Tini pihenő topic, röviden Ti-pi-top

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ninett79, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pikom

pikom Fórummogul

Na azt mi se kaptunk.. :D
    Hala az egnek." xD

2. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Azt nem bannernek szántam, inkább egy kis "segítségnek", ha kell valakinek:p:D
    Dobj fel egy témát:D
    Ja, Norbi, jó lett az új bannered:D

rrr723 és bnorbi1 kedveli ezt.
  3. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Várhatóan ez eventtel én egy kicsit késni fogok,bár nekem egy kicsit kérdéses,miért is csináljam meg. Igazából nem nagyon vágyok a kitehetőkre meg a paszulyra sem igazából,de a titokzatos csemetét már kiváltottam.
    Ő mindenkit hiányol,hogyha nem vagyunk itt,nem lenne kivel beszélgetnie. Meg ugye nem lenne annyi hozzászólása. :)

Figyelj,kötelezők terén nekem mindig az a véleményem,hogy semmire ne jó,mivel már régi,és nem sokat tanulhat belőle az ember. Maximum a régi nyelvhasználatot,vagy az emberek mindennapjait. Aki szereti,annak biztos izgalmas,ezért nem szeretném ezt leszólni. Pár éve bevezettek egy újfajta könyves rendszert,ahol modernebb könyveket kell majd olvasni. Mivel az irodalomi és történelmi eseményeket nem mi mondtuk meg,mikor legyen,ezt erősen kétlem,hogy mire lennének jók a könyvek. Én bármilyen könyvet elolvasok,tényleg bármit,amit el lehet,tehát mondjuk nem latinul vannak benne fordítások,vagy már olyan modern,hogy neház pár szót kiolvasnom. Lehet,hogy használom őket,de nem nagyon viselem el a könyvben a sorok között. Nyugodjon meg mindenki, ti csak egy,vagy kettő könyvet olvastok. Én nekem hármat kell majd, ami közül az egyik lényegében a Biblia fele. Szóval Én már most várom,de remélem a praktikám be fog válni, egyszer gyorsan túlesek rajta és nem kell minden nap szenvedni vele.

Tényleg,most néztem meg csak bnorbi1 bannerét. Nekem is teszik,bár az én kedvenceim a farmosak. Valahogy egy farmos játékhoz farmos animációs banner és profilkép illik. Persze nem azt mondom,hogy csúnya,mert nekem kifejezetten teszik. Habár a napokban egy kicsit megkérdőjeleződött bennem,miért is kéne banner, mert engem egy kicsit zavar is. Szóval túl sok helyet elfoglal. Szóval maradtam a három linknél,meg pár egyszerű adatnál. Szerintem bőven elég.
    Te mindig csak beszélni akarsz? Látom néha azért kifogysz az ötletekből.
    Habár témát nem tudok "feldobni",de azért gyorsan leírom,mit csináltam. Pörgettem,arattam,vetettem, megcsináltam a farmterületeket. Rendbe tettem a szédül szántót,kerge kertet,erdei tisztást. Kevertem pár csatnit, voltam a Bahamákon.
    Most épp a következő aratni valót várom. Fél óra múlva kész,aztán már csak 10 után lesz kész a következő adag.
    Piacoztam,gazdakört csináltam,szóval most mindent,még suli előtt. Tudom,hogy nincs itt,de sajnos egyre kevesebb időnk maradt.
    Most megyek,mindjárt aratok,aztán még késő esete benézek pár percre. Reggel meg korán kell kellni,mert vetni kell!

4. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Na ezt se fogom végigolvasni, nincs most türelmem ehhez :D
    Nem a hszek miatt akarok beszélgetni, hanem mert az unalom az nagy úr:(Most aludtam 2 órát, úgyhogy már azt se tudok csinálni, csak majd este:D

rrr723, bnorbi1 és loci007 kedveli ezt.
  5. dada081990

Néha ilyen is vagyok,meg néha olyan is,hogy mondani kell,hogy többet kéne beszélnem vagy írom. Igazából én sem tudom megmondani,miért. Én nem szoktam unatkozni. Olvasok,vagy farmozok,vagy valami más érdekes dolgot csinálok. Ha annyira nagyon unatkozom,néha még főzök is. Aludni azért nem szeretek,mert esete egyáltalán nem megy. Sehogy,komolyan. Ha délután alszok,engem nem lehet hajlani 2-ig lelőni. Nem tudom,hogy miért. Látom te is jól kidekoráltad az aláírásodat. Most megyek,gyorsan learatok, és estefelé még benézek.

