Tini pihenő topic, röviden Ti-pi-top

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ninett79, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bnorbi1

bnorbi1 Törekvő

Az utolsó nap!:cry:
    Ki kell használnom ezt az utolsó napot, szerencsére még a nap is süt! xD

roli00000000 kedveli ezt.
  2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok:)
    Ne sírj!:) Nemsokára Karácsony, ott megint lesz egy szünet, aztán pillanatokon belül tavasz, újra szünet, mire kettőt pislantasz vége az iskolaévnek. Megint csak rájössz majd, hogy milyen gyorsan múlnak az évek.:)

3. szilviacska

szilviacska Fórum-zöldfülű

sziasztok
    nagyon megkoszonom ha segietek nekem anyiba hogy ha elutazok nem tudok jacani es akkor megsemmisul a jatekom ?elore is koszonom

4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben elutazol és nem ültetsz semmit sem a farmodra, akkor nem lesz gazosodás, nem veszik el semmit. E mellé kiválthatod a Bölcs Tölgyfán a szabadság mód rúnáját ami 2x2 hétre biztosítja, hogy a hőmérőd ne pirosodjon be.

5. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Sziasztok
    Norbi, ment egy üzi a kisfarmomról :(
    Kaptam egy 4-est és egy 5-öst töriből.. :)

loci007 és bnorbi1 kedveli ezt.
  6. bnorbi1

bnorbi1 Törekvő

Sziasztok! :)

Én a héten eddig egy 5-öst kaptam kémiából.
    Holnap nyelvtanból írunk, nem várom! :(

loci007 és roli00000000 kedveli ezt.
  7. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Norbiii, megvaaan :D Szerintem tudod, mire írom :p
    Kakukknak mostmár nem állok neki, de boomkor kaptam 110 tápot, most néztem meg :D

loci007 és bnorbi1 kedveli ezt.
  8. loci007

loci007 Aktív író

Sziasztok! :D
    Nagyon rég jártam errefelé :D Láttam, már aggódtatok is értem. :p Sajna suli mellett semennyi időm nem jut farmozni, így csak nagyon ritkán jöttem fel farmra is. Most is csak, éppen, hogy elcsíptem még a boom-os kakukkfiókás eventet, de rózsa ólat most sem sikerült szereznem. :( Na sebaj, majd legközelebb. :)
    A suli megyeget, bár tulajdonképpen Hétfő 1. órától Péntek utolsó óráig várom, hogy vége legyen a tanításnak. Jövő héten pedig nagyon sokmindenből fogunk írni, úgyhogy a tanáraimnak sikerült elrontaniuk a hétvégémet. :cry:
    Az elmúlt hetekben viszont megvolt életem első zenekari próbája is, mégha nem is szálltam be végül hozzájuk. :D

roli00000000 és bnorbi1 kedveli ezt.
  9. bnorbi1

bnorbi1 Törekvő

Sziasztok! :)
    Gratttt a tudod mit! xD

Vártunk Téged, és jöttél is! :D
    Én az előző héten voltam így, a 14 tantárgyból 7-ből írtunk témazáró és 1-ből röpkét. :cry:
    De túléltem.xD

roli00000000 és loci007 kedveli ezt.
  10. loci007

loci007 Aktív író

Jaja, ismerős. :D
    Mintha direkt összebeszélnének a tanárok, hogy lehetőleg minél közelebb legyenek egymáshoz a dolgozatok. :D Ha pedig rákérdezünk a tanároknál, hogy ne egyszerre írjunk már mindent, akkor mindig azt válaszolják, hogy "ráértek úgy is hétvégén, nem? Biztos nem fogtok csinálni semmit." Hát így már nem is... Na inkább hagyjuk a sulis témát, elvégre hétvége van. :D
    Eventet csináljátok? Szívesen megnyerném a Top 1000-s csomagot, mert nagyon jól hangzik. :D Habár, azok, akik teljesíteni tudják ezt a feladatot, azoknak már pont nincs szükségük ezekre az ajándékokra szerintem. :D

roli00000000 és bnorbi1 kedveli ezt.
  11. bnorbi1

bnorbi1 Törekvő

A tanárok szerint mi mindig ráérünk. :D
    Én csinálom, de csak az első 3-at, a többire pénzt nem költök! xD

12. loci007

loci007 Aktív író

Az első 3 már nekem is meg van, a többi pénz függvénye, hogy sikerül-e. :D

13. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Sziasztok :)
    Kaptam földrajzból 3 db ötöst, juhééé :D
    Eventem kész, maradt még pluszba 400-500 felröpim :) A topba már beneveztem :D

loci007 kedveli ezt.
  14. loci007

loci007 Aktív író

Hello! :D
    Na az tök jó. :D
    Láttam is már, hogy 209. vagy. Csak így tovább! :) Én nem tudom befejezni, mert se értékes tenyészállatom, se pénzem nincs. xD

15. Monita2010

Monita2010 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Mielőtt még nem lett átalakítva a fórum, mindig ebbe a topicba irkáltam, csak azóta elszoktam a farmozástól (is). Most újra itt vagyok, akinek esetleg van kedve ismerkedni, írhat ide :) Ritának hívnak, 14 éves vagyok, 2010-ben kezdtem el játszani :)

16. loci007

loci007 Aktív író

Szia Rita!
    Üdvözöllek nálunk, én Lóci vagyok. :)
    Mi újság? ;)

17. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Üdv közöttünk :)
    Én Roli vagyok, 12 éves és 7.-es, most ennyi, ha kérdésed van, ki vele! :D
    Lóóóciiii képzeld találtam a pajtában cca. 30ezer datolyát, és most maxon van az ára (kb. 250/db), úgyhogy próbálok tőlük szabadulni, de ahogy elnézem, max. 150-ért viszik. Na ez van :D
    Tegnap ismét beraktam 3 tudós tevét 9 alappal, és lett 1 szultánom, azaz 2 milla nyereség megint :)
    Szóval mostanság elég sok pénzt fogok szerezni :D
    Norbi, beidézlek, hogy te is minél hamarabb idetalálj :D

loci007 kedveli ezt.
  18. loci007

loci007 Aktív író

Na az szupi Roli! :D A kevergetésekben még mindig ott vagy. :D

19. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Sose fogom abbahagyni :p
    Te szoktál amúgy? :D

loci007 kedveli ezt.
  20. loci007

loci007 Aktív író

Szoktam igen, csak nem igen szokott sikerülni. :S Van egy egyszarvúm már vagy egy éve, és nem tudok neki párt találni, pedig már rengeteg lipicait bekevertem hátha ad. :(

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.