Visszajelzés Titkos recept eventcsevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: PepperPotts, témanyitás ideje: 28.5.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Szia :) Akinek dolgoznia kell, és nincs elég szabad ideje az nem tudja meg csinálni az eventeket, DE törekedhet arra, hogy a szabad idejéhez mérten a legtöbbet kihozza a feladatokból :)

-BombadilToma-, Kuzdern, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  2. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Csak halkan kérdezem, miért a menőforma felröppenő jött nekem elég sok darab az a második játékhoz kellet. A mostani pedig nem lett kész mivel nem jött a felröpi. /a menő formából van 334 db/ a sütimixerből pedig hiányzik 52 db.Ez nem igazság, hogy olyan felröpi jön amire nincs is szükségem.Csak ennyit szerettem volna és dühös vagyok./gondolom ez senkit sem érdekel/

vm68 és Ananke kedveli ezt.
  3. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Ahogy olvashatod napi 3x-i belépés, nem kell egész nap a gép előtt ülni. /indulás előtt, ebédidőben és este/ Az okostelefon nekem sokat segít, akár utazás közben is./
    Egyébként: ön dönt, játszik, avagy nincs idő a játékra.

GA-BI-O-Farm, Kuzdern, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az ismertetőben ez is olvasható:

FONTOS! A lentebb olvasható Menő forma felröppenő kizárólag 2019. május 30-án 14:00 órától röppen fel az event végéig, a Sütimixer pedig csak 2019. május 31-én 14:00 órától!!!

Mindezek azért, mert a további feladatokhoz is szükségesek lesznek.

Felröppenő:

Menő forma

Hozzájutási lehetőségek:

• növények és fák aratásakor röppen fel a Bahama szigeten, az Esőerdőben és a Zuhatagok szigetén

Sütimixer

Hozzájutási lehetőségek:

• növények, fák, állatos és terményes ólak aratásakor röppen fel a Bahama szigeten, az Esőerdőben és a Zuhatagok szigetén

GA-BI-O-Farm, Kuzdern, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  5. mamarygen

Figyelem Eventezők!

4. gazdaköri feladatsor

Ideiglenes gazdaköri feladatsor kezdete: 2019. június 01. (szombat) 14:00 óra
    Ideiglenes gazdaköri feladatsor vége: 2019. június 02. (vasárnap) 14:00 óra

A gazdaköri feladatsorhoz szükséges hozzávalók

Eventnövény:

Cukormályva

Érési idő: 06:00 óra
    Tapasztalatpont: 60 BTP (1x1-es területen)
    Ültethető:
    kizárólag a Bahama ültetvényen (Esőerdőben és Zuhatagok szigetén NEM)
    Szükséges szint: 3. Baha szint

Az event indulásakor 10 db kezdőmagot kapnak a játékosok, amit a vetőtábla első sorában találtok meg. Az új prémiumtagsággal rendelkezők 15 db kezdőmagot kapnak eventkezdéskor.

A 4. gazdaköri feladatsor beadandói és nyereményei

6. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Szia :) kevés az a menőforma gyűjteni kell még hozzá elég sokat! :)

Gio kedveli ezt.
  7. dobsa73

dobsa73 Utánpótlás-írogató

Ha most túltermelem a cukormályvát, akkor azt a következő (5.) gazdaköri feladatsorhoz is felhasználhatom vagy holnap újra 10 illetve 15 vetőmaggal kell kezdenünk?

Ananke kedveli ezt.
  8. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

segítséget kérnék - ha valaki tudja - hogy tudok holnap du. 14:00-ig 5 db. csoki rókát letermelni? Az eddigi minden fejlesztés rajta van, kivéve az utolsó amit most váltottam ki 14:00 előtt. Köszönöm előre is a segítséget

Gio, Sali~*.* és Ditti58 kedveli ezt.
  9. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

Miért mutat az event óra 72 órát a feladatra?

10. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

A csokoládés finomsággal már másodszor szívtam meg :( a mai napi gazdaköri is annyit kér, hogy egyszerűen nem érik be. Legalább a fejlesztések hoztak volna plusz db-ot, de ha 8 óránként érik 1, akkor csak vásárlással lehet megoldani :(

Döbi65 kedveli ezt.
  11. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Én olvastam, de Te nem olvastad amit írtam, vagy nem tudtad értelmezni.
    Arra utaltam, hogy mi van azokkal akik nem tudnak a munkahelyükön farmozni.

bolygóhollandi és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Szia :) A fejlesztéseket ráhelyezve az alapra már 2db ot kapsz :)

Ditti58, Gio, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  13. csillagocska19

csillagocska19 Kivételes tehetség

Úgy láttam a következő napi növény ugyanez a leirás alapján. Ez azt is jelenti, hogy ha a most kezdődőben marad növényem azt átvihetem a holnapira vagy elveszik és ugyanúgy fel kell szaporitani?

Kuzdern, Gio, ho-hoboy és még 1 ember kedveli ezt.
  14. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Ha az utolsó fejlesztés a Sütőmesék 5 is az alapra kerül onnantól 2. db csokoládés finomságot kapsz.

GA-BI-O-Farm, Kuzdern és Gio kedveli ezt.
  15. mamarygen

Szia!

A termelést lehet folytatni, kihasználni azt, ha előbb is kész az aznapi küldetés...

Tanácsok is olvashatók itt a csevegőben... érdemes visszaolvasni ...

16. Eronfox

Eronfox Utánpótlás-írogató

Ennek az eventnek neki se kellett volna fognom. Persze előre nem tudhattam, hogy a felröppenőt ilyen szűken osztják. Sajnos 8 farmaranyat kellett rááldoznom a hiányzó felröpikre. Köszönöm, hogy a segítségkérésemet töröltétek! A felröppenőkérő topik amúgy teljesen felesleges, mert azt senki nem olvassa és nem is küld felröppenőt.

17. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szükséged lesz még a menő formára is a 6. napon :)

Gio, Kuzdern és zit67 kedveli ezt.
  18. mamarygen

Szia!

Nem igazán szerencsés egy szabály ellenében hirdetni, kérni a csevegőben felröppenőt!
    Még akkor is, ha Te ezt úgy érzed.

Töröltem a kérésedet, mert az első hozzászólásban leírtak mindenkire vonatkoznak. (ha egy személynek engedünk, engedek, más is ezt teszi... kész a zavar, az elégedetlenség és a támadási felület, kinek engedélyezett, kinek pedig nem a kérés leírása!)

Ha úgy írod meg a posztodat, hogy itt és itt (konkrétan megnevezve a topicot) már írtál, aki teheti nézzen ott, olvasson ott, bizonyára segítettek volna.

Sőt, ha időben jelzel így, még farmaranyba sem került volna a felröppenőd.

Azt sem szabad elfelejteni, okosan, körültekintően kell ültetni, hogy ne kerüljünk önhibánk által ilyen kényelmetlen helyzetbe ...

Gio, Kuzdern, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  19. Blökix

Blökix Fórum hercege

Hát én nem tudom,te mit csinálsz,annyi a felröppenő,hogy Dunát lehet vele rekeszteni.
    Biztosan ez az alkalmas játék számodra?!

GYuGYu1003, DevilMókus és schill2 kedveli ezt.
  20. schill2

schill2 Haladó

A saguaro egy aratásra annyit adott,hogy 8 db kellett ahhoz,hogy full kész legyen a feladat...

gyulagazda45 és GYuGYu1003 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.