Visszajelzés Tiki cirkuszgrimbusz! - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by mamarygen, Oct 31, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. R.Daneel

R.Daneel Junior szaki

Szia Szomszéd:) Egész jól állsz:). A legendát meg tolom, mint a lopott biciklitxD. A saguaro nem csak a felröppenőt adja jól, de jó a pajtaértéke is, igy már 22% a legenda.
    Meglepődtem én is, nem számitottam ennyire.

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Igen, adja.
    Itt olvashatsz róla: Jack ajándéka

Gio likes this.
  3. Banya-Tanya666

Banya-Tanya666 Törzsjátékos

A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem.

Bocsi, de ezt nem hagyhattam ki. :oops::music::p

No, szóval: én nem eventezek, pontosabban csak majomkodom, azt is csak módjával. Nem osztottam, nem szoroztam, de már első ránézésre láttam, hogy ez nekem most nem gyere be. Időm lenne, de vannak fontosabb dolgok is e ég alatt. Nem azért mert azt a pár percet nem tudnám beilleszteni a napirendembe, amíg hólyagosra kapálnám a tenyeremet. Most másra koncentrálok.
    Aki csinálja sok sikert és leljétek örömötöket a játékban! Aki nem... az vagy bújt vagy nem. ;)

Még csak annyit, hogy az október nagyon jó volt eventügyileg. Végig csináltam. Jó lenne máskor is pár ilyen egymásba fonódó event.

4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Hmm??? Ez most komoly?? :oops: Mert bizony nem zölddel írtad. :)
    Én már a hajamat tépem az event event hátán miatt. Tényleg elment az össz kedvem a farmtól. De tudjuk, nem kötelező csinálni. :) Nem is fogom....

5. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Jól állok, jókor jött ez a bónusz. 1010 eventgaz és 329 röpi várja a holnap estét;) ,újra 3 területen karneválozok, 10kor még aratok egy kört pannik nélkül, abból látni fogom a várható röpit, holnap dél körül meg letesztelem az új kütyüt is és hasítok tovább.;)

Én igen...ha már egyszerre fut ennyi event, épp elég nehézséget tud okozni a többféle növény...nem gondoltam, hogy rosszul fog jönni a röpi, sőt, mindegyikhez jól jön szerintem, ágytálkám is van vagy 700 és csak 1 aratáshoz kerültek ma elő a pannik.

6. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Szia, köszi a reagot!
    Valóban egyik gondolatom a Beko topik volt, de mivel megláttam Toma írását, és nagyon idevágónak tartottam, azért itt és így válaszoltam rá. Igaz, van benne általános rész, de van olyan, ami kifejezetten a mostani eventhez kapcsolódik.
    Őszinte tiszteletem, hogy minden hsz-t visszaolvasol - nekem sokszor az event-csevegő topik 2-3 oldalára sincs időm. Azért egy morzsányi kritikát engedj meg kérlek:
    a ZÚG tudtommal hangutánzó ige, amire gondoltál, az pedig a zug, sut, (eldugott) sarok, ahol csöndesen el lehet ücsörögni. Kérhetnék a csoki helyett cukormentes cukorkát (tényleg van ilyen!), mert egy nyavalyás cukorbajos vagyok :(
    Aktualitás:
    1 területen felszaporítottam az új eventgazt, csak hogy legyen, aztán holnap délelőttig még kosárra termelek. Déltől gályázom, mire hazaérek, a Királynőnek vége, mehet ezerrel az új. Nem ültetek hosszúakat, a felröpim még a 98. szintű kis farmon is meg szokott lenni - legfeljebb némi szomszédi segítséggel, a meló miatt inkább megpróbálom kiszedni a királynő mancsaiból, amit ki lehet.

