Visszajelzés Titkos recept eventcsevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: PepperPotts, témanyitás ideje: 28.5.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsofigi

Zsofigi Haladó

Köszönöm, figyelmetlen voltam, reggel hosszút kellett volna ültetni - óh jajj, nagyon bonyolult!!!!

Leho69 kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Az a fránya finomság....:music: folyton az hiányzik:pxDxDxD

3. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Elnézést, de a kettesével felreppenő beadandókkak, kissé nehézkesen lehet haladni :sleepy:, vagy van olyan aminek az aratása nem 0-2 add?

4. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

Ha gyors segítséget, útmutatást vársz, akkor érdemesebb az egyik help-topikba írni, ott biztosan észreveszik a kérdésed. Itt lehet, hogy elsikanak felete. Mint ahogy Te is elsiklottál afelett, hogy néhányan leírtuk korábban, hogy az első gazdaköri 2. feladatának arany és gyémánt részét simán ki lehet hagyni, ezáltal egy csokis cucc megspórolható.

Lillapilla73, Gio, -ágianyu33- és 5 más kedveli ezt.
  5. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

a francba..belekeveredtem ...nagyon köszi hogy felhívtad rá a figyelmemet. köszi mégegyszer

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.5.19
    Döbi65, Kuzdern és kovacstne kedveli ezt.
  6. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

A leggyorsabb segítség, ha az eventismertetőt alaposan áttanulmányozod

Döbi65, Lillapilla73, Gio és 12 más kedveli ezt.
  7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

A napszak válogatja, mikor ki olvassa az írásokat. Segítséget kérni? Itt azt nem lehet. Egyébként sem volt semmi ilyen az írásodban. Csak egy kis önbizalomhiány jött le belőle. Nem is kicsi, na. Megnyugtatlak, ha rosszul gondoltad volna, rögtön javítanak.
    Írj le bármit fordítva, ahogy van, és tucatnyian mutatják Neked a helyes utat.

Döbi65, Gio, pietro52 és 3 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Drága Professzor;) Látom megint elemedben vagy:p
    Azt hittem kicsit megdolgoztatnak bennünket a felröppenő miatt... :p de még a cukornádból is jön:pxDxD
    A kitehető mérete 2*2.... mellé 15% társul a végén...:p Aki hely szűkében van... többet ér 2 bagolytojással fele akkora területen:p
    No persze azért ameddig ilyen egyszerűen kipipálható a feladat.... addig kell ez is...:music:

Döbi65, Gio, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  9. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Második feladatsor kipipálva, jól adta a vizijácint;), 1 finomság a pajtában, papagájfák maradtak a zuhatagon a kitehetővel együtt, 2 másik területre saguaro ment a holnapi röpi miatt...fejlesztések felpakolva. Este 10 előtt még 1x aratom a kitehetőt, meg holnap 2x, utána este már 2 finomságot fog adni:D. Laza menet volt a mai:music:.

Gio, Kuzdern, Fatther és még 1 ember kedveli ezt.
  10. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

A 234. hsz. volt kérdése, de ez a kérdés oldalanként kb 2* feltevésre kerül

Kuzdern, Fatther és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Nekem még az este aratott finomságot be kell majd dobnom...:music: Akkor le vagyok maradva?:wuerg:

nyuszika215 kedveli ezt.
  12. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Nekem is másfél óra múlva lesz meg a finomságom de nem hiszem,hogy le lennék maradva

imi010 kedveli ezt.
  13. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Leho! Nyugi mááár!

Fatther, GA-BI-O-Farm és Katka54 kedveli ezt.
  14. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Semmiről nem vagy lemaradva 2,5 óra múlva lesz kész a finomságom, a felröpim sincs még meg, de ma még meg lesz :)

Kuzdern kedveli ezt.
  15. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Már azt hittem valamit rosszul tudok.
    Sütőlegendák [​IMG]3.08:003.600 és 10%-al több BTP az aratásokból 1 órán keresztül02x2Kerge Kert, Bahama sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete, Kincses sziget és Házi kedvenc futtató

Ha nem figyelek beviszel az erdőbe. Kedves Anyuka! Na, na! Hagyjuk az erdőt.

Olyan nyugodt vagyok, hogy azt el sem hiszed.
    Csak megerősítést várt. Igazából a kérdésében benne volt a válasz. Hidd el, hogy csak bizonytalan volt.
    De hát nem véletlenül nem szoktam én kérdezni. Sokkal jobb, ha engem kérdeznek.

Gio, Ninett79, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Csak finomság ügyileg gondoltam...:music: Bár a végszükség esetén is megoldom, hogy teljes legyen a kitehető:music:
    8 óra alatt érik... este még egyszer learatom.... de holnap is csak 2 aratás fér bele....:wuerg: Mert egy dekor miatt nem lépek be:eek:
    ÓÓÓÓÓÓÓ ezer bocsánat... csak 10% bakker ez nagyon karcsú:wuerg:

Leho69 és Fatther kedveli ezt.
  17. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Ezzel én igy vagyok, inkább 5* utánanézek mielőtt kérdezek

Lillapilla73 és Kuzdern kedveli ezt.
  18. Puszpang

Puszpang Rutinos

Ha nem csinálom minden nap a gazdakörit,és a felröppenő megmarad,azt az utolsó nap be tudom majd adni a feladatba(ha csak a felhőt akarom megcsinálni),vagy elveszik?

Kuzdern és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Én arra szavazok, hogy megmarad;)

20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Beadhatod majd, gyűjtsd addig. :)

ljanika6, Gio, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.