig 28-as legendával ugyanabból a tönkölyből 119 röpit kapott... Itt van kérem szépen a hármas és a négyes számú bizonyíték, egyrészt megint bevált a tönköly, másrészt, látszik a legenda szintjével arányosan növekvő röpiszám! Told fel Te is maxig, és még több lesz a röpid, 1 szint is számít, 2 főleg!

Drukkolok mindhármótoknak! Hajrá, van még idő, meglehet!

Gio, *bálint*, Maszatka47 és 9 más kedveli ezt.
  2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Így van, jó ez. Még eventgazt kell ültetnem, de éjszakára megint megy a tönköly 2 területre. Nekem területenként 4-4 panni van. :)
    Nem szoktam (s)írni tudod, max leírom,hogy ez a hajó is elment, de sosem csüggedek. Ez játék. :) ;) Persze néha-néha elmegy az ember kedve, de aztán visszajön. :)

brekkencs., Gio, *bálint* és 10 más kedveli ezt.
  3. Zsike49

Zsike49 Fórumlakó

Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Nagyon- nagyon kedves vagy !:inlove::D:D

Gio, Maszatka47 és ulmo12 kedveli ezt.
  4. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Tudom és bírom is benned nagyon;) 1 tanácsot fogadj meg most és a következő körben kérlek próbáld ki! Ne tarts kint 4-4 pannit, vedd le mindet, aratás előtt szabadíts fel annyi kockát, amennyi pannid van, tedd ki mindet, frissíts és utána arass le. A következő területen megint ugyanez. Akkora adu van a kezedben, ne aprózd el! Légyszi:music: Azért hurcolom én is, mert így több röpit adnak. Kitehetném őket harmadolva , de úgy kisebb a hatásuk. Tudom, mert nem egyszerre jött össze nekem sem a mostani mennyiség. Mikor volt 3 vagy 4, mindegy volt, ott voltak , ahol a raktárak, hátha hoznak fúrót. Mikor 9 lett, már megérte őket hurcolni, látszott a hatásuk a röpik mennyiségén. Mikor 13 lett, akkor voltam a legboldogabb, ömleni kezdett a röpi és még nem volt akkora macera a ki-be pakolásuk...Próbáld ki, hátha meglepődsz!

Utoljára szerkesztett: 2.10.17
    brekkencs., Gio, *bálint* és 6 más kedveli ezt.
  5. Zsike49

Zsike49 Fórumlakó

Köszönöm szépen! Sajnos abban az időben, 2013 tavaszán kórházban voltam 3 hétig és arról az eventről sajnos lemaradtam!
    Hát ,így jártam .....!:cry:

Gio és Maszatka47 kedveli ezt.
  6. Ninett79

Jó, megnézem. Tudom sokan hurcolják a pannikat, és nem szoktam. De kipróbálom. :) Köszi. :)

brekkencs., Gio, Fätum és 5 más kedveli ezt.
  7. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Sziasztok!

Ezeket a képeket hogy teszitek a hozzászólásotok alá? (...meg a szövegeket)

8. Ninett79

Szia! Milyen képeket? A bannerre gondolsz? :)

*bálint* és Maszatka47 kedveli ezt.
  9. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Igen!

10. Ninett79

Azt a saját profilodban az aláírás címszó alatt tudod beállítani.

brekkencs., Gio, *bálint* és még 1 ember kedveli ezt.
  11. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Tegnap késő este beüzemeltem a felhőt. Kicsit kaotikus volt a hétvége, elutaztunk, csak mobilról farmoztam, ami napi 2-3 eventnövény aratásra korlátozódott. Tegnap estére a növények száma elegendő volt, a felröpiből úgy 650 hiányzott, amit gyorsan letermeltem 0 perces hagymával. Talán e nélkül is elkészültem volna, de nem akartam kicentizni, még most is hiányozna több mint 400... :)

brekkencs., Gio, Maszatka47 és 3 más kedveli ezt.
  12. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Köszi! De ha képet akarok átkell méretezni?

13. Ninett79

Igen. :)

*bálint* és Maszatka47 kedveli ezt.
  14. pittikepoter

pittikepoter Járnitanuló

Szia Nyuszika!
    Nem beszélünk el egymás mellett, csakhogy - ha megnézed az általam idézett HSz-t, amit ide is másoltam, és pirossal kiemeltem, láthatod, ott még nem szerepelt, hogy egy területről van szó!
    És mivel a HSz közzétételétől számítva jó 40-50 perccel később írtam, fel sem merült bennem, hogy KÉSŐBB ki lesz javítva!
    Természetesen egy területről nem kevés a jelzett mennyiség :)
    Kis farmomon a kupáimat viszont szándékosan nem fejlesztem, mert így van rálátásom arra, kisebb "erőforrásokkal" rendelkező farmon hogyan lehet végigvinni egy sokak által végigsiránkozott eventet pannik, vásárlás és mindenféle "hókuszpókuszok" nélkül.
    Továbbá az itt tapasztaltak alapján reális tanácsokat tudok adni kisebb szintű szomszádaimnak :p

brekkencs., Gio, Maszatka47 és 2 más kedveli ezt.
  15. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Még egyszer köszi!

Ninett79 kedveli ezt.
  16. Ninett79

Igen, szinte rögtön hozzátettem utána,hogy 1 terület. :) Először csak 1 kört írtam. :)

Gio, *bálint*, Maszatka47 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. pittikepoter

pittikepoter Járnitanuló

Igazad van, 4-5 percet akartam írni :) csak túl lelkes voltam ;)

nyuszika215 és Ninett79 kedveli ezt.
  18. xetes

xetes Fórum-zöldfülű

Kérem, Valaki segítsen!
    1: 92-es szinten vagyok.Legenda 28/30 Tegnap a legendát fejlesztgettem... 13-ról 28 -ra felhoztam, de a kitehető kupa
    eltűnt hol keressem???
    2: 0 /nulla/ percezésnél komfort földre hány felröppenőt ad , mert nekem szegfűre trágya, víz, sz.trágya kacsa kata 1db.felröp. jött.
    Köszönöm a segítséget:xetes

19. pittikepoter

pittikepoter Járnitanuló

Szia!
    Ha a legendád 28/30-as, az azt jelenti, hogy a kitehető kupa a helyén van - beadva a BölcsTölgy rúnájába! Ne is keresd - ott fejti ki általános, minden területre kiterjedő hatását!
    Egy területegységről CSAKIS EGY DB egyfajta FELRÖPI JÖHET - ha több különböző van, akkor is mindegyikből max. egy db érkezik!
    Komforton is...
    Ezért javasolják-javasoljuk napok óta a hosszú érésű növényeket 1x1-be vetni!
    Komfortból egy földre max. 44 db helyezhető ki, ami max. 44 márványt adhat aratásonként - 1x1-ből 188-202 ( attól függően, hogy főfarm, vagy tisztás ) és így jöhet akár 100-150 db kő is egy földről, aratásonként!

Utoljára szerkesztett: 2.10.17
    brekkencs., Gio, Maszatka47 és 6 más kedveli ezt.
  20. borderland57

borderland57 Fórum mestere

Szia!

Ne haragudj, hogy kételkedek a szavaidban, de jól megnézted? Én is szoktam nullpercezni, igaz hagymával, de az érésidejét tekintve alacsonyabb mint a szegfűé és mindig egy az egyben adta komforton a felröpit. Nem létezik, hogy 1 db-ot adott.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.