7. Banya-Tanya666

Komoly. Pedig munka és tanulás mellett csináltam. No, meg egy kis család is belefért.
    Szerintem a motiváció ebben a játékban is elsődleges. "Picit" sarkítva: van ami miatt átmész a szakadék fölött egy vékony kötélen... van ami miatt egy lépést tenni sem érdemes.
    Ami már nem okoz örömet azért nem kell küzdeni. Régen szinte másodpercre pontosan arattam, most már nagyon nem így van. Perpill a szigeten kókadozik az egaz, később... ráér...
    No, de ezt nem itt kéne. Kikapunk. :D

8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Hát le a kalappal előtted. :) Jelenleg én is mindig tudok a farmon lenni, de én így se bírom,nemhogy munka mellett..

9. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Látom Pharmernek akadt követője!:wuerg:xDLégy üdvözölve!
    Egyetértek veled! Lassan már ezen a farmomon sem fogom csinálni az eventeket! Az utóbbi időben nagyon fárasztónak érzem a játékot!
    A kisebbeken egyáltalán nem tudtam foglalkozni vele! Idő és pénzhiány az oka! /Se pénz, se posztó! / Munkások nélkül meg van lőve az ember! Nagyon hiányolom azt a lehetőséget, amit korábban a képregények adtak! Sajnos az utóbbi időben , ha a gköri feladatokból felhasználásra került, ill. az fp-ért kaphatót is kivégeztük nem igazán van lehetőség a munkások beszerzésére! Egyszer, egyszer sikerül a keréken kipörgetni, de ez sajna ritka, mint a fehér holló! Így a kisebb farmokon leáll a termelés!
    Valahogy csömör lett úrrá rajtam! Pedig örülni kellene az igencsak sokféle és "nagy" mennyiségű ajándéknak! Gondolok itt a sok ab-re,ólakra, fákra tp-re és minden másra! /kincskeresés, csontkirálynő/
    Én nem csodálom, ha gyengébb a majomkirálynős ajándékok sora!

10. Banya-Tanya666

Köszi, de nem bányában csákányozok(ha nagyon akarok,melóhelyen is tudok aratni) így nem annyira megterhelő a játék sem. A kincskeresést kimondottam élveztem(piciken is csináltam, ha éppen ráértem), nem érdekelt, hogy megérős-e. Ez az ültetős rabszolga, pedig adhatna akármit, nem köll.
    De most már tényleg ne erről, és ne itt.
    Benézek Bekóhoz.

11. evakarma

evakarma Fórumszaki

Szia Beko. Hol található a topicod?

12. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Egaz 3000 termelve = 14,8%
    felrepi 195 = 18,7%

Sajnos a kezdésre nem tudtam hosszuérésűvel kezdeni, de talán a hiány majd a panni kompenzálja.
    Nálam napi 3 kör egaz és utána hosszuérésű

Gio likes this.
  13. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    >>ITT<< ;)

14. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Most nem tudok szó nélkül elmenni az agyondicsért grafika mellett.
    Nekem amúgy sem jelent túl sokat, hisz megnézem , aztán megyek tovább. Nincs arra idő, hogy elmélázzak dolgokon, gyönyörködjek az amúgy sokszor tényleg szép megoldásokban. De ez most nagyon böki a "csőrömet".
    Nem tudom a fordítás rossz-e vagy alapból lett az enövények elnevezése ez. A név csengése elvette az eszüket? :D Figyelmébe ajánlom a készítőknek az általános iskolai környezet, vagy a régi biológia könyveket, vagy Viki-t. :)
    Cirkusznád! Cirkuszgyékény lehetne, de nád semmiképpen.
    A kifejlett növényben a grafikán a gyékény torzsavirágzatát, ill buzogányvirágát látom. Vagy csak az én szemüvegem adja a rossz képet? :)
    A nádnak bugavirágzata van, teljesen más, talán a perjék, fűfélék virágzatát juttatja eszembe miniben. Természetesen a nád virága akár a növény 4m-es magasság elérése miatt is sokkal nagyobb.
    Amúgy is elég gyakori hiba az iskolásoknál, hogy a 2 növényt összekeverik. Csak remélem, hogy nem játszanak, s nem bizonytalanítja el még jobban a játék az ismereteiket. Vagy remélem fel sem figyelnek rá ebben a tempóban....

