Visszajelzés Titkos recept eventcsevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: PepperPotts, témanyitás ideje: 28.5.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. KTibi

KTibi Utánpótlás-írogató

Köszönöm! Most nem szeretnék korán kelni, így akkor ez most nem lesz meg sajnos. Jó hétvégét!

kukori80 kedveli ezt.
  2. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Én se írtam mást.o_O Volt egy hsz amibe kifejtettem hogy az állatokkal óvatosan mert a növények adják mindegyiket.o_Opersze akinek már mategnap-ról;):p van tartalékja annak lehet ólazni is:music:

Kuzdern és kukori80 kedveli ezt.
  3. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Azt a táblázatot én raktam fel és képként (jpg), azért látszik teljes egészében.

4. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Ribiszke!

Ismerem az angol eventismertetőt. Sok nemzetnél feleannyi adat sincs az ismertetőben, mint nálunk, érdekesmód az ottani játékosok 1 szót nem szólnak miatta, nálunk már akkor is verik az asztalt, ha egy vessző kimarad. Emlékezzünk csak, micsoda perpatvar volt abból, hogy az egyik Kolléga segítő szándékkal odaírta, hogy a -tól -ig tartó event voltaképpen hány napot jelent, utána jött a veszekedés, hogy de az nem is annyi nap, meg kevesebb éjszaka, mint ahány nap stb...Szóval nálunk a bő lére eresztett ismertetők maradnak.

Mindenki másképp csinálja...

Én külön hozzászólásokba raktam a 6 gazdakörit, hogy könnyebben belinkelhető legyen a játékosok számára, hogy éppen hol is tartunk. Ha ezzel ordító hibát követtem el, vállalom. Egyébként telefonon a böngésző beállításain múlik, hogy asztali gépre, vagy mobiltelefonra optimalizált verzióban akarjuk-e megtekinteni az oldalt, így ha az asztali beállításokkal nézed a fórumot a telefonodon, akkor persze, hogy olvashatatlan lesz. Napjában többször is kényszerülök arra, hogy telefonról benézzek a fórumra és az égvilágon semmi gond vele...

Ha nem haragszol, megcímezve érzem magam, tekintettel arra, hogy ezt az ismertetőt én írtam, nem kevés munkával. Az angol ismertetőben is az általunk használt táblázat van belerakva, csak a színe más. Amit belinkeltél táblázatot, azt egy játékos készítette, önszorgalomból és köszönet neki ezért. Én azt tudom használni, amit megkapunk a hivatalos csatornákon keresztül. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy mindent elkövettem annak érdekében, hogy az ismertető érthető legyen. Teljesen külön hozzászólásokra bontva taglaltam minden napot, nem foglalkoztam azzal, hogy bizonyos eventhozzávalókat már sokadjára ismétlek, csak azzal, hogy az adott napnál legyen meg minden egy helyen, ne kelljen folyton visszagörgetni. Azt a táblázatot akkor, ami az én ismertetőmben van, pont annyira nem tudod megnyitni telefonról, mint amennyire az angolt sem. Tényleg ismétlem, a böngésző beállításán múlik, hogy telefonra optimalizáltan nyisson meg egy oldalt, akkor látnád egyben az egészet, ahogy én is. Az viszont nem gondolom, hogy reális elvárás, hogy úgy készítsük az ismertetőket, hogy olvasható legyen asztali gépen, laptopon, telefonon, tableten, okosórán, VR-szemüvegen, mindenhol...Ennél többet mi már nem tudunk tenni.

Én legalábbis biztosan nem. Viszont Beko nem viccelt, úgyis megürül egy hely a moditeamben, ha Te tudsz olyan ismertetőt írni, ami mindenkinek megfelelő lesz (mert ez közülünk még soha senkinek nem sikerült), akkor ,,előtted a küzdés, előtted a pálya".

Dana64, maszilva, Jupi és 10 más kedveli ezt.
  5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Miután holnap és holnapután növényt kell ültetni, szerintem mindenkinek meglesz a 2 felreppenője. Holnap le szeretném tudni a 3300 növényt és visszarendezem a farmot, mert a Menő már megvan, a mixer miatt meg ültetek olyat, amiből hiányom van. Ezzel töltöm a pajtát is.

6. DevilMókus

Szép estét! Szerintem nagyon elbeszélünk egymás mellet...o_O
    Tegnap is elég sokaknak nem volt meg a röpi ezért gondolom hogy a hétfői is karcos lesz.o_ONem értem miből gondolod hogy szombat vasárnap lesz röpi? Ha e-gaz vót eddig nem volt.. o_O

7. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves DevilMókus!

Kukori olvasta az ismertetőt:

FONTOS! A lentebb olvasható Menő forma felröppenő kizárólag 2019. május 30-án 14:00 órától röppen fel az event végéig, a Sütimixer pedig csak 2019. május 31-én 14:00 órától!!!

8. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Dehogynem, csak nem kellett beadni:D Vagy nem tudom... már úgy megkavarodtam:eek:, hogy megint elolvastam az egész! ismertetőt...aztán megnéztem, mi mennyi van és mennyi kell.
    568 menő van az egyébben és 680 kell, szóval az majdnem pipa...mixer meg 11 db maradt a teljes beadás után és 660 kell, ha tudok még számolni...arra rá kell kicsit gyúrni, de biztos összejön.

Utoljára szerkesztett: 31.5.19
  9. kukori80

Nem vagyok látó, nem tudom hogy ki, mit csinált a farmján. Én általában tudom hogy mit csinálok és miért. Elolvasom az ismertetőt és úgy csinálok előre mindent. Nem utólag, hanem előre.

nyuszi63, Dana64, Jupi és 5 más kedveli ezt.
  10. DevilMókus

Szia! Ugyanezt mondom én is. :music:Cukormályva termeléstől nem lesz röpi;):p"Holnap holnapután növényt kell termelni mindenkinek meg lesz a röpi":music:
    Erre írtam hogy elbeszélünk egymás melleto_O
    De szerintem már sikerült mindenkit jól megkavarnunk ,szerintem szedjük le a hsz-ket mielőtt ömleni kezdenek a kérdések hogy akkor most mi van:eek:o_O

Utoljára szerkesztett: 31.5.19
  11. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Na most már nemár!!!!! Tegnap volt 30-a, azóta röpköd a menő, egészen az event végéig, keddig. Ma van 31-e, ma már röpköd a mixer is, szintén keddig. Tehát 4-ig. De tényleg, ráadásul mindkettő jön növényből, az eventgaz pedig növény. Nem állítom, hogy ontani fogja, de lesz belőle röpi.

SzilvaG, -kaktuszable-, inanna11 és 5 más kedveli ezt.
  12. kukori80

Hogyne lenne. A növényből jön mind a 2 felrepi.

Dana64, -kaktuszable-, inanna11 és 4 más kedveli ezt.
  13. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves DevilMókus!

Ne adj ötleteket, mert elkezdem radírozni a Te írásaidat, mert itt egyedül Te tévedtél el, pedig hárman háromféleképpen próbáljuk Neked elmagyarázni, hogy az event végéig ömleni fog mindkét felröppenő.

Dana64, -kaktuszable-, stefi49 és 6 más kedveli ezt.
  14. DevilMókus

Nekem ez nem jött le , de akkor ez jó hír.o_O Szóval ez a kérdés kipipálva;):p
    Részemről elnézést kérek ha megtévesztettem valakit :wuerg:

Hát jól van megértettem! Nem vót könnyű :wuerg:;):p
    Devilmókús mégiscsak Debilmókús:wuerg::pxD
    Nekem valahogy evidens vót ha az elején nincs a végén sincs.o_O:music:

Akkor ezzel eventel nincs nagy gond innentől kezdve ez a lényeg;):p
    Szép estét !

Moderátor által utoljára szerkesztve: 31.5.19
    -kaktuszable-, furmint111 és Kuzdern kedveli ezt.
  15. csiren53

csiren53 Aktív író

Ott nem találom !

Sanyat kedveli ezt.
  16. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

Nekem is 3 fejlesztés kiváltva,de a bahán nem jelenik meg a váza ikon alatt.Mit lehet ilyenkor tenni?

17. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Sziasztok ,azt szeretném kérdezni,hogy jön mind két feladatból a kétféle röpi de a gazdakörbe nem találom a 30-i feladatot. Ha nincs benne minek a röpi ? Valamit nagyon félre olvashattam. A sütimixer feladatot nem ma 14-ig kell befejezni ? Vagy lehet még utána is ? Mert nekem nincs annyi felröppenőm ,hogy be tudjam fejezni.

18. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

elolvastam a következő napi feladatokat. Hogyan jön össze ennyi csokoládés finomság?

Sali~*.* kedveli ezt.
  19. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Elhoztam Toma levezetését, amit ezúton is hálásan köszönök!!:)

Napi három leszedéssel a következőképpen néz ki a dolog:
    szerda du: Sütőtörténetek dekor kirakása valahová
    csüt. reggel: dekor aratása, leadás az 1. gazdakörbe; fejlesztés Sütőmesék 1.-re.
    csüt. de, este: dekor aratása -> 2 db Csokoládés finomság; beadás a 2. gazdakörbe
    péntek reggel, du, este -> 3 db CSF, beadás a 3. gazdakörbe, fejlesztés Sütőmesék 5-re (innen már 2 darabot ad a dekor)
    szombat reggel, du, este -> 6 db CSF, 5 db beadása a 4. gazdakörbe
    vasárnap reggel, du, este -> 6 db CSF (összesen 7); 6 db beadása beadása az 5. gk-be; fejlesztés Sütőkalandok 4-re (innentől már 3 darabot ad a dekor)
    hétfő reggel, du, este -> 9 db CSF (összesen 10); 8 db beadása a 6. gazdakörbe; pipa

Fatther és -BombadilToma- kedveli ezt.
  20. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a Nagy szökés eventnél csak három darab ajándékot lehet összeszedni, vagy mind az összes darabot. Nálam három összeszedés után a kijárati kocka villog. Köszi segitséget.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.