Visszajelzés Titkos recept eventcsevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: PepperPotts, témanyitás ideje: 28.5.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Mivel készültél?
    :eek::music:

Sanyat kedveli ezt.
  2. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

A röpikre.. fák és növények adják ,ólak nem;):p Azaz kiszedtem az állatokat, és kiraktam a fákat meg ültettem olyat ami leérik 14 h-ra .;)Nagyjából ennyi:p Meg nem adtam még le a füge kivi ébenfás gazdakörit óvatoságból.. :music:o_OGondoltam a piacra.. o_OJelenleg 4000- 8000 között mozog az áruk , van egy olyan érzésem hogy drágább lesz mint a pecsétfa...:eek: Ha nem akkor marad a gazdaköri, olyan 20000 csp körül viszont már inkább eladom:music:;):D Persze a röpi is módosíthatja a döntést..:wuerg:
    Ja és nem aratam le a bahán reggel, azt majdnem elrontottam félkomásan:sleepy::p az volt a legnehezebb;)xDxD

Utoljára szerkesztett: 30.5.19
    -Holdfeny-. kedveli ezt.
  3. Hara-mia

Hara-mia Fórum-zöldfülű

Sajnos En sem talalom sehol a sutotortenetek nevu dekort .... tobbszor atneztem, frissitettem

4. Hara-mia

Hara-mia Fórum-zöldfülű

meglett !! Juhejj!

DevilMókus kedveli ezt.
  5. szpiró61

szpiró61 Törzsjátékos

Én sem találom.

6. DevilMókus

Bahán menj a dobozon belül a váza ikonra! o_OOtt kell lennie:music:

szpiró61 kedveli ezt.
  7. szpiró61

szpiró61 Törzsjátékos

Megvan Köszi, nem lesz meg az első rész így.

Sanyat kedveli ezt.
  8. DevilMókus

A 2 feladat arany gyémántját hagyd ki, az nem fontos.o_OA fejlesztés az ajándékba kapottal meglehet;)

szpiró61 kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

9 arannyal kiváltható;)

DevilMókus kedveli ezt.
  10. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

Sziasztok. Most már nem kell a mákbabot ültetni? Gyakorlatilag június 2-ig azt ültetünk a szigeten amit akarunk? Jól értem? Majd júni. 2.-án kell újabb eventnövényt ültetni?

11. povika

povika Járnitanuló

honnal tudom a z eventkelléket előbányászni, sehol nem találom.

12. DevilMókus

Juni 1-2 cukormályva, majd juni 2-3 szintén o_OAddig röpi, majd utána is röpi;)

13. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

Köszönöm a válaszodat.

DevilMókus kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

ÓÓÓÓ de jó nekünk;)

DevilMókus kedveli ezt.
  15. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Sziasztok! A csoki finomság nem lesz 14 órára. Akkor nem érdemes folytatnom tovább az eventet??

16. DevilMókus

Azért várjuk ki a 14h -ato_O;):p Nem vagyok benne biztos hogy a röpi olyan sima ügy leszo_O:wuerg: Pedig nem bánnám mert a 6-8h e-gaznál azért nem árt a trágya.o_O Persze a raktárak ládikók hozzák , de szívesebben tennék ki ólakat:sleepy:
    Böbe 4948: Az attól függ mit szeretnél? A felhőt mindentől függetlenül meg lehet szerezni csak aznap kell kiváltani,:music: és ha a fejlesztést megcsináltad a maiból akkor nincs veszve semmi...;):p

17. -Holdfeny-.

Én 24 órás gazzal várom... csak ad annyit amennyi elég;)

DevilMókus kedveli ezt.
  18. DevilMókus

Sajnos este még arattam.:sleepy: Saguaro nem fért volna bele:sleepy: Vízijácint viaszvirág azért van, meg sokk fa..:music:Nem is lenne gond mert megoldom azért, csak pörgettem a másik eventet, és elég drága a trágya:sleepy: De mindegy pár millió belefér, majd a fák visszahozzák;):p.

gyemant1 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Vízzel 19 óra... + trágya.... simán belefér;)

DevilMókus kedveli ezt.
  20. DevilMókus

Éjfélkor?;):p

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.