Amúgy most már tényleg nekem is sok ez a tempó, már csak részlegesen aratok. Hol ezt, hol azt.
    Az elmúlt 2 minijáték elvette minden kedvemet a sok "tökölődésével".
    Így aztán kénytelen vagyok az itteni időmet korlátozni. A nap nekem is 24 órából áll, sok egyéb tevékenység mellett ez mostanra már csak amolyan kutyafuttából eljátszott játéknak nevezett valami lett...

Jóéjt!

Last edited by moderator: Nov 2, 2018
  15. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Egaz: 8320 = 41,2%
    Felrepi:327 = 31,4 %
    Event kezdete óta +2 terménybónyuszom van és még tart a mai nap is.
    Éjszaka is egaz volt ültetve

genka53 likes this.
  16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    Mazsolázni/szelektálni tudni kell;)

Pár perce kiadós reggeli után felkockázott csokoládét és aszalt gyümölcsöt vittem be a gyerekszobába... hogy mazsolázhassanak:p
    A nagyobbaknak már nem jelent gondot:p 3.5 és 5 évesek... a pici 11 hónapos... mindkét kezébe vett egy egy darabot... majd az egyik kezéből a szájába tömte... újra vett egyet az üresen maradt kezébe... :music: de még mindig volt a tányérba...:wuerg: ezért hassal rávetette magát így már birtokolta az összeset:pxDxDxD megenni ugyan nem tudja... - de remélem hamarosan ő is megtanul szelektálni8)

Szóval Ninett a hajunkra vigyázzunk... :music: játszunk azzal ami tetszik;) az összeset meg csinálja maxra az aki bírja:p

17. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia nolina!
    Köszönöm a helyesírási kiegészítést! Igen, igazad van. Javítottam az írásomban és elnézést a hibáért. Ugye-ugye a lektori szem..... :music:

Azt hiszem egy apróságnak tűnő dolgot jó lenne tisztáznom.
    Tudod te is, hogy a moderátoroknak különféle feladataik vannak és különféle jogosultságaik (szándékosan nem írok rangot, mert én nem érzem magam senki felett állónak). A fórummoderátoroknak az a dolga (tényleg), hogy minden írást elolvassanak a fórumon. Nekem azonban nagyon sok olyan háttérmunkám van, amit ti nem láttok. Nem csak táblázatokat és gyikokat gyártok, hanem más egyéb teendőim is vannak. Emiatt én nem olvasok el minden hozzászólást. Persze vannak kiemelt helyek, amiket figyelemmel kísérek (fejlesztési ötletek, saját topikom, az aktuális csevegőket hellyel-közzel).
    A te írásodra egyik kollégám hívta fel a figyelmemet. Itt is köszönöm neki!
    A moderátor team-en belül nagyon jól működik a kommunikáció. Már máskor is mondtam, hogy remek csapat vagyunk. :inlove::) Ez ilyeneken is látszik. Ha valaki olyan írást lát, amiről azt gondolja, hogy a kollégákat is érdekelné, jelzi. A humoros írásokat, de a gorombát is hozzák a kollégák a team-szobába. Így értesülünk számos olyan hsz-ről, amit nem lenne időnk elolvasni.

A meghívásom pedig továbbra is áll, ha írhatnékotok van. ;)

18. evakarma

evakarma Fórumszaki

Szia! Köszönöm,megtaláltam.. Érdekes,hogy épp tegnap olvasgattam újra,hogy ki kicsoda,de ezek szerint nem voltam eléggé figyelmes. Most próbálom elolvasni az összes hozzászólást. :)

Gio likes this.
  19. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Az ajándékok még okés, de ezek a mennyiségek eszelősek -.-8)

20. Nálam a bahamás teljes aratás eddig 40-50 felröpit adott most 8-at állítottak a BP-nél.

Thread Status:
Not open for further replies.