Visszajelzés Tiki cirkuszgrimbusz! - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by mamarygen, Oct 31, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok. A királynő miatt itt a cirkuszost csak lájtosan csináltam 1 területen, így ezzel kicsit le vagyok maradva a faroshoz képest. 6 malomtermék van beadva, növények most már 3 területen érnek. Remélem ezt és a farmosat is hétvégén sikerül befejeznem. A felhőnek örülök, főleg a csp-s ládának :)

2. laclo70

laclo70 Junior szaki

sziasztok!
    Nem tudok ültetni bahàn event gazt?Csak nàlam van ez?

3. zebraful

zebraful Fórumelemző

Még 4000 növény kell, - persze a Karnevál királynő miatt - a felröpik megvannak. Ez már zsebben van.xD

4. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

20 tető beadva ;)

5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, sziasztok :) Szép reggelt mindenkinek :)
    Most van időm olvasni a topikot és ez a mondatot nagyon tetszik, teljes mértékben összecseng azzal amit én éreztem, örülnék neki, ha a decemberi ünnepkörökhöz kapcsolódó eventsorozat is ilyen jelegű lenne, mint az októberi :)Remélem ez nem bilikategória lesz és hasonlóan élvezetes játékban lesz részünk az ünnepek alatt :D Minden percét élveztem.:D Majmot nem etettem, de őszintén szólva nem is bánom, hogy nem csináltam :)8)
    A most futó dupla eventnek végül is a felhők tulajdonságainak megváltoztatása után nekiálltam. A szigeten kb 1 óra múlva végzek is, csak pár felröpim hiányzik hozzá ami simán meglesz. A farmosnak még kell legalább egy kör, de lehet hogy kettő nem számoltam még ki. :D
    Sok sikert kívánok mindenkinek ehhez a két evenhez és jó szórakozást a játékhoz :D

6. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Megváltozott a felhő tulajdonsága? :eek:

Már csak 1 kör egaz kell, utána jöhetnek a felrepik
    Egaz/felrepi jelenlegi mennyiségem:
    18436db91,2673%
    623db59,9038%

Last edited by moderator: Nov 3, 2018
    ildiko44, bindi5454 and Sali~*.* like this.
  7. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

8. -gyöngy-581

Szia Kékmadár :), Szép reggelt neked:)
    Igen pontosan a szintszorzó volt az ami miatt mégis bontottam minden területet, pedig az első reakcióm az volt, hogy kihagyom az eventet. Viszont most örülök, hogy mégsem tettem :)

9. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

ildiko44 and bindi5454 like this.
  10. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Sziasztok!
    Zakatolok utánatok, csak tegnap vetettem először teljes területet, 8063/778 az állás, hétfőre kész.
    Nem biztos, hogy ide tartozik, de azért csak leírom: elértem a 400-s szintet. Tudom, már nem nagy cucc, de örülökxD
    Jó játékok, sok-sok felröpit!

11. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

nekem még van 3,5 szint. Gyorsan tudok haladni, 4-5M BTP jön be naponta, minden extra dolog nélkül.

12. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

A 20200 egazon felűl kell a 40 malomtermék? vagy a 20200 ba benne van a malomtermékek

bindi5454 and borderland57 like this.
  13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Gratulálok;) Mérföldkőhöz értél;)

Lassan a cirkuszi előadás felénél tartok;)

14. delfin196702

delfin196702 Járnitanuló

Ezt az eventet sem lehet idöben befejezni ennyi rengeteg beadando növénnyel

bindi5454 likes this.
  15. -gyöngy-581

Szia!
    Ebből a gazmennyiségből mindből malomterméket kell csinálnod, és azt adod be a feladatba, külön növényt nem kér, csak sátortetőt ami malomtermék..

16. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Sziasztok!

Már csak 2330 növényt kell letermelnem és 160 felröpit összekaparnom és kész leszek.7 malom termék hiányzik még.;) Szerintem holnapra végzek ha ma nem is jön össze a felröpi.

17. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia URSA! :)
    Szívből gratulálok a 400-hoz! :D:inlove::inlove: Ez már bizonyos fokú kötődést is visszajelez. ;)
    További sikeres és örömteli játékot kívánok neked. :D:inlove::inlove:
    .................................................................................
    Sikerült a Tiki-cirkuszgrimbuszt végigvinnem. :D
    Olyan aranyosak ezek a figurák, hogy majdnem megszólalnak! :D:inlove::inlove:
    Gratulálok azoknak, akik befejezték, és sok sikert a még küzdőknek! :D:inlove::inlove:

18. borderland57

borderland57 Fórum mestere

Szia!

Benne van.

bindi5454 likes this.
  19. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Én "kicsi" gazdaként biztatlak, hogy nem fontos bontani. Mindig fent hagyok mindent. ;) Amint látod még van 80 ó az eventből és hamarosan végzek. :)

20. -gyöngy-581

Szia :)
    Biztos igazad van, abban amit mondasz, de szeretem a gyors munkát egy eventben is. Magyarázatot szeretnék adni arra, hogy miért döntöttem a tarolás mellett: éltek a pajta bónuszaim amit PP-ből kaptam, élt a naptár bónusza, és élt a Jack ajándéka nevű dekor + 2 termése is nálam. Ezek mind feleslegesen csengtek volna le ha nem tarolok, hiszen a dekorokra nem hatnak. Ezeknek a bónuszoknak és a teljes bontásnak köszönhetően én már itt tartok: Tiki szombat délelőtt lett kész, a farmos pedig szombat délután és újra a régi a farmom, ma már normál ütemben fogok aratni. Ha nem lettek volna bónuszaim akkor úgy eventezek, mint Te, de voltak és ez sokat segített abban, hogy gyorsabban legyen meg a nem kevés gaz amire szükség volt az eventben.
    A hátralévő időben nálam újra a normál ütemű játékom él :)
    Érdekes kérdés az, hogy melyik taktika a jobb a Tiéd, vagy az enyém. Nem merem vállalni, hogy kiszámolom, melyik a jobb vagy hatékonyabb, ennyire én nem szeretek számolni. Most ezt a döntést hozzam, hogy tarolok és nem bántam meg.
    Gratulálok a haladásodhoz, ügyesen csinálod :D
    Kitartást és sok sikert kívánok mindenkinek aki eventezik :)

Thread Status:
Not open for further replies.