Tini pihenő topic, röviden Ti-pi-top

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ninett79, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bnorbi1

bnorbi1 Törekvő

Köszi! xD
    Ki hogy áll a tanulnivalókkal? :D

rrr723, .karnold. és roli00000000 kedveli ezt.
  2. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Hát az angol rendhagyó igékből még egy szót nem tudok :D:D:D
    Te? :D

rrr723, .karnold. és bnorbi1 kedveli ezt.
  3. bnorbi1

bnorbi1 Törekvő

Nekem nem volt semmi feladva nyárra, de az angol szavakat(fél szótárfüzetnyi) már átnéztem, a rendhagyó igék negyede van már csak vissza, meg egy pár melléknév. :)

4. roli00000000

roli00000000 Rutinos

És mi volt nektek a köti olvasmány? :D

5. bnorbi1

bnorbi1 Törekvő

Semmi, mert az egri csillagokat filmben nekiálltunk megnézni év végén, és nem mondták, hogy el kell olvasni. xD

6. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Nem igaz, hogy nektek mindenben ekkora mázlitok van:(:D Nekünk volt a kőszívű ember fiai (523 oldal), de a tanárnak ez nem elég, erre rá a szent péter esernyője (187 oldal):eek::D

7. bnorbi1

bnorbi1 Törekvő

És sikerült kiolvasni?:)
    Ez az előnye a B-nek! :p

8. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Nem vagy norma, majd gondolod, hogy kiolvasom? :D:D:D
    Megnézem a filmet, azt ugyanúgy 5-ös dogát írok:p:D:D

9. bnorbi1

bnorbi1 Törekvő

Nekünk a tanár 5. év végén nem mondott semmit, 6. elején az mondta, hogy majd írunk a pál utcai fiúkból, mert ki kellett olvasni, de nem lett belőle semmi! xD

10. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Eddig felsőben sose írtunk, úgyhogy szerintem most se fogunk, de bizti ami tuti, megnézem a vidiket:D

11. bnorbi1

bnorbi1 Törekvő

Én mentem, majd jövök délután! :)

12. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Szia :)
    Loci, hová tűntél? :D

rrr723, bnorbi1 és .karnold. kedveli ezt.
  13. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Hú,de sokat írtatok. Az evettel én is jól állok,már az 5. szint is kész van. A titokzatos csemetét majd augusztus 31.-én kiteszem, legyen már szeptemberben is valami jó. De ha XL vagy XXL szivarfa lesz... nem fogok jót állni magamért! Aratógépet én is kiváltottam, még 86 órányi munkás,mert megcsináltam a mézes, tehéntejes és festékpalettás küldetést is. Szép lassan belejövök ebbe a gazdakörös feladatokba is. Én is sokallom az eventnövény érési idejét,de nincs mit tenni, bár nem tesz nagyon jót ez a munkásoknak. A korai keléshez én is kezdek hozzászokni,bár elég nehezen,de hát nincs mese. :)
    Hát sok sikert! Nekem elég nehezen megy. Különös,tavaly sosem tudtam 7 óránál tovább aludni. Most meg.. megesett,hogy 9-ig is aludtam,pedig nagyon nem rám vall. Úgy érzem,nekem semmi bajom nem lesz a korai keléssel, maximum annyi,hogy most egy órával előbb kell majd,fél 6-kor. Tudjátok,első óra 6:45-kor,meg ilyenek. Ez persze a reggeli aratásoktól nem tántoríthat el!
    Tanulnivalók? Nyáron? Nekem sose voltak ilyenek és szerintem nem is lesznek. Pontosabban reménykedek ebben. Kötelező olvasmányok a tanév során - házi dolgozat ritkán van. Pontosabban van,de az nagyon hosszú,minimum 10 oldalas. Hozzászokik az ember,de azért azt érdemes időben elkezdeni.
    Ezzel bizony jól meg fogod szívni! Ideje lenne már elkezdeni. Erről jut eszembe egy történet. Nekünk a tanév végén bevezették a kötelező,két tantárgyból való próbavizsgázást. Úgy kell elképzelni,hogy két tanár ül bent,és neked mindent el kell mondanod az adott témával kapcsolatban,ami csak eszedbe jut. Igen ám,ez nekem a földrajz és az angol volt. Angollal nem is volt baj,de a földrajz mind a 15. tételét (1 tétel/2,5 oldal) az utolsó napra hagytam. Vizsga kedden,vasárnap délután este 8-kor jut eszembe. Hétfőn nincs óra,neki kellett ülnöm. Hogy én azzal mennyit szenvedtem! Hajnali 5 se volt,már a második tételen rágtam át magam,esete 11 körül feküdtem. Kérdéses,hogy ettem-e,vagy ittam! Másnap vizsga, majd szétidegeskedtem magam,végre vége,hazamentem,vagy két napot aludtam. Később,mint megtudtam,én voltam az egyetlen,aki hibátlanra vizsgázott. Jó hogy! Soha többet nem fogom ennyire a végére hagyni. Vizsga előtt olvasom a füzetem,vagy 30 oldalt,persze földrajz,rájöttem,egy téma kimaradt. Szerencsére nem azt húztam. Másnap azért se mentem iskolába,otthon kellett egy kicsit aludnom,ennem,innom - farmoznom. Akarom mondani pihennem! :)
    Az úgy jó! Habár már jártam úgy,hogy írtunk,el se olvastam. Ha most feladnak egy kötelezőt,kizárt,hogy megnézném,meghallgatnám, nekem valahogy az nem elég. Szóval inkább egy hétvégémet erre szánom,hogy elolvassam,minthogy minden nap pár oldalt. Nekem az nem megy! :)
    Oké,én is aratok. Ma piacozok, keverek a mesterségek völgyében,csinálok egy felújítást a kerge kertben,megcsinálom a paszulyt meg a szédült szántót,rendbe teszem a farmot,aratok,vetek,pörgetek,meg miegymást. Ja,és bahama küldetéseket fogok ma csinálni. Úgyse lenne rá máskor időm,szóval ennek is neki kell állnom. Szóval most megyek,maradok még egy kicsit,aztán majd csak délután 3 körül jövök! Sziasztok!