6. loci007

loci007 Aktív író

Hello! :)
    Ha nem baj én nem értek veled egyet. ;)
    Először is, a könyvek általában az az érdekes, ahogy megfigyeled a szereplők jellemfejlődését, egymáshoz való viszonyukat, viselkedésüket különböző szituációkban. A történet az mellékes, a történetbe van beleburkolva a mondanivaló, csak önmagában az száraz lenne, így viszont érdekesebb. És ez már a régi kor embereiben is megvolt. Ők is voltak kapzsik, kétszínűek, hazugok, tolvajok, jószívűek, kedvesek stb... És az akkori írók ezeket írták le. Elismerem, van nagyon sok unalmas kötelező olvasmány, ami még nem is szól semmiről, de én olvastam már nem egy nagyon jó könyvet, amiből 1-2 db kötelező olvasmány volt annak idején. Úgyhogy a régi könyvekből igen is sokat lehet tanulni, ha valami ma érthető nyelvre van lefordítva. Mivel említetted, hogy a régi könyveknek nem vagy a híve, térjünk át a kortárs írókra. Hát, hogy is fogalmazzak, úgy hogy az még nyomdafestéket tűrő legyen; elég pocsék a legtöbb. A vámpíros, farkasemberes, varázslós fantasy sci-fi-horror elegyből nekem eléggé elegem van már, mert semmi mondanivalóval nincs megtöltve, tisztelet a kivételnek, mert kortárs íróktól is olvastam már nagyon jó könyveket, de az ún. "sztár írók" ontják a ponyvaregényeket, sajnos.
    Persze ezzel nem kritizáltam a véleményedet, csak leírtam az enyémet, hátha kicsit átértékeled majd a jövőben te is a régi kor szellemiségét, vagy nem. :D
    Amúgy nekünk is van már 2-3 kötelező olvasmány, úgyhogy nem csak te fogsz szenvedni velük :D

rrr723 és roli00000000 kedveli ezt.
  7. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Na ha nem baj, ezt se fogom elolvasni, nincs kedvem hozzá :D Eventtel hogy haladsz? :D

Utoljára szerkesztett: 28.8.14
  8. loci007

loci007 Aktív író

Már az 5. szint első feladata is majdnem kész van. :) Egyébként érdemes elolvasni az eszmefuttatásomat. :D ;)

9. bnorbi1

bnorbi1 Törekvő

Köszönöm mindenkinek! :)
    Na én mentem mára, nem aludni, csak úgy! xDxD

10. loci007

loci007 Aktív író

Jó éjt Norbi! :)
    Én meg megyek futni még egy kisebb kört, csak, hogy ki ne maradjon, de elég hideg van ma. :oops:>:(

11. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Jó éjt, meg még jó nemtudommit:D
    Öltözz fel rendesen, és akkor nincs semmi gond a hideggel:D
    Vagy pedig maradj itt, úgyis unatkozom, aludni meg nem tudok, mert egyáltalán nem vagyok álmos:p

rrr723, bnorbi1 és loci007 kedveli ezt.
  12. dada081990

Figyelj,mindenkinek joga van véleményt írni,én ezt el is fogam. Örömmel olvastam. Kiegészítésképp,az én véleményemet még egy kicsit kiegészíteném. Habár igaz,hogy egy könyvben az az érdekes,hogy a szereplők jellemvonásait figyeljük,viszont az nem szabad szem előbb hagynunk,hogy nem a szereplő,hanem a történet építi fel a könyvet. Azért vannak egy könyvben epizódok,felváltva általában érdekesebbek,unalmasabbak. Rájöttem,Te inkább a szereplők leírását szereted,én a történet híve vagyok. Habár még mindig nem tudom,hogy az Egri csillagokban a szereplők,főleg a törökök jellemvonásában,vagy éppen viselkedésükben,nekem ebben az olvasmányban inkább a történet tetszett. Persze nem csak ez az egy könyv van a világon. Kedvencem volt a Pál Utcai Fiúk,mert egy kicsit még mindig közelebb áll a személyiségemhez az a könyv,mint például az Egri csillagok,vagy a Szent Péter esernyője. Én igazából a történet gyors lezárását nem értettem abban a könyvben.Persze ez csak az én véleményem.Én is olvastam már nagyon jó kötelező olvasmányokat. Persze nem azt mondom,hogy a mai eltúlzott,vámpíros,farkasemberes,meg ki tudja milyenek izgalmasabban,mert én abban sem látok sokat. A ponyvaregényeket kifejezetten szeretem,bár embere válogatja,kitől olvasok.A régi könyveknek híve vagyok,csak azoknak nem,amik számomra nem szimpatikusak. Az Egri csillagok azért,mert nem szeretek csatákról olvasni.A Szent Péter esernyője,mert valahogy a történet nem fogott meg. A Pál Utcai Fiúkat meg szerettem,mert volt benne számomra valami érdekes,amiért olvastam. Egy történet,a lényeg,és hogy miért is íródott a könyv. Habár a modern könyvekben szerintem meg kell különböztetni az egy gondolatból álló,gyorsan leírt,és a végiggondolt alkotásokat. Nekem itt inkább a végiggondoltabban tetszenek. Nem ugrálunk a történetben ide-oda,hanem egy jól összetett,de egyben nem túl hosszú művet olvashatunk. A mostanában felkapott sztár írók könyvet én sem tolerálom. Egyszer a kezembe került,de a szóhasználat,a kinézet,meg szóval semmi miatt sem akartam elolvasni. Rászántam magam,inkább elolvastam,de megbántam. Nem derült ki,miért csinálta ezt,meg azt a főszereplő,mi történt vele. Hová lett a háziállata,a szülei,meg szóval minden. Kicsit kirázott a hideg,hogy valaki egy ennyire be nem fejezett könyvvel lett híres,vagyis inkább sikeres.

Figyelj,tőlem kritizálhatod a véleményedet,de most te csak a sajátodat írtad. Nekem is van,neked is. Szerintem ebben ez a jó. Milyen is lenne,ha mindenki ugyanazt szeretné enni,inni,olvasni. Ugyanazt sportolna,meg szóval minden. Ennek ellenére,hogy egy kicsit kiegészítettem az írásomat,remélem nem kaptunk egy egyszerű véleménykifejtés miatt össze. Én élvezettel olvastam a Te véleményedet is. Remélem még fog alkalmunk jutni arra,hogy ilyen dolgokról beszéljünk. Én szeretek ilyenekről beszélni.

Tényleg érdemes lenne,nekem tetszett. Pár sorral feljebb egy keveset reagáltam is rá. Remélem nem bántó,próbáltam csak szimplán véleményt írni.

Igyál meg egy fél liter közepesen meleg,cukros tejet. De csak akkor,ha bírja a hasad. Én mindig jót tudok tőle aludni.
    Event növények aratva,felröppenők száma egy kicsit csökkent,de azért jön. Mára megcsináltam mindent,amit szerettem volna, a piacon is jó sok minden kint van. Holnapra milliomos akarok lenni! Gyorsan megyek aratni,mára is meglesz a három. Holnap korán kelek,majd biztos firkantok valamit a fórumra,hogy megvagyok. Reggel fél négykor kelés,aratás, majd csupa jó programok. Remélem 9 után már vissza is érek. Holnap se kell a korán keléssel foglalkoznom. Holnap reggel én hozok majd valami finomságot! Ha nem felejtem el. Jut eszembe,ha holnap túl sok csatnit keverek,megpróbálok küldeni mindenkinek pár darabot belőle. Sziasztok!

HéricsBáró és loci007 kedveli ezt.
  13. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Csodák csodája, végig elolvastam:D
    Ezt a cukrostejet módszert majd lehet kipróbálom:)
    Holnap reggelre lehet kész lesz a kettes feladatom:D:D

HéricsBáró, rrr723 és bnorbi1 kedveli ezt.
  14. dada081990

Ez igen! Nagyon gyorsan haladsz. Emlékszem,régen mennyire furcsa dolognak hittem a répás-almás csatnit. Sikerült megcsinálnom az 5.sort is,remélem kész lesz. Lehet,mégis csak végigcsinálom. Majd még meglátjuk. Titokzatos csemetémet kitettem, remélem nem szivarfa lesz. Egy XXL citromnak örülnék,olyanom még úgy sincs.Én már le is arattam,megyek is mára aludni. Holnap korán kelés,de előtte aratás! Remélem 9-kor már leszek.

HéricsBáró kedveli ezt.
  15. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Jó éjt :)
    És igen, gyorsan haladok:D:D Először csak az volt a tervem, hogy csak a szupitápos részt csinálom meg, és most úgy döntöttem, hogy tovább is..:D

16. pikom

pikom Fórummogul

Na nekem meg lesz egy fel2es aratas.. :D
    Nemertem,mi miatt maradok fennt,es csinalom,hiszen boven keszlennek... max a felropi ami huzakodhat,de ez meg eventgaz,amit aratni kellene -.-xD
    Na mindegy,addig is keresek egy beszelgeto pajtast xD
    Kulonben..szepen lassan..:sleepy:

Erika1959 kedveli ezt.
  17. -marika65-

-marika65- Junior szaki

Sziasztok!

Segítene nekem valaki és megmondaná mire jó az íróecset?

18. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Szia :)
    Tudsz belőle készíteni pálcikahegyezőt, aminek a terménye az evőpálcika, és nagyon jó ára van a piacon :)

19. -marika65-

-marika65- Junior szaki

Szia.Köszönöm a választ de fogalmam sincs,hogy kell készíteni.:cry::cry::cry::cry:

20. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Először is bahamán ki kell váltanod a pandakuckó szobrot, aztán a városban a műhelyben barkácsolnod kell 1 pálcikahegyező műhelyt, amibe kell 5 íróecset

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.