.karnold. kedveli ezt.
  14. roli00000000

roli00000000 Rutinos

No dada, úgy látom te írónak készülsz :D
    Lociiii gyere már elő :D Beidézlek, hátha hamarabb ideérsz :D

rrr723, bnorbi1 és .karnold. kedveli ezt.
  15. dada081990

Igen,valóban sokat írtam. Ennyit tudtam,ne tudtam többet idézni. Nem engedte az a fránya fórum. Szerettem volna még írni,reménykedtem is benne,hogy fog valaki írni hogy idézhessek és folytathassam mondanivalómat. Örök hála ezért! :)
    Hát,igen,a idézéstől valóban gyorsabban idetalál. Remélem süt sütit. Éhes vagyok! Ma azért késtem,mert kutyát sétáltattam,meg meg kellett etetnem a nyulamat. Hogy egy nyúl mennyit tud futni,még mindig csodálkozom rajta.
    Sikerült pár dolgot elintéznem a farmon,pédául pörgettem egy hótapsifülest,el is adtam 185,000 CSP-ért,remélem valaki azért megveszi.
    Szereztem pár csillagot,befejeztem pár gazdaköri küldetést is,meg megcsináltam a paszulyt és a kerge kertet. A paszulyról nem hoznék fotót,de a kerge kertet lefotóztam,hátha valaki szeretné megnézni. Akit érdekel,ide kattintva megnézheti.Szép is,jó is,egy nap 45,000 TP körül jön be,néhol két aratással. Szerintem ez bőven elég. Igen,még learattam,meg elkezdtem egy bahamás gazdaköri küldetést. Mindjárt jelentkezem a fejleményekkel!

.karnold. kedveli ezt.
  16. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Nekem épp kint van a piacon 2 tudós kecském 8milláért, meg a pajtában meg még egy tudós, és van egy húsvéti nyusszom is:D

rrr723 és .karnold. kedveli ezt.
  17. dada081990

A tudós kecskékkel valahogy bajban vagyok,nekem sosem kelnek el azon az áron,mint ahogy kéne. Egy húsvéti nyuszit én is szeretem még valamikor régen,azóta nem adom el,mert 500 CSP-ért adták,úgy döntöttem,majd farmcsőd idején jó lesz. Learattam mindegyik területen,bár event idején én nem szoktam beszedni a fákat se,az is sok idő kirakni,meg azért,mert olyan szépen vannak elrendezve. Kevertem 50 répás-almás csatnit, remélem elég lesz. Neked meg már tegnap visszaküldtem,ha jól emlékszem. Befejeztem egy bahamás gazdaköri küldetést is. Mennék Valdemárhoz is,csak sajnos zárva van,meg kell várnom,míg kinyit. A kalózbarlangba meg nem igen járok,még sose sikert semmi normálisat vennem. Gyorsan aratom az eredi tisztást és a bahama szigetet is, hamarosan jelentkezem! Hogy fáj a fogam arra a nyuszira. Ha lehetne,átmennék hozzád és elhoznám!
    Gyorsan elmentem a bahama szigetre is,ott is learattam,meg az erdei tisztáson is,több kevesebb sikerrel. Felröppenők rendesen jönnek,eventgazzal sincs sok gond. Gyorsan elkezdtem tenyészteni pár állatot,mert volt egy kevés raktáron,észre sem vettem. Remélem azért valami értékes lesz belőlük!

Utoljára szerkesztett: 28.8.14
    .karnold. kedveli ezt.
  18. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Csak ott van a bibi, hogy nem lehet:p:D
    Én a tudós kecskékkel vagyok bajban.. Úgy érzem, nem fognak elkelni 8-8 milláért:( Majd lehet kirakom utána 7-7-7ért a 3-mat, de lehet megtartom, és csak a húsvétit adom el, a kecskéket pedig majd akkor, amikor kevés píz lesz a háznál:)

rrr723 és .karnold. kedveli ezt.
  19. pikom

pikom Fórummogul

Sziasztok! :D
    Vegre bekukk...
    Tanulnivalo?! no az meg mi xDxD:wuerg:

Event reggelre kesz (ha a ropi is ugyakarja);):D

psandor76, Erika1959 és .karnold. kedveli ezt.
  20. loci007

loci007 Aktív író

Hú a mindenit mennyit írtatok, míg nem voltam. :D Látom Roli már hiányolt is. xD
    Nekünk nyárra nem volt kötelező olvasmány, majd csak év közben kell elolvasni. Az egyik a Bánk Bán lesz , amiről rengeteg rosszat hallottam, úgyhogy öröm lesz belekezdeni. xD A másik kötelező nem tudom mi lesz.
    Az egri csillagok úgy emlékszem nekem tetszett. :D A Szentpéter esernyőjéhez pedig egy kalappal Roli, mert azt én nem bírtam elolvasni, 10 oldal után bealudtam rajta. xD
    Dada, ne aggódj nem vagy egyedül. :D Nekünk is van év végi vizsga. Idén már németből is kellett szóbeli vizsgáznom, az angol meg egy 15 perces vizsga volt, mire sorra kerültem már tiszta gyomorgörcsöm volt annyit izgultam, aztán 4/5-öt kaptam. :D
    Jut eszembe. :D Roli nagyon tetszik az új bannerod. ;):p